سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۳:۰۴ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۱۵۱۴
موبایل و تبلت

گوشی گلکسی اس ۹ و ۹ پلاس سامسونگ معرفی شدند

گوشی گلکسی اس 9 و 9 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
سامسونگ لحظاتی پیش، پرچم‌دار جدید خود را با نام‌های گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۹ پلاس، طراحی مشابه نسل پیشین و سخت‌افزار قدرتمند در MWC 2018‌ معرفی کرد.

سامسونگ با رونمایی از کهکشانی‌های جدید خود به انتظار طرفداران خود و انتشار بی‌وقفه‌ی شایعات و گمانه‌زنی‌ها در مورد این محصولات پایان داد. کره‌ای‌ها مانند سال گذشته، پرچم‌داران جدید خود را در دو نسخه‌‌ی ساده و پلاس معرفی کردند؛ گلکسی اس ۹ با ابعاد ۵.۸ اینچی نمایشگر، دوربین تکی و ظرفیت باتری کمتر، نقش نسخه‌ی ساده‌ از کهکشانی‌های سامسونگ در سال ۲۰۱۸ را ایفا خواهد کرد و در این بین گلکسی اس ۹ پلاس با نمایشگری ۶.۲ اینچی، دوربین دوگانه و باتری حجیم‌تر، نسخه‌ی پلاس از نسل جدید پرچم‌داران سری اس کره‌‌‌ای‌ها خواهد بود.

 

گوشی گلکسی اس 9 و 9 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

مشخصات فنی گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۹ پلاس
مشخصات / مدلگلکسی اس ۹ گلکسی اس ۹  پلاس
نمایشگر۵.۸ اینچ

 

رزولوشن ۲۹۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل

۶.۲ اینچ

 

رزولوشن ۲۹۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل

پردازندهاسنپدراگون ۸۴۵ (چین و آمریکا) / اکسینوس ۹۸۱۰ (نسخه جهانی)اسنپدراگون ۸۴۵ (چین و آمریکا) / اکسینوس ۹۸۱۰ (نسخه جهانی)
حافظه‌ی رمچهار گیگابایتشش گیگابایت
حافظه داخلی۶۴، ۱۲۸، ۲۵۶ گیگابایت۶۴، ۱۲۸، ۲۵۶ گیگابایت
دوربین اصلیتکی؛ ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم دوگانه‌ی F/1.5 و F/2.4 دوگانه؛ ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم دوگانه‌ی F/1.5 و F/2.4 (لنز واید) - ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4 (لنز تله‌فوتو)
دوربین سلفی۸ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار F/1.7۸ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار F/1.7
باتری۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت۳۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت
دستیار صوتی بیکسبیدارد؛ امکان فراخوانی از طریق صوت یا کلید فیزیکی بیکسبی
حسگر اثرانگشتدارددارد
اسکنر عنبیهدارددارد
پشتیبانی از داک DeXدارد؛ نسخه جدیددارد؛ نسخه جدید
ضخامت۸.۴ میلی‌متر۸.۵ میلی‌متر
سیستم‌عاملاندروید اوریو ۸.۰اندروید اوریو ۸.۰

 

سال گذشته، غول دنیای فناوری، پرچم‌داران سری اس را با زبان طراحی جدیدی روانه‌ی بازار کرد که در آن به‌لطف بهره‌گیری از نمایشگری کشیده با نسبت تصویر نامرسوم ۱۸.۵:۹، حاشیه‌های اطراف نمایشگر به مقدار قابل توجهی باریک‌تر شده بودند. به‌نظر می‌رسد که سامسونگ نتیجه‌ی کار خود رضایت داشته؛ چرا که گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس تفاوت ظاهری چندانی را نسبت به نسل گذشته تجربه‌ نکرده‌اند. خاطرنشان می‌کنیم که سامسونگ این بار نیز پرچم‌داران سری گلکسی اس را با گواهی IP68‌ روانه‌ی بازار خواهد کرد و این محصولات می‌توانند به مدت ۳۰ دقیقه‌ در عمق ۱.۵ متری آب دوام آورند.

