یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۰:۵۰ - ۱۳ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۳۳۸۸
دانشگاه

اختیار پذیرش دانشجوی انتقالی به دانشکده‌ها واگذار شد

سیدامیرمحسن ضیایی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به جزییات انتقال دانشجو از دانشگاه های خارج کشور در این دانشگاه، عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر اساس مصوبه اخیر  شورای عالی برنامه ریزی وزارت بهداشت در حال مصاحبه از دانشجویان متقاضی انتقال است، البته هنوز پذیرشی صورت نگرفته، چراکه دانشگاه شهید بهشتی با توجه به رتبه و سطح علمی خود، متقاضیان دارای معدل بالا و واجد شرایط را در صورت وجود ظرفیت مازاد پذیرش می کند و با توجه به شروع ترم تحصیلی جاری، در این ترم برای دانشگاه متقاضی وجود نداشته و برای ترم های آینده نیز اختیار پذیرش به خود دانشکده ها واگذار شده است.

 

دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تحریم و نوسانات ارزی در کشور، عنوان کرد: به دنبال  نوسانات نرخ ارز، موج عظیمی از تقاضا برای انتقال دنشجو از دانشگاههای خارج به سمت داخل کشور اتفاق افتاد. در این راستا، وزارت بهداشت به عنوان دستگاهی پاسخگو، پیشنهاداتی مبنی بر تسهیل شرایط انتقال این دسته از دانشجویان در شورای عالی برنامه ریزی مطرح و مصوب کرد.

 

عضو شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور، کاهش تعداد واحدهای حدنصاب برای انتقال را از شرایط تسهیل شده بیان کرد و ادامه داد: به عنوان نمونه واحدهای حدنصاب از ۷۲ به ۳۶ واحد کاهش یافت که همین مساله موج تقاضاها را تشدید کرد. بر اساس این مصوبه دانشگاه های دولتی و آزاد برای پذیرش دانشجویان انتقالی با استفاده از ظرفیت مازاد و در ازای دریافت شهریه مجاز شدند.

 

وی ادمه داد: البته تغییراتی نیز در شیوه انتقال دانشجویان از ژانویه ۲۰۱۹ (دی ماه ۹۷) به بعد در شورای عالی برنامه ریزی وزارت بهداشت تصویب شده  که طی آن انتقال دانشجو تنها در پایان هر مقطع تحصیلی امکانپذیر است، بنابراین دانشجو و خانواده ها باید نسبت به این مساله آگاه بوده و فریب دلالان و برخی آژانس های غیرمجاز انتقال دانشجو را نخورند.

 

دکتر ضیایی با بیان اینکه بر اساس مصوبه سال گذشته وزارت بهداشت، انتقال دانشجو تنها از دانشگاههای علوم پزشکی دارای رتبه زیر ۷۰۰ ، امکانپذیر است، تصریح کرد: این رتبه تقریبا مشابه رتبه دانشگاه شهیدبهشتی است و شرایط مناسبی از نظر علمی و اعتبار دانشگاه برای انتقال دانشجو مهیا می کند. بر این اساس دانشجویان انتقالی باید پس از انتقال، معادل ریالی همان میزان شهریه دانشگاه مبدأ را در دانشگاه داخلی پرداخت کنند.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر اساس همین مصوبه در حال مصاحبه از دانشجویان متقاضی انتقال است، عنوان کرد: البته هنوز پذیرشی صورت نگرفته، چراکه دانشگاه شهید بهشتی با توجه به رتبه و سطح علمی خود، متقاضیان دارای معدل بالا و واجد شرایط را در صورت وجود ظرفیت مازاد پذیرش خواهد کرد و با توجه به شروع ترم تحصیلی، در این ترم برای دانشگاه متقاضی وجود نداشته و برای ترم های آینده نیز اختیار پذیرش به خود دانشکده ها واگذار شده است.

 

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه بیشترین تقاضا برای انتقال در رشته دندانپزشکی است، عنوان کرد: با این حال ظرفیت دانشکده دندانپزشکی محدود است و باید سعی کنیم بدون اعمال فشار بر دانشجویان فعلی، برای پذیرش دانشجوی انتقالی و شهریه ای اقدام کنیم.

 

دکتر ضیایی پذیرش دانشجوی شهریه ای را در جهت بهبود وضعیت تجهیزات و امکانات دانشگاه موثر دانست و گفت: با این وجود حفظ کیفیت آموزش اولویت اول دانشگاه است و دانشجویان انتقالی نیز باید کلیه شرایط و حدنصاب های آموزشی دانشگاه را دانسته و کاملا رعایت کنند. باید بدانند که درصورت عدم کسب حدنصاب لازم در امتحانات همچون سایر دانشجویان با آنها برخورد شده و مشروط و در نهایت اخراج خواهند شد.

 

وی با تاکید بر اینکه برای جذب دانشجوی شهریهای از ظرفیت های دولتی دانشگاه کم نمی شود، تصریح کرد: هدف اصلی دانشگاه حفظ و ارتقای کیفیت و صلاحیت آموزشی است و به هیچ عنوان برند و اعتبار دانشگاه شهید بهشتی را بخاطر پول کاهش نمی دهیم.

 

مذاکره با هیات امنا برای تسهیل شرایط دانشجویان خارجی دانشگاه

دکتر ضیایی همچنین با اشاره به مباحثی در رابطه با وضعیت نامساعد برخی از دانشجویان خارجی دانشگاه به دلیل نوسانات ارزی، تصریح کرد: طبق مصوبه هیئت امنای دانشگاه پرداخت شهریه دانشجویان خارجی ارزی است و این دانشجویان در این رابطه با دانشگاه قرارداد دارند. با این حال برخی از آنان خواهان پرداخت ریالی شهریه هستند که این مساله اگرچه خلاف قانون است اما دانشگاه برای حفظ دانشجویان خارجی خود در حال مذاکره با هیات امنای دانشگاه برای تسهیل شرایط این دسته از دانشجویان است که نتایج تصمیمات به زودی اعلام می شود.

 

مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه با بیان اینکه دانشگاهها از نظر مالی تابع قوانین هیات امناها هستند، عنوان کرد: وزارت بهداشت نمی تواند در این رابطه برای دانشگاهها سیاست گذاری کند. بنابراین دانشگاه ما نیز در حال تصمیم گیری در هیات امناست و شرایط در اوایل سال تحصیلی مشخص خواهد شد. دانشگاه تمایلی به خروج دانشجویان ندارد ولی متاسفانه شرایط نیز شرایط پایداری نیست.

 

  • 13
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش