
به گزارش ایرنا، خبرگزاری ریانووستی یکشنبه نوشت ، پسکوف می گوید که اروپایی ها وابستگی به روسیه را به وابستگی به گاز طبیعی مایع تغییر دادهاند.
او افزود، اروپایی ها هر روز میلیاردها دلار پول از دست میدهند اما واشنگتن میلیاردها دلار پول به دست آورده است.
اروپاییها برای کاهش وابستگی خود به منابع انرژی روسیه، به خرید گاز مایع از قطر و آمریکا و تمرکز بر منابع دیگر روی آوردهاند.
تارنمای اویل پرایس با اشاره به نقش شرکت آمریکایی در معامله انتقال گاز طبیعی مایع از قطر به آلمان نوشت آمریکا درصدد است اروپا را حتی بعد از خروج روسیه از اوکراین از واردات انرژی مسکو محروم کند.
همچنین اتحادیه اروپا و گروه ۷ سقف ۶۰ دلاری بر بهای نفت روسیه وضع کرده و مبلغی بالاتر از آن برای خرید نفت از روسیه را ممنوع کردهاند.
یک مقام عالی رتبه اروپایی به نشریه پولیتیکو گفت: واقعیت این است که اگر با دقت نگاه کنید، میبینید کشوری که بیشتری سود را از این جنگ میبرد، ایالات متحده آمریکاست زیرا آنها نفت بیشتر با قیمتهای بالاتر و تسلیحات و مهمات بیشتری میفروشند.
یک مقام اروپایی دیگر نیز گفت: جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از واشنگتن خواسته است تا نگرانیهای اروپا را در این خصوص درک و رفع کند. آمریکاییها یعنی دوستان ما تصمیماتی میگیرند که فقط و فقط پیامدها و تاثیرات اقتصادی منفی آنها دامنگیر ما میشود.
آلمان مخفیانه از روسیه گاز می خرد
آلمان برای فرار از تحریم ها علیه روسیه، مخفیانه و از کشورهای واسطه گاز طبیعی مایع مسکو را خریداری می کند.

به گزارش ایرنا، شبکه زد دی اف (ZDF ) آلمان به نقل از استفان کوتس معاون دانشگاه اقتصادی کیل در این باره گفت: گاز روسیه همچنان از طریق بلژیک به سوی کاربر آلمانی سرازیر است.
کوتس گفت: آلمان سالانه حدود ۵ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی مایع از روسیه می خرد که تقریبا ۵ الی ۶ درصد از کل نیاز آن است.
وی افزود: ۱۳ درصد از واردات گاز طبیعی کشورهای اتحادیه اروپا از روسیه خریداری می شود و بلژیک، فرانسه و هلند کشورهایی هستند که بیشترین میزان استفاده از گاز روسی را دارند.
اروپاییها برای کاهش وابستگی خود به منابع انرژی روسیه، به خرید گاز مایع از قطر و آمریکا و تمرکز بر منابع دیگر روی آوردهاند.
کلاوس ارنست، رئیس کمیته انرژی بوندستاگ پارلمان آلمان ۸ آذرماه هشدار داد که این کشور هنوز راهی برای جایگزینی کامل گاز طبیعی روسیه پیدا نکرده است و حتی قرارداد گازی با قطر نیز این نقض را جبران نخواهد کرد.
ارنست در پیامی توئیتری نوشت: دولت فدرال برای قرارداد گازی خود با قطر جشن گرفته است ولی واقعیت این است که دو میلیون تن گاز مایع قطر تنها ۳ درصد از مصرف گاز آلمان است و هنوز هیچ جایگزینی برای گاز روسیه وجود ندارد.
دولت آلمان ۸ آذرماه قراردادی ۱۵ ساله با کشور قطر برای خرید گاز مایع (LNG) امضا کرد. مقامات برلین امیدوارند این قرارداد بتواند بخشی از کمبود گاز این کشور جبران کند.
به نوشته بلومبرگ، قرارداد گازی آلمان و قطر معادل ۶درصد از حجم گاز وارداتی از روسیه در سال ۲۰۲۱ خواهد بود. قرار است گاز قطر از سال ۲۰۲۶ به کشور آلمان صادر شود. به اعتقاد بلومبرگ در صورت اجرای قرارداد گازی قطر تنها یک سوم از گاز مورد نیاز آلمان تامین خواهد شد.
- 17
- 6