پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۰:۳۳ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۶۷۰۵
انتخابات شورای شهرها

عبدا...‌ناصری:

آن‌هايي‌كه حق‌شان در ليست ضايع شده‌است،سكوت كنند!

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات شورای شهر,عبدا...‌ناصری

خروجي اصلي شوراي شهر، انتخاب شهردار است و كساني كه احساس مي‎كنند كه حق‌شان در اين زمينه ضايع شده بايد با فرهيختگي و بزرگ‎منشي كه در آن‎ها وجود دارد نسبت به اين فرايند سكوت كنند.

 

ليست اصلاح طلبان براي انتخابات شوراي شهر، شايبه‌هايي را در فضاي سياسي كشور ايجاد كرده و تاكنون نقدهاي فراواني از طرف جريان‎هاي سياسي مخالف و همسوي مطرح به نحوه تنظيم اين ليست شده‌است. با پايان رقابت انتخاباتي و پيروزي ليست اصلاح طلبان به نظر مي‎رسد اين فضاي نقد و تخريب حاكم بر ليست اين جريان سياسي از بين نرفته است و بعد از اعلام نتايج، نه تنها از حجم اين انتقادها كاسته نشده، بلكه بيشتر نيز شده‌است. مطرح شدن موضوعاتي نظير امتياز بندي‎هاي غير منطقي براي نامزدهاي انتخابات شوراي شهر و حذف برخي شخصيت‌هاي كارآمد و با كارنامه از ليست، بخشي از ايرادات منتقدان است.

 

از همين رو با گذشت ايام انتخابات و اعلام نتايج به نظر مي‎رسد زمان مناسبي است تا شوراي‌عالي سياست‌گذاري اصلاح طلبان، مبنا و دلايل انتخاب خود را به طور مشخص بيان كند تا اين موضوع تبيين شود. اما به نظر مي‎رسد شوراي‌عالي سياست قصد ندارد در اين زمينه روشنگري كند. براي پرس‎وجو در مورد چرايي‎هاي موجود در ليست اصلاحات به سراغ حجت الاسلام محسن رهامي، الهه كولايي و حسن رسولي رفتيم كه متاسفانه هيچ‌كدام پاسخگوي تلفن‌هاي خود نبودند. در اين ميان با عبدا... ناصري، عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان گفت‌وگو كرديم كه در ادامه، مشروح گفت‌وگوي «قانون» با اين فعال سياسي اصلاح طلب را پي مي‌گيريم.

 

پرونده بسته‌شده‌است!

عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان با بيان اينكه ليست ارائه شده از سوي اصلاح‎طلبان براي شوراي شهر دوره پنجم نسبت به دوره چهارم ليست قوي‎تر و كارآمدتري است، اظهار داشت: برخي نقدها از سوي جريان حريف و با هدف تخريب و برهم زدن فضاي يكدست حاصل از پيروزي در دو انتخابات مهم ،به ليست اصلاحات وارد مي‎شود كه نبايد بيش از حد مورد توجه قرار گيرد، از طرفي بايد پذيرفت پرونده ليست شوراي شهر تهران بسته شده است.

ناصري پيروزي اصلاح‎طلبان در انتخابات دوره پنجم شوراي شهر را به انتخابات مجلس ۹۴ تشبيه و آن را براي اصولگرايان غير منتظره خواند و گفت:‌ در انتخابات شوراي شهر، چاقوي نظارت استصوابي وجود نداشت و شما با يك ليست هفتصد تا هشتصد نفره مواجه هستيد كه بايد در هر مرحله آن را پالايش كنيد و در نهايت به بيست‎ويك نفر برسيد و فراموش نكنيد هر ليستي به عنوان ليست نهايي انتخاب شود، يك سري از افراد به آن نقد خواهند داشت.

امكان تقويت ليست وجودداشت

 

اين عضو شوراي مشورتي اصلاح طلبان با بيان اينكه ليست نهايي براي شوراي شهر مي‎توانست از نفرات قوي‎تر و كارآمدتري تشكيل شود، گفت: در اين دوره اين امكان وجود داشت به حقوق از دست رفته برخي شخصيت‌هاي اصلاح طلب توجه ويژه‎اي شود اما در هر صورت يك جمع معتمد قابل قبولي اين ليست را بستند كه بنده نيز نسبت به پنجاه درصد اسامي موجود در ليست نقد دارم.

 

توضيح توفيقي ندارد

عضو بنيادباران با بيان اينكه پيروزي در انتخابات رياست‎جمهوري در ۲۹ ارديبهشت بسيار با ارزش‎تر از پيروزي ليست اميد درشهرهاي مختلف بود،گفت: در حال حاضر اگر شوراي عالي‎سياست‎گذاري اصلاح طلبان يا هر نهاد ديگري توضيحاتي در خصوص ليست شوراها ارائه دهد نيز توفيقي ندارد زيرا انتخابات برگزار و نتيجه آن تاييد شده است.

 

ناصري با بيان اينكه در شرايط فعلي بايد دغدغه اصلاح طلبان به انتخاب شهردار معطوف باشد، گفت: خروجي اصلي شوراي شهر، انتخاب شهردار است و كساني كه احساس مي‎كنند كه حق‌شان در اين زمينه ضايع شده بايد با فرهيختگي و بزرگ‎منشي كه در آن‎ها وجود دارد نسبت به اين فرايند سكوت كنند.

 

شهردار چهره‌اي ملي باشد

اين عضو شوراي مشورتي اصلاح طلبان با اشاره به اظهارات رييس دولت اصلاحات در خصوص شهردار و اينكه او بايد يك چهره ملي باشد، گفت: عملكرد چهارساله شوراي شهر گره خورده به عملكرد شهردار و تيم مديريتي اوست. شوراي مشورتي، رهبري جبهه اصلاحات و يا هر نهاد ديگر بايد نسبت به فرايند تسهيل در روند تصميم‎گيري‎هاي شوراي عالي سياست گذاري كمك موثركنند.

 

عضو شورا، شهردار نشود

ناصري موضوعات مطرح شده در برخي رسانه‌ها در خصوص اينكه شوراي يكدست از لحاظ سياسي نمي‎تواند براي شهر مفيد باشد، گفت: من اين موضوع را به هيچ عنوان قبول ندارم. مطرح شدن اين موضوع ناشي از تجربه دوره اول شوراي شهر است. شوراي شهر اول، تجربه اول به شمار مي‎رفت و فضاي سياسي حاكم برجامعه در آن زمان شكل متفاوتي داشت. برخي از شخصيت‌هاي مقتدر شورا از شورا خارج و به كابينه دولت پيوستند و موجب شده خاطرات تلخي در اذهان باقي بماند. به هر شكل خوب است كه در يك نهاد مدني يا كانون تصميم‎گيري، شاهد تضارب آرا باشيم اما در هر صورت معيار، انتخاب مردم است.

 

وي با بيان اينكه شوراي پنجم از تجربه چهار شورا بهره مي‎برد و مي‎تواند يك تجربه چهارساله مناسب را براي شهر رقم بزند، گفت: از همين رو هيچ‌كس از اعضاي شوراي شهر نبايد براي تصدي شهرداري تهران خارج شود تا فردي مثل چمران كه سابقه حضور او از دوره دوم به بعد در شوراي شهر تهران نشان مي‎دهد كه چهره اي نيست كه بتواند براي مديريت شهري مفيد باشد،نتواند اين دوره نيز وارد شورا شود. بسياري از تخلفات و بي‎نظمي‎هاي موجود در عملكرد قاليباف كه امروزه شاهد آن هستيم نيز نتيجه رياست چمران بر شوراي شهر است.

 

بحران چمران

ناصري با بيان اينكه اگر نفر بيست ودوم به جاي چمران يك شخصيت اصولگراي توانمند بود، از جابه‎جايي اعضاي شوراي شهر نگراني وجود نداشت، گفت: اعضاي ليست اصلاح طلبان شوراي شهر ميثاقي را امضا كردند و تعهد دادند كه تحت هيچ شرايطي از شورا خارج نشوند اما همين موضوع كه نفر علي البدل فردي است كه كارنامه درخشاني در حوزه مديريت شهري ندارد بايد به اين تعهد وفا دار بمانند و امور را به صورت يكدست و منسجم پيش ببرند. اين فعال اصلاح طلب در پاسخ به اين سوال كه يك نفر از جريان مقابل تا چه ميزان مي‎تواند بر روند امور و تصميم‎گيري‎ها در شورا تاثير بگذارد، اظهار داشت: مهم تعداد افراد نيست، نكته قابل توجه اين است كه مردم ۲۱ نفر را براي رسيدگي به امور شوراي شهر انتخاب كردند و به آن‎ها براي حضور در شهرداري راي نداده‎اند. هر اتفاقي جدا از اين روند بيفتد نوعي بي احترامي به نظر مردم است.

 

بيطرف و حجتي،گزينه‌هاي بهشت

اين عضو بنيادباران همچنين در خصوص حواشي مطرح شده در مورد محسن هاشمي گفت: مطرح مي‎شود كه محسن هاشمي ميثاق نامه را امضا نكرده است اما اعضاي شوراي شهر به اتفاق آرا به اين نتيجه رسيدند كه هيچ كدام از اعضاي شورا براي تصدي سمت شهرداري از شورا خارج نشوند.

 

ناصري با بيان اينكه تمامي كانون‎هاي همسو مانند فراكسيون اميد، شوراي عالي سياست‎گذاري، احزاب، رهبري جبهه اصلاحات، شوراي مشورتي و كانون‎هاي تصميم گيري بايد مشاوره‎هاي خاص خود را به شوراي شهر در خصوص انتخاب شهردار بدهند، گفت: برخي از اعضايي كه موفق به حضور در شورا شدند شخصيت‎هاي جوان و كم تجربه اي هستند كه بايد لابي‎هاي خود را داشته باشند و از نظرات شخصيت‌هاي پيشكسوت در جهت بهبود امور و تصميم گيري‎ها استفاده كنند. وي با اشاره به گزينه‎هاي مورد نظر شوراي عالي سياست گذاري اصلاح‌طلبان جهت تصدي شهرداري تهران گفت: اسامي زيادي پيرامون سمت شهرداري تهران مطرح است كه از آن‎ها مي‎توان به بيطرف، حجتي، مهرعليزاده، حناچي و كلانتري اشاره كرد كه در اين ميان افرادي مانند بيطرف و حجتي مصداق شخصيت ملي كه رييس دولت اصلاحات براي شهرداري تهران روي آن تاكيد داشت بوده و مورد اقبال ساير جريان‎هاي سياسي نيز هستند.

 

عارف مي‌ماند!

ناصري در پايان و در پاسخ به اين سوال كه آيا تغييري در رياست ‌شوراي‌عالي سياست‌گذاري اصلاح‌طلبان صورت خواهد گرفت و عارف از اين جايگاه كنارگذاشته مي‌شود يا خير، تاكيد‌كرد: اين موضوعات گمانه‌زني‌هاي رسانه‌اي است و در حال حاضر در ميان سران اصلاحات خبري از جابه‌جايي رييس‌شورا نيست.

 

 

 

 

ghanoondaily.ir
  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش