جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۴:۲۷ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۲۵۴۶
اخبار کنکور و آزمون ها

جزئیات امتیاز فرزندان اعضای هیئت علمی در کنکور

سهمیه قبولی در کنکور ویژه فرزندان اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت، درباره سهمیه قبولی در کنکور ویژه فرزندان اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها گفت: سهمیه‌ هیئت علمی نداریم اما تسهیلات جابجایی به محل کار والدین در حال اجرا است.

به گزارش معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، دکتر حمید اکبری اظهار داشت: واقعیت این است که به هیچ عنوان سهمیه‌ای به معنای سهمیه بندی که در کنکور سراسری بر اساس قانون برای برخی شرکت کنندگان اعمال می‌شود وجود ندارد و ظرفیت، درصد و نسبتی برای فرزندان اعضای هیئت علمی در این خصوص در نظر گرفته نشده است.

وی اظهار داشت: آن‌چه که وجود دارد تسهیلاتی است که فرزندان اعضای هیئت علمی پس از آن‌که بدون در نظر گرفته شدن هیچ گونه سهمیه‌ای، در کنکور موفق به قبولی شدند می‌توانند از آن استفاده کنند.

اکبری گفت: بر این اساس فرزندان اعضای هیئت علمی مطابق آئین نامه «تسهیلات فرزندان اعضای هیئت علمی» مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، می‌توانند در صوت داشتن ۹۲.۵ درصد نمره از رشته/ محل دیگری غیر از دانشگاهی که در آن قبول شده‌اند، در محل مورد نظر تحصیل خود را بگذرانند.

بیشتر بخوانید:

وی کسب این تسهیلات را امری سخت و دشوا دانست و افزود: در واقع فرزندان اعضای هیئت علمی وزارتخانه های بهداشت و علوم، باید سد کنکور را مانند دیگر شرکت کنندگان بر اساس توان علمی خود بگذرانند و در صورت قبولی، در خصوص نقل و انتقالات و جابه‌جایی، بر اساس مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی در شهر دیگری که ۹۲.۵ درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده در سهمیه آزاد در این شهر را آورده است تحصیل خود را انجام دهد.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در دفاع از جایگاه علمی فرزندان اعضای هیئت علمی در کسب جایگاه به حق در دانشگاه‌ها گفت: به عنوان مثال اگر آخرین فرد پذیرش شده در سهمیه آزاد، نمره ۱۰۰ را کسب کرده است، در صورتی فرزند هیئت علمی می‌تواند از تسهیلات عنوان شده استفاده کند که ۹۲.۵ درصد ۱۰۰ را گرفته باشد که این تسهیلات نیز خیلی محدود است و این گونه نیست که فرزندی که مادر و پدرش در دانشگاهی عضو هیئت علمی هستند به راحتی بتواند برای انتقال در همان دانشگاه اقدام کنند و تنها ۷.۵ درصد تخفیف شامل حال آنها می شود. 

وی یادآور شد: این تسهیلات بسیار جزئی است که متاسفانه رسانه‌ها در این خصوص با عجله و بدون تحقیقات اطلاع رسانی کرده و به نوعی نشان دادند گویا اعضای هیئت علمی از تسهیلات خاصی برای فرزندان خود استفاده می کنند که اصلا این گونه نیست؛ این در حالی است که این تسهیلات در برخی شرایط اصلا قابل استفاده نیست به این معنا که محال است فردی که در زاهدان قبول شده بتواند بر اساس این تسهیلات در تهران تحصیل خود را انجام دهند زیرا فردی که در زاهدان قبول می شود مشخصا ۹۲.۵ درصد تهران را نیاورده است.

اکبری تاکید کرد: به واقع این تسهیلات بسیار جزئی است که هر سازمانی برای پرسنل خود چنین تسهیلاتی را که بسیار محدود و سخت گیرانه است وضع می‌کند.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت با بیان این که در حال حاضر چالش ما در جذب اعضای هیئت علمی است، گفت: ما به دنبال کسب مجوزهای لازم از سوی سازمان امور اداری استخدامی جهت جذب اعضای هیئت علمی مورد نیاز خود هستیم.

اکبری افزود: در حال حاضر در مجموع در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی تابعه وزارت بهداشت حدود ۱۹ هزار عضو هیئت علمی در حال فعالیت  هستند و این در حالی است که ما با کمبود حدود شش هزار عضو هیئت علمی روبه رو هستیم که در صورت دادن مجوز می‌توانیم از متقاضیان بسیاری که در این خصوص وجود دارند استفاده کنیم.

  • 36
  • 34
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۲۰
غیر قابل انتشار: ۲۰
جدیدترین
قدیمی ترین
ما عینا دیدیم رشته پایینی بوده رفته رشته بالاتر داره می خونه چرا دروغ می گی د سال ۹۶
سایت محترم سرپوش سلام؛ احتراما در راستای حرفه مقدس خبرنگاری که دراین قسمت قایم مقام وزارت درمان اعلام نموده فقط برای فرزندان اعضا هیات علمی اتتقال انهم به صورت محدود صورت میگیرد به اطلاع میرسانم ایشان یا اطلاع ندارند یا خدای ناخواسته خلاف واقع میگویند من بصورت نمونه یک مورد انهم بدون ذکرنام اعلام مینمایم اگرخلاف ان ثابت شد حاضرم دردادگاه قانون ومردم پاسخ دهم درسال ۹۲ خانم ساحل ... که پدرش درشیرازعضوهیات علمی است از رشته دامپزشکی شهرستان فسا به رشته پزشکی شیراز منتقل وهمزمان تغییررشته میدهد است یک مورد رااستعلام ورسیدگی ونمره ورتبه اپ اعلام شود تا ثابت شود چقدر دروغ میگویند لین به عنوان نمونه
سایت محترم سرپوش سلا...
دقیقا همینطوره ، نمونه از همکلاسی دخترم دارم که دامپزشکی ارومیه قبول شده و همدان زندگی مبکنه اما چون همدان دامپزشکی نداره از سهمیه هئیت علمی پدرش استفاده کرده و الان در همدان پزشکی میخونه.....دختری که به لحاظ درس و تحصیل در رده های بسیار پایین از دختر من بود.....ظلم آشکار.....
چرا دروغ ،چقدر راحتید در روز روشن دروغی به این بزرگی می زنید ،چند نفر با رتبه زیر ده هزار از دامپزشکی به پزشکی تغییر رشته دادن فقط به خاطر کار پدر ومادرشون ،چقدر از جوانان با رتبه ۳۰۰۰ به پایین به خاطر نداشتن سهمیه جا ماندند ،کاش سری به دانشگاه بزنید ،کاش ریر نمراتشون راببیند که با معدل ۱۲ ،و۱۳ به رشته پزشکی رفتند ،کاش کاش جای بدای جوانان توانمند که هیچ پارتی در این کشور ندارن می گذاشتند ،کاش پول کافی داشتند وازاین کشور می رفتند ،اخ از فقر و نداشتن پارتی
چرا دروغ مییگین.فقط محل را تغییر نمیدن رشته شان را نیز عوض میکنن
چرا دروغ مییگین.فقط ...
و خداوند توجیه کردن را برای رؤسا آفرید......
خدا لعنتتون کنه با این سهمیه های دوران ساسانی .
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش