
ولی ملکی در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار داشت: طی یک ماه گذشته نرخ ارز در نوسان بود که به عقیده بنده این نوسان، حباب بود و این حباب با تغییر شرایط روانی و اقتصادی کشور ترکید.
وی، تغییر رفتار مدیریت اقتصادی و ارزی کشور را در ریزش و افزایش نرخ ارز موثر دانست و افزود: البته بازار اقتصادی و ارزی کشور علاوه بر متغیرهای داخلی از تصمیمات و اتفاقات حوزه بینالملل نیز تاثیرپذیر است. تصویب لایحه CFT در مجلس، حکم اولیه دادگاه لاهه، سخنرانی و رایزنیهای رییسجمهور و وزیر امور خارجه در سازمان ملل با مقامات کشورهای جهان نیز تاثیر مثبتی بر چشمانداز اقتصادی کشور گذاشت.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن وحدت، تدبیر و تصمیمات درست اقتصادی کشور را نیز در مهار نوسانات نرخ ارز موثر دانست.
- 18
- 5











![وزیر انرژی آمریکا: ترامپ شاید قید توافق با ایران را بزند؛ هدف، نابودی توان هستهای تهران است حمله آمریکا به ایران (درگیری نظامی ایران و آمریکا)]وزیر انرژی آمریکا](https://media.sarpoosh.com/images/0506/medium_05-06-admin1-216.jpg)



