 

شاید بتوان تنها تغییر مشهود در ظاهر گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس را نوع چینش دوربین، فلش، سنسور تشخیص ضربان قلب و حسگر انگشت دانست. گلکسی اس ۹ پلاس از دوربینی دوگانه بهره می‌برد که با فُرمی عمودی در میانه‌ی پنل پشتی گوشی جای گرفته و حسگر اثر انگشت نیز از کنار دوربین در نسل قبل به پایین آن جابه‌جا شده است تا بدین ترتیب یکی از معدود ایراد‌های زبان طراحی پرچم‌داران سامسونگ مرتفع شود و دسترسی به حسگر اثر انگشت راحت‌تر از گذشته باشد.

 

گوشی گلکسی اس 9 و 9 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

ارتفاع گلکسی اس ۹ پلاس نسبت به گذشته حدود ۲ میلی‌متر کاهش یافته؛ اما نزدیک به ۰.۴ میلی‌متر عریض‌تر و ضخیم‌تر از گذشته شده است. خاطرنشان می‌کنیم که با وجود افزایش ضخامت گوشی، تغییری در ظرفیت باتری مشاهده نمی‌شود و کره‌ای‌ها از همان باتری ۳۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی در پرچم‌دار جدید استفاده کرده‌اند. این وضعیت برای گلکسی اس ۹ نیز وجود دارد و کره‌ای‌ها حدود یک میلی‌متر از ارتفاع گوشی کاسته‌اند؛ اما این محصول نیز بدون تغییر در ظرفیت باتری، حدود ۰.۴ میلی‌متر ضخیم‌تر شده است، باتری نسخه‌ی کوچک از کهکشانی‌های جدید سامسونگ، همانند نسل قبل، ظرفیتی معادل ۳۰۰۰ میلی‌آمپرساعت دارد.

 

گوشی گلکسی اس 9 و 9 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

نسخه‌ی کوچک کهکشانی‌های جدید سامسونگ از نمایشگری ۵.۸ اینچی Super AMOLED با لبه‌های خمیده، رزولوشن ۲۹۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل و نسبت تصویر ۱۸.۵:۹ بهره می‌برد که در پس پوششی از جنس گوریلا گلس ۵ جای گرفته است؛ نسخه‌ی پلاس نیز از نمایشگر مشابهی استفاده می‌کند با این تفاوت که ابعاد نمایشگر آن ۶.۲ اینچی است. خبر خوب برای علاقه‌مندان به موسیقی، حفظ جک ۳.۵ میلی‌تری هدفون و مجهز شدن کهکشانی‌های جدید به اسپیکرهای استریوی برای نخستین‌بار است، این اسپیکرها توسط AKG بهینه شده‌اند و از فناوری‌ Dolby ATMOS نیز بهره می‌برند. به ادعای سامسونگ، شدت صدای خروجی از پرچم‌داران جدید این شرکت ۱.۴ برابر صدای خروجی گلکسی اس ۸ است.

 

گوشی گلکسی اس 9 و 9 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

قلب تپنده‌ی پرچم‌داران جدید سامسونگ در بسیاری از مناطق از جمله کشورمان، جدیدترین تراشه‌ی ۱۰ نانومتری اختصاصی این شرکت موسوم به اکسینوس ۹۸۱۰ بهره می‌برد؛ این تراشه از هشت هسته‌ی پردازشی، شامل ۴ هسته‌ی Cortex A73 با فرکانس ۲.۹ گیگاهرتز و ۴ هسته‌ی Cortex A55 با فرکانس ۱.۹ گیگاهرتز تشکیل یافته است و پردازش تسک‌های گرافیکی نیز در این تراشه برعهده‌ی واحد Mali-G72 MP18 قرار دارد؛ البته کره‌ای‌ها پرچم‌داران جدید خود را در آمریکا و چین با پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۴۵ عرضه خواهند کرد.

 

گوشی گلکسی اس 9 و 9 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

کره‌ای‌ها مدعی هستند که قدرت پردازشی اکسینوس ۹۸۱۰ در حالت تک‌هسته‌ای بیش از دو برابر بهبود پیدا کرده و در حالت چند هسته‌ای نزدیک به ۴۰ درصد افزایش یافته است و به‌لطف پشتیبانی مودم LTE این تراشه از Cat.18 امکان دست‌یابی به پهنای باند دانلود ۱.۲ گیگابیت‌برثانیه و پهنای باند آپلود ۲۰۰ مگابیت‌برثانیه وجود دارد. هر دو گوشی در سه نسخه با حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی با قابلیت ارتقاء حافظه از طریق درگاه مشترک با سیم‌کارت دوم تا سقف ۴۰۰ گیگابایت عرضه خواهند شد؛ اما سامسونگ حافظه‌ی رم در نسخه‌ی کوچک را معادل ۴ گیگابایت و در نسخه‌ی پلاس معادل ۶ گیگابایت انتخاب کند.

