
حسین توکلی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته ۹۶، ۱۶۰ هزار نفر است.
وی با بیان اینکه داطلبان مجاز به انتخاب رشته از ۲۱ تا ۲۵ خرداد ماه مهلت دارند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور(sanjesh.org)، کد رشته های محل مورد نظر را تعیین کنند، اظهار کرد: داوطلبان مجاز به انتخاب ۱۰۰ کد رشته محل هستند.
توکلی ادامه داد: داوطلبان باید با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری، شماره شناسنامه و یا کد رهگیری که در پایان ثبت نام اولیه توسط سیستم به داوطلب داده شده است، نسبت به ثبت کد رشته محل های انتخابی و تکمیل فرم اقدام کنند.
به گفته وی، پس از تأیید نهایی رشتههای انتخابی توسط داوطلب، رسید ۱۵ رقمی توسط سیستم در اختیار داوطلب قرار داده خواهد شد.
۱۸ خرداد آخرین مهلت ثبت نام در آزمون کاردانی به کارشناسی
توکلی افزود: ثبت نام در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۹۶ از هفتم خرداد ماه آغاز و تا ۱۸ خرداد ماه تمدید شده است.
وی اظهار کرد: تاکنون ۹۳ هزار و ۳۷۰ نفر برای ثبت نام و انتخاب رشته در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته اقدام کرده اند.
توکلی گفت: ظرفیت پذیرش در این دوره ها ۱۶۲ هزار و ۱۰۸ است که این ظرفیت بدون احتساب ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی است.
- 15
- 5












































