
به گزارش ایرنا،احمد توکلی روز سه شنبه در نشستی با عنوان 'انقلاب اسلامی ،خواسته ها و دستاوردها' در دانشگاه فردوسی مشهد افزود: استقلال اقتصادی به این معنا نیست که هرچه بخواهیم بتوانیم تولید کنیم بلکه باید بتوانیم هر آنچه که می خواهیم تامین کنیم.
وی ادامه داد: درهای مملکت را نمی توان بست و با کشورهای دیگر رابطه نداشت اما این رابطه نباید از روی اجبار باشد که متاسفانه بعضی اوقات اینگونه بوده است.
او گفت: با این وجود هم اینک کشور از نظر استقلال سیاسی در جایگاه مطلوبی قرار دارد و امروز قدرت تصمیم گیری جمهوری اسلامی ایران به حدی رسیده که می تواند مرزهای امنیتی را در جهت دفع بلا از ملت خود و ملتهای مسلمان جا به جا کند و به اقرار دشمنانمان در منطقه تعیین کننده هستیم.
وی همچنین به آزادی سیاسی در ابتدای انقلاب اشاره و بیان کرد: آن زمان گروههای سیاسی با گرایشهای مختلف در مناظرات و جلسات به راحتی اظهار نظر می کردند و از این نظر شرائط بسیار خوبی بر کشور حاکم بود.
توکلی افزود: عملکرد برخی گروهها عامل تنگ شدن فضای سیاسی کشور در سالهای اولیه انقلاب بود و بعد از شروع ترورها و فعالیتهای بعضی جریانها به اقتضاء شرائط آزادیها در کشور مخدوش و باعث خودسانسوری افراد شد. البته همین که می گوئیم آزادی مخدوش است نشان می دهد آزادی وجود دارد.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی از زمان شروع انقلاب وجود داشته و تاکنون نیز ادامه دارد زیرا مردم در همه امور تعیین کننده بوده اند و حضرت امام(ره) به این کلام خود که مردم تعیین کننده هستند وفادار بود.
او با اشاره به قدرت گرفتن اصلاح طلبان و اصولگرایان در انتخابات مختلف نیز گفت: برخی موارد مردم بر خلاف خواست همه کانونهای قدرت رای دادند و این نشاندهنده تعیین کنندگی رای مردم در جمهوری اسلامی و از میوه های انقلاب اسلامی است.
توکلی در تشریح وجهه اسلامی نظام هم گفت: ساختار شورای نگهبان مطابق قانون اساسی برای حفظ شریعت در جمهوری اسلامی ایجاد شده هرچند برخی افراد انتقاداتی به اعضاء این شورا وارد می کنند.
وی افزود: در کنار شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی مردم بدنبال عدالت هم بودند و آنچه مردم در اسلام می دیدند منعکس کننده عدالت بود.
او ادامه داد: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب در ۱۰ سال نخست توزیع به شدت مستضعف گرای منابع کشور و از طرفی در آن دوران بین خود مردم نیز روحیه رحم و گذشت بسیار پررنگ بود.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: از اوخر جنگ آسیبها در قالب رفاه طلبی، امتیازدهی و رواج اشرافیت در کشور آغاز شد و اقلیتی به این مسائل مشغول شدند و اکثریت سکوت کرده و امر به معروف و نهی از منکر نمی کردند و تنها اقلیتی دیگر لب به اعتراض گشودند در نتیجه همانگونه که حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری هشدار داده بودند خوی کاخ نشینی در مسئولان پیدا شد.
وی این امر را آفت توصیف و بیان کرد: از آن دوران به بعد اختلافات بین مسئولان تشدید شد و حتی شکل ایدئولوژیک به خود گرفت و برخی نیز این بی عدالتیها را در کشور تئوریزه کردند.
این نشست به میزبانی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در دانشکده الهیات برگزار شد.
- 18
- 3