دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
۰۸:۵۵ - ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۲۰۴۶۵
سرپوش فوتبالی

مُهر «ناپاکی» فدراسیون فوتبال بر قهرمانی تراکتور | خداداد در نقش« شلوغ کن»

خداداد عزیزی,حواشی خداداد عزیزی در تراکتور

روزنامه نسل فردا نوشت: فدراسیون فوتبال با صادر نکردن عادلانه دو رای جنجالی، به قهرمانی تیم تراکتور که این فصل با شایستگی و برتری فنی به آن خواهد رسید، مُهر «ناپاکی» زد و باعث زیر سوال رفتن این قهرمانی عادلانه شد.

تراکتور تیمی که میلیون ها هوادار پرشور و متعصب دارد، پس از سال ها آشفتگی در تصمیمات مدیریتی و جذب بازیکنانی که باری از روی دوش این تیم برنمی داشتند، در فصل بیست و چهارم لیگ برتر با انتخاب هایی درست در کادر فنی و بازیکنان تاثیرگذار، در آستانه قهرمانی قرار گرفته و بعید است در هفته های پایانی جام از دست تبریزی ها سُر بخورد.

تیم تبریزی در حالی برای نخستین بار به این عنوان خواهد رسید که از نظر فنی و فوتبالی برتر و سرتر از رقیبانش بود و با شایستگی به قهرمانی خواهد رسید. اما چند نکته منفی ممکن است این قهرمانی را زیر سوال ببرد و اتهاماتی را به مردان سرخپوش وارد کند که سهم فدراسیون فوتبال در این لطمه زدن پررنگ و واضح است.

کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند مماشات کرد و هر چند کمیته انضباطی رایش را صادر کرد اما کمیته استیناف تصمیم گیری در مورد رای نهایی را مشمول زمان کرد و در حالی که این پرونده تیرماه سال گذشته باز شده و رسیدگی به آن هم انجام شده، اما ظاهرا این کمیته قصد دارد بعد از پایان لیگ نظر نهایی اش را در مورد علیرضا بیرانوند اعلام کند.

بیرانوند که دروازه بان شماره یک تیم ملی ایران هم هست نقش تاثیرگذاری در قهرمانی تراکتور داشته و هر چند یکی از گرانترین قراردادهای فصل فوتبال ایران را به خود اختصاص داده اما از نظر فنی هم کمک حال سرخپوشان تبریزی بود. شاید به همین خاطر است که کمیته استیناف و بالاتر از آن فدراسیون فوتبال به خاطر برخی ملاحظات و سفارش ها هنوز راضی به صدور رای وی نشده اند.

دومین مُهر ناپاکی که فدراسیون فوتبال روی قهرمانی درست و شایسته تراکتور زد، صادر نکردن رای عادلانه رفتار زشت و زننده شجاع خلیل زاده کاپیتان تیم تبریزی بود که از سوی آنها عنوان شد به خاطر درد کشاله بوده! پرسش این است اگر برای فدراسیون فوتبال درد کشاله این بازیکن محرز شده پس چرا برای این درد ۵۰۰ میلیون تومان جریمه در نظر گرفته است؟ اگر هم این جریمه برای رفتار غیراخلاقی بوده پس چرا محرومیتی در نظر گرفته نشده است؟

این دو مورد که از سوی فدراسیون فوتبال رقم خورده قهرمانی درست و به حق تراکتور را زیر سوال می برد و مهر ناپاکی را به آن خواهد زد که می تواند از سوی هواداران تیم های دیگر تا مدت ها به عنوان کنایه و طعنه مطرح شود در حالی که تراکتور مستحق ترین تیم برای قهرمانی در لیگ بیست و چهارم بود و همه فاکتورهای یک تیم قهرمان را داشت.

نکته دیگر در مورد تراکتور استفاده از خداداد عزیزی بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران به عنوان مدیر تیم است که از زمانی که وارد این تیم شده بیشتر نقش یک «دعواکن» را ایفا می کند و با هر مربی و تماشاگر و مدیری وارد درگیری های لفظی زشت و زننده می شود و از به کار بردن هر کلمه ناشایستی هم ابایی ندارد و یک هفته نیست که وسط دعواهای فوتبال نباشد.

 فدراسیون پست شلوغ‌کن را به نیمکت‌ها اضافه کند!

سرمربی فولاد خوزستان در نشست خبری بعد از دیدار با تراکتور شدیداً علیه رفتارهای مدیر تیم تبریزی موضع‌گیری کرد. یحیی گل‌محمدی با گلایه از عملکرد تیم داوری مسابقه و داوران حاضر در اتاق «VAR» گفت: «صحنه‌ای که در دقیقه ۲ اتفاق افتاد طبق آنچه ما دیدیم حداقل می‌توانست توسط کمک داور ویدیویی بررسی شود اما به اینجا هم نرفت. قبل از بازی هم گفتم تغییر داور کمک‌داور ویدیویی برای چنین بازی مهمی ذهنیت به وجود می‌آورد و فکر می‌کنم یک کار غیر کارشناسانه انجام شد و متاسفانه کسی هم پاسخگو نیست و مثل بازی با ذوب آهن که هنوز کسی به ما جواب نداده است».گل‌محمدی با کنایه به رفتارهای خداداد عزیزی گفت: «همچنین به فدراسیون پیشنهاد می‌دهم پستی به نام شلوغ کن به نیمکت‌ها اضافه کند. در فوتبال ایران این کار خیلی جواب می‌دهد زیرا هیچ برخوردی نمی‌شود و هیچ اتفاقی نمی‌افتد و اصلاً کسی حساسیتی نسبت به این موضوع ندارد. تیمی که ادب را رعایت می‌کند و نظم دارد و همچنین احترام می‌گذارد همیشه ضرر کرده است و این واقعاً جای تاسف دارد. در فوتبال ایران باید به دنبال آدمی بگردیم که بتواند این همه بی‌نظمی در بازی ایجاد کند و حریف داور و کمک‌داور ویدیویی را تحت تاثیر قرار دهد. به نظرم وجود چنین فردی در هر تیمی می‌تواند خیلی کمک‌دهنده باشد».

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۸ اردیبهشت
    سری آ ایتالیا
    اودینزه - بولونیا
    ۲۰:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - کالیاری
    ۲۲:۱۵
  • چمپیونشیپ انگلیس
    لیدز - بریستول سیتی
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۹ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میامی هیت - کلیولند کاوالیرز
    ۰۳:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    گلدن استیت واریرز - هیوستون راکتس
    ۰۵:۳۰
  • لیگ نخبگان آسیا
    الهلال - الاهلی عربستان
    ۲۰:۰۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    آرسنال - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش