
به گزارش ایسنا - منطقه خراسان شمالی، سیدمحمد بطحایی در نشست خبری در بجنورد اظهار کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد فضای فیزیکی مدارس کشور در قالب ۳۰ هزار واحد آموزشی و ادارات فاقد استاندارد و استحکام لازم هستند.
وی با بیان اینکه این تعداد از مدارس نیاز به تخریب و بازسازی دارند، ادامه داد: با توجه به وجود یک هزار کلاس درس خشتی و گلی در کشور که برخی با تخریب و نوسازی برچیده شد برای دیگر کلاسهای فاقد استحکام نیز نیازمند تخصیص اعتبارات مناسب هستیم.
بطحایی درباره استفاده از سلایق سیاسی مختلف در این وزارتخانه، یادآور شد: با توجه به اینکه این مهم یک چالش اساسی است، در دولت دوازدهم و در وزارت آموزش و پرورش ماموریت اصلی تعلیم و تربیت بوده در این راستا از هرگونه حاشیهسازی که ما را از ماموریت خود دور کند پرهیز میشود.
وی افزود: این موضوع به این معنا نیست که افراد با تعلقات سیاسی و گرایشها نباید وارد این ماموریت شوند یا مورد بیمهری قرار بگیرند بلکه باید به دور از حاشیهسازی به متن آموزش و پرورش توجه کنند.
بطحایی با تاکید بر اینکه در آموزش و پرورش مشکلات جدی ساماندهی نیروی انسانی است، گفت: هماکنون در برخی از مناطق کشور در یک رشته و یک جنس نیروی مازاد داریم در حالی که در منطقه دیگر در همین رشته و جنس با کمبود نیرو مواجه هستیم ، بنابراین از ظرفیت نیروهای بازنشسته به صورت حق التدریسی استفاده می کنیم.
وی عنوان کرد: بکارگیری نیروی حق التدریسی باید تابع یک سری از ملاحظات باشد و اگر در این حوزه تخصصی عمل نشود با افت کیفیت آموزشی مواجه خواهیم شد.
بطحایی درباره جوان گرایی در این وزارتخانه، خاطرنشان کرد: در همه رده های مدیریتی وزارتخانه از جوانان دارای انرژی بالا استفاده می کنیم، و این مهم به این معنا نیست که از افراد دارای تجربه استفاده نشود.
وی با بیان اینکه مسئله معیشت معلمان ارتقاء شان و منزلت آنان از دغدغه های اساسی است، خاطرنشان کرد: در طرح رتبه بندی فرهنگیان و نظام پرداخت پیش نویس هایی آماده شده که نیازمند بازنگری است که با توجه به تاکیدات فراوان نمایندگان مردم در خانه ملت امیدواریم تا دو ماه آینده پس از بازنگری به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.
بطحایی یادآورشد: با سنجش صلاحیت حرفه ای معلمان نظام پرداخت آنان متفاوت بوده در این راستا در فرآیند یادگیری و یاددهی افراد براساس صلاحیت و توانمندی از افزایش حقوق برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه تقویت روحیه انقلابیگری و ظلمستیزی در دانشآموزان در این وزارتخانه در اولویت قرار دارد، گفت: مباحث مهارتهای زندگی و مختصات الگوی ایرانی اسلامی باید در تعلیم و تربیت دانشآموزان مورد توجه قرار گیرد.
- 17
- 5