پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۲:۵۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۳۲۰۷
اخبار کنکور و آزمون ها

داوطلبان توجه کنند؛

تمام وسایل ممنوعه در کنکور/ هشدار به کنکوری‌ها در شهرهای بزرگ

داوطلبان کنکور ۹۸,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
داوطلبان کنکور ۹۸ با توجه به وسایل ممنوعه باید از بردن هر گونه وسیله اضافه به جلسه آزمون سراسری خودداری کنند.

به گزارش مهر، آزمون سراسری سال ۹۸ برای رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی برای پذیرش دانشجو در دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، پیام نور، غیرانتفاعی، دوره‌های نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان و ظرفیت مازاد دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

کارت شرکت در آزمون تمامی گروه‌های آزمایشی به همراه برگه راهنمای آزمون سراسری از ۹ تیرماه برای مشاهده و پرینت کارت بر روی سایت سازمان سنجش منتشر شده است. کلیه داوطلبان لازم است نسبت به دریافت پرینت کارت و برگه راهنمای آزمون در مهلت مقرر اقدام کنند.

از تعداد یک میلیون و ۱۱۹ هزار و ۱۵ داوطلب ثبت نام کننده تعداد ۶۴۸ هزار و ۸۴۵ نفر زن (معادل ۵۷.۹۸ درصد داوطلبان) و ۴۷۰ هزار و ۱۷۰ نفر مرد (معادل ۴۲.۰۲ درصد داوطلبان) هستند. با توجه به داوطلبان واقعی و تعداد علاقمندان به گروه‌های آزمایشی دوم و سوم، تعداد یک میلیون و ۳۵۳ هزار و ۳۲۴ کارت ورود به جلسه آزمون صادر شده است.

آدرس حوزه امتحانی داوطلبان گروه‌های آزمایشی مختلف بر روی کارت ورودی هر داوطلب درج شده است و داوطلبان لازم است چنانچه در چند گروه آزمایشی متقاضی شرکت در آزمون هستند، کارت ورودی را در هر گروه آزمایشی جداگانه پرینت گرفته و نسبت به شناسایی حوزه امتحانی خود در هر گروه آزمایشی اقدام کنند.

هشدار به داوطلبان در شهرهای بزرگ

داوطلبان باید با لحاظ قرار دادن مسیر و ترافیک خیابان‌ها زودتر از وقت مقرر راهنما و قبل از بسته شدن درهای ورودی در محل حوزه امتحانی خود حاضر باشند.

با توجه به برنامه‌ها و اقدامات شهری در شهرهای بزرگ و لزوم به موقع رسیدن داوطلبان، داوطلبان باید با شناسایی مسیر رسیدن به محل آزمون خود سریع‌تر خود را به محل آزمون برسانند.

بسته شدن درهای حوزه‌های امتحانی رأس ساعت ۷ صبح و دو و نیم بعدازظهر

آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی ساعت ۷:۳۰ دقیقه صبح پنجشنبه ۱۳ تیر ۹۸ برگزار می‌شود و درهای ورود به حوزه‌های امتحانی در صبح روزهای امتحان، رأس ساعت ۷ صبح بسته خواهد شد.

آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی ساعت ۷:۳۰ دقیقه صبح پنجشنبه ۱۳ تیر ۹۸ برگزار می‌شود و درهای ورود به حوزه‌های امتحانی در صبح روزهای امتحان، رأس ساعت ۷ صبح بسته خواهد شد.

آزمون گروه آزمایشی هنر ساعت ۱۵ یا ۳ بعدازظهر پنجشنبه ۱۳ تیر ۹۸ برگزار می‌شود و درهای ورود به حوزه‌های امتحانی در صبح روزهای امتحان، رأس ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه (۲:۳۰) بعدازظهر بسته خواهد شد.

آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ساعت ۷:۳۰ دقیقه صبح جمعه ۱۴ تیر ۹۸ برگزار می‌شود و درهای ورود به حوزه‌های امتحانی در صبح روزهای امتحان، رأس ساعت ۷ صبح بسته خواهد شد.

آزمون گروه آزمایشی زبان‌های خارجی ساعت ۱۵ یا ۳ بعدازظهر جمعه ۱۴ تیر ۹۸ برگزار می‌شود و درهای ورود به حوزه‌های امتحانی در صبح روزهای امتحان، رأس ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه (دو و نیم) بعدازظهر بسته خواهد شد.

درهای ورود به حوزه‌های امتحانی در صبح روزهای امتحان، رأس ساعت ۷ صبح در بعدازظهر رأس ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه (دو و نیم) بعدازظهر بسته خواهد شد. لذا داوطلبان باید قبل از بسته شدن درهای ورودی در محل حوزه امتحانی حاضر باشند.

وسایل الزامی در جلسه آزمون سراسری

داوطلبان برای حضور در جلسه آزمون لازم است پرینت کارت شرکت در آزمون گروه آزمایشی مربوط (که در نصف کاغذ A۴ باید تهیه شود و از تغییر اندازه آن به ابعاد مختلف خودداری کنند) کارت ملی یا شناسنامه عکس دار، چند مداد سیاه نرم پررنگ، مداد پاک کن، مداد تراش و سنجاق همراه داشته باشند.

داوطلبان کم بینا می‌توانند دستگاه به دید و یا درشت بین بدون حافظه همراه داشته باشند.

وسایل ممنوعه در جلسه آزمون سراسری

داوطلبان باید از آوردن وسایل اضافی از جمله کیف دستی، ساک دستی، وسایل محاسباتی و هرگونه وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه حافظه دار (از قبیل پیجر، تلفن همراه، تبلت، قلم نوری، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتتر هوشمند و) …، جزوه، کتاب، ماشین حساب، هرگونه نت و یادداشت و نظایر آن و همچنین وسایل شخصی به جلسه آزمون اکیداً خودداری کنند.

در صورت همراه داشتن وسایل ذکر شده و تحویل آنها به هنگام ورود به محل حوزه، حوزه برگزاری هیچ گونه مسئولیتی برای مفقود شدن یا آسیب دیدن وسایل مذکور، نخواهد داشت.

همراه داشتن هرگونه وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه حافظه دار (از قبیل پیجر، تلفن همراه، تبلت، قلم نوری، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند و) …، در جلسه آزمون حتی در حالت خاموش، علاوه بر اینکه موجب محرومیت از گزینش در آزمون می‌شود، به عنوان تقلب و تخلف تلقی شده و با داوطلبان ذیربط بر اساس قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون‌های سراسری که بخشی از آن در بند «و» اطلاعیه تاریخ و نحوه پرینت کارت آمده است، رفتار خواهد شد.

  • 234
  • 110
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
یکی از دلایل زیاد شدن خطای پزشکان هم به همین دلیل بیسوادیه
امیدوارم کنکور همیشه باشد تا بیسوادها کمتر به دانشکاه بروند ضمنا شرط معدل خیلی بد است چون علاوه بر خرید معدل توسط دانش آموز روسا آموزش و پرورش هم برای نشان دادن شایستگی خود در مناطق محروم معدل را بدون اینکه دانش آموز بداند بالا می برند
امیدوارم کنکور همیشه...
دققادرسته منم قبول دارم
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش