سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
۱۲:۵۰ - ۱۴ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۳۴۲۵
موبایل و تبلت

آیا سرفیس Duo می‌تواند گلکسی فولد سامسونگ را شکست دهد؟

گوشی سرفیس Duo,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

به غیر از گوشی‌های مجهز به نمایشگر تاشو، گوشی‌های دو نمایشگره هم می‌خواهند سهمی از بازار این صنعت را از آن خود کنند. مایکروسافت چند روز قبل از گوشی سرفیس Duo رونمایی کرد که از دو نمایشگر بهره می‌برد و می‌خواهد با گوشی‌های تاشویی مانند گلگسی فولد سامسونگ رقابت کند. البته در زمینه گوشی‌های تاشو شرکت‌هایی مانند هواوی و موتورولا هم مشغول فعالیت هستند ولی هنوز محصول خود را روانه‌ی بازار نکرده‌اند.

در حال حاضر این موضوع که آیا نمایشگرهای بزرگ گجت‌های آینده باز و بسته می‌شوند یا نه، چندان مطرح نیست. سوال اصلی این است که آیا کاربران به سمت نمایشگرهای انعطاف‌پذیر جلب می‌شوند یا اینکه ترجیح می‌دهند از دو نمایشگر متصل به هم استفاده کنند؟

سرفیس Duo در زمانی معرفی شده که گجت‌های تاشو روزبه‌روز مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرند؛ این گجت‌ها در عین کوچک بودن اندازه و اینکه به راحتی در جیب جا می‌شوند، از نمایشگر بزرگی بهره می‌برند. با توجه به اینکه تقاضا برای تماشای ویدیوهای مختلف، انجام همزمان کارهای گوناگون و بهره‌گیری از نمایشگرهای بزرگ‌تر افزایش پیدا کرده، شرکت‌های سازنده در چند سال گذشته در تلاش بوده‌اند که به این دسته از نیاز کاربران پاسخ بدهند. اگر رویکرد مایکروسافت موفقیت‌آمیز باشد، کاربران دیگر لازم نیست با نمایشگرهای تاشو و مشکلات اولیه آن‌ها دست‌وپنجه نرم کنند.

گوشی سرفیس Duo,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

مدیر محصول مایکروسافت در همین مورد در رویداد سرفیس گفته: «ما مشخصا از لحاظ علمی می‌دانیم که کاربران با استفاده از دو نمایشگر، بهره‌وری بیشتری خواهند داشت. اما طراحی آن باید جذاب باشد و باید به راحتی در جیب افراد قرار بگیرد.»

نبرد بین این دو رویکرد در طراحی در ابتدای راه خود قرار دارد. تا زمانی که سرفیس Duo در فصل تعطیلات ۲۰۲۰ روانه‌ی بازار شود، حدود یک سال از عرضه گلکسی فولد گذشته و این یعنی سامسونگ و دیگر شرکت‌های فعال در این زمینه فرصت زیادی برای اصلاح مشکلات گجت‌های تاشو دارند. در هر صورت، در ادامه به این موضوع می‌پردازیم که سرفیس Duo چطور می‌تواند بر گلکسی فولد غلبه کند.

سرفیس Duo مجهز به نمایشگرهای شیشه‌ای محکم است

گوشی سرفیس Duo,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

مهم‌ترین مزیت سرفیس Duo این است که از نمایشگرهای شیشه‌ای بهره می‌برد. ولی گلکسی فولد مجهز به نمایشگر پلیمری (تقریبا همان پلاستیک) است و به دلیل حساسیت بالای آن، سامسونگ از کاربران این گوشی خواسته بسیار مراقب نحوه استفاده از این گوشی باشند تا این گجت ۲۰۰۰ دلاری آسیب نبیند.

اندازه کلی نمایشگرهای سرفیس Duo بزرگ‌تر از گلکسی فولد است

در رابطه با اندازه نمایشگر باید خاطرنشان کنیم که سرفیس Duo از دو نمایشگر ۵.۶ اینچی بهره می‌برد ولی نمایشگر گلکسی فولد در حالت باز شده ۷.۳ اینچ اندازه دارد و این یعنی سرفیس می‌تواند توجه کاربران طرفدار نمایشگرهای بزرگ‌تر را جلب کند. البته برخلاف گلکسی فولد که دارای نمایشگر بیرونی ۴.۶ اینچی است، گوشی مایکروسافت چنین مشخصه‌ای ندارد. ولی باید بگوییم نمایشگر بیرونی گلکسی فولد آن‌قدر باریک و بلندقد است که چندان کاربردی محسوب نمی‌شود و کار چندانی با آن نمی‌توان انجام داد.

پشتیبانی از قلم

گلکسی فولد اگر از قلم پشتیبانی می‌کرد، در زمینه‌ی بهره‌وری می‌توانست حرف بیشتری برای گفتن داشته باشد. در حال حاضر بین گوشی‌های سامسونگ فقط سری نوت از چنین قابلیتی بهره می‌برند ولی به دلیل ماهیت نمایشگر گلکسی فولد، سامسونگ نتوانسته این قابلیت را عملی کند. اما نمایشگرهای شیشه‌ای سرفیس Duo در این زمینه هیچ مشکلی ندارند و همین یک نقطه قوت مهم برای این گوشی به حساب می‌آید.

مشکل احتمالی دوربین سرفیس Duo

گوشی سرفیس Duo,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

مایکروسافت برای معرفی سرفیس Duo در مورد دوربین آن صحبت نکرد که همین موضوع نگرانی‌هایی را ایجاد کرده است. برای یادآوری باید بگوییم که گلکسی فولد روی هم رفته از ۶ دوربین بهره می‌برد و در این زمینه حرف زیادی برای گفتن دارد. اما ظاهرا مدل اولیه سرفیس Duo فاقد دوربین‌های اصلی است و طبق گزارش­های منتشر شده، کاربران برای عکس‌برداری با این مدل باید از دوربین سلفی استفاده کنند. امیدواریم در مدل نهایی، مایکروسافت دوربین‌های باکیفیتی را در بدنه این گجت تعبیه کند زیرا این موضوع اهمیت بسیار زیادی دارد.

تاثیر منفی بخش مرکزی سرفیس Duo در تجربه کاربری

گوشی سرفیس Duo,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

سرفیس Duo مجهز به اندروید است و گوگل هم از اندروید ۱۰ پشتیبانی از گجت‌های تاشو را به ارمغان آورده است. مایکروسافت در همین مراسم از سرفیس نئو رونماییکرد که یک نوع لپ‌تاپ تاشو هیبریدی محسوب می‌شود از قابلیت‌های آن می‌توانیم به تقسیم رابط کاربری برنامه‌ها در هر دو نمایشگر اشاره کنیم. اگر سرفیس Duo هم مجهز به چنین قابلیتی باشد، حاشیه‌ی مرکزی نمایشگر تجربه کاربری را تا حدی مختل می‌کند و در این زمینه گوشی‌های مجهز به نمایشگرهای تاشو عملکرد جذاب‌تری دارند. اگرچه گلکسی فولد هم در بخش مرکزی دارای برآمدگی است، وای هنگام تماشای فیلم، خواندن کتاب یا مرور عکس‌ها، این برآمدگی تأثیر منفی بر تجربه کاربری ندارد.

سامسونگ برای ترغیب خریداران از یک سال فرصت بیشتر بهره می‌برد

گوشی سرفیس Duo,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

بخش بازاریابی سامسونگ سخت مشغول کار است تا کاربران بیشتری در سرتاسر جهان به خرید و استفاده از گلکسی فولد ترغیب شوند. فاصله یک ساله تا عرضه سرفیس Duo، باعث می‌شود که شاهد عرضه انواع و اقسام گوشی‌های تاشو شرکت‌های مختلفی باشیم و همین موضوع کار مایکروسافت را بسیار سخت‌تر می‌کند. در این میان، می‌توانیم به ال‌جی هم اشاره کنیم که برای G8X کیس مخصوص مربوط به ارائه نمایشگر ثانویه را معرفی کرده است؛ البته با توجه به وضعیت فروش گوشی‌های ال‌جی، در مورد موفقیت این گوشی هم امیدواری چندانی وجود ندارد.

سابقه بد نسل اولیه گوشی‌های مبتنی بر دو نمایشگر

گوشی سرفیس Duo,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

قبل از معرفی سرفیس Duo، یک گوشی به نام ZTE Axon M شانس خود را در ارائه دو نمایشگر امتحان کرده است که البته مشکلات زیادی داشت؛ از بین آن‌ها می‌توانیم به قرار گرفتن باتری در یک سمت گوشی و در نتیجه عدم تعادل بدنه و پیچیده بودن استفاده از دوربین اشاره کنیم. قبل از آن هم گوشی‌های دیگری روانه‌ی بازار شده‌اند که به نوعی از دو نمایشگر بهره می‌بردند و موفقیت چندانی کسب نکردند. مایکروسافت و دیگران شاید این بحث را مطرح کنند که این گجت‌ها بسیار زودتر از زمان مناسب روانه‌ی بازار شده‌اند اما در هر صورت مانند تعداد زیادی از محصولات نوآورانه‌ای که طی سال‌های گذشته عرضه شده‌اند، با خیال راحت نمی‌توان در مورد احتمال موفقیت این گجت اظهارنظر کرد.

قیمت و دیگر جزییات

گوشی سرفیس Duo,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در نهایت نمی‌توان جذابیت گوشی سرفیس Duo را کتمان کرد و مایکروسافت زمانی از آن رونمایی کرده که سروصدای زیادی پیرامون گوشی‌های تاشو ایجاد شده است. اما کیفیت بالای یک گوشی دو نمایشگره به تنهایی نمی‌تواند مایکروسافت را در این زمینه به نام مهمی بدل کند.

در رابطه با چنین گوشی‌هایی، جزییات بسیار اهمیت دارند. آیا این گوشی آن‌قدر سبک است که بتوان ساعات متمادی از آن استفاده کرد؟ (گوشی‌های تاشو معمولا سنگین هستند). آیا دوربین‌های آن می‌توانند عکس‌های باکیفیتی ثبت کنند؟ همچنین باید به این نکته هم اشاره کنیم که کاربران سرتاسر جهان باید به راحتی بتوانند آن را خریداری کنند.

اما در نهایت، مهم‌ترین موضوع بحث قیمت‌گذاری است. گلکسی فولد با قیمت ۱۹۸۰ دلاری روانه‌ی بازار شده ولی به‌زودی می‌توانیم گوشی‌های تاشو بسیار ارزان‌تری را خریداری کنیم. با توجه به اینکه سال دیگر سرفیس Duo عرضه می‌شود، اگر قیمت بسیار بالایی داشته باشد، فقط گروه اندکی از کاربران آن را خریداری می‌کنند و این تلاش مایکروسافت توجهات زیادی را جلب نخواهد کرد.

digikala.com
  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
عین القضات همدانی زندگینامه عین القضات همدانی عارف و شاعر قرن ششم هجری

تاریخ تولد: سال ۴۹۲ هجری قمری

محل تولد: همدان، ایران

حرفه: حکیم، نویسنده، شاعر، مفسر قرآن، محدث و فقیه

مدت عمر: ۳۳ سال

درگذشت: در ششم جمادی‌الثانی سال ۵۲۵ هجری قمری

ادامه
اسماعیل محرابی بیوگرافی اسماعیل محرابی؛ بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۵ فروردین ۱۳۲۳

محل تولد: تنکابن، مازندران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: ۱۳۴۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس تئاتر

ادامه
ویژه سرپوش