 

گوشی گلکسی اس 9 و 9 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

بی‌شک نقطه‌ی قوت پرچم‌داران جدید سامسونگ، دوربین به‌کاررفته در آن‌ها است، هر دو گوشی از دوربین ۱۲ مگاپیکسلی Dual Pixel با لرزش‌گیر اپتیکال و دیافراگم دوگانه بهره می‌برند، این دیافراگم بسته به وضعیت نوری، در یکی از دو حالت f/1.5 (شرایط نوری تاریک) و f/2.4 (برای محیط‌های پرنورتر) قرار می‌گیرد، قابلیت مهم‌ دیگر دوربین کهکشانی‌های جدید سامسونگ، ثبت ویدیوهای اسلوموشن ۹۶۰ فریم‌برثانیه‌ی اچ‌دی با بهره‌گیری از یک دیتابافر است. در این بین، گلکسی اس ۹ پلاس، علاوه‌بر دوربین اصلی، دوربین دیگری را با لنز تله‌فوتو در اختیار دارد تا کاربران ضمن قابلیت زوم بدون افت کیفیت تصویر، امکان ثبت تصاویر پرتره‌ی بهتری را نیز در اختیار داشته باشند.

 

سامسونگ قابلیت AR Emoji را نیز با هدف ارائه‌ی تجربه‌ی اموجی‌های پویا و منطبق با حرکت چهره‌ی کاربر همراه با گوشی‌های گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس معرفی کرد. این قابلیت در رقابت با انیموجی در آیفون ۱۰، نسخه‌‌ای کارتونی از کاربر را در اختیار وی قرار می‌دهد که با استفاده از آن می‌تواند طیف گسترده‌ای از واکنش‌های چهره را به نمایش گذارد. کاربران می‌توانند این انیمیشن‌ها را از طریق SMS ارسال کنند یا آن‌ها را در قالب فایل GIF ذخیره کنند.

 

گوشی گلکسی اس 9 و 9 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

به‌لطف پلتفرم امنیتی Knox 3.1 سامسونگ، اطلاعات کاربران در فضای امن‌تری نسبت به گذشته قرار دارد. گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس از قابلیت امنیتی تشخیص هویت بایومتریک تشخیص چهره، اسکن چشم و اثر انگشت بهره می‌برند و کاربران می‌توانند از قابلیت دلخواه خود برای حفاظت از اطلاعاتشان بهره ببرند، علاوه‌بر این، کهکشانی‌های جدید سامسونگ از قابلیت اسکن هوشمند نیز بهره می‌برند که به‌صورت هوشمند قدرت فناوری اسکن چشم و تشخیص چهره را ترکیب کرده و به‌شکلی راحت و سریع ، قفل گوشی را در موقعیت‌های مختلف باز می‌کند. همچنین قابلیت اثرانگشت انحصاری به کاربر امکان می‌دهد تا برای دسترسی به پوشه‌ی امن (Secure Folder) خود از اثر انگشتی متفاوت از اثر انگشت باز کردن قفل گوشی استفاده کند.

 

گوشی گلکسی اس 9 و 9 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

گوشی‌های گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس با استفاده از حسگرهای اپتیکال بهینه، اطلاعاتی بیشتر و دقیق‌تر درباره‌ی سلامتی کاربر در اختیار وی قرار می‌دهند. این حسگرها همچنین عامل فشار کاری قلب (Heart Load Factor) را به‌صورت مداوم زیر نظر دارند که در واقع به‌صورت آنی میزان فشار روی قلب را اندازه می‌گیرد. کهکشانی‌های جدید سامسونگ در چهار رنگ مشکی، خاکستری، آبی و رنگ جدید بنفش نیلوفری روانه‌ی بازار خواهند شد. سامسونگ برای گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس، به‌ترتیب برچسب قیمتی ۷۱۹ و ۸۳۹ دلاری را در نظر گرفته است. پیش‌سفارش این گوشی‌ها از تاریخ ۱۱ اسفند آغاز خواهد شد و عرضه‌ی آن‌ها برای تاریخ ۲۵ اسفند برنامه‌ریزی شده است.

 

 

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
ویژه سرپوش