سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴
۱۴:۴۰ - ۰۳ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۰۷۹۰
سرپوش فوتبالی

مقاومت عجیب گزینه‌های تکراری مقابل جوان‌های احساسی

چرا ناگهان معاون سابق استقلال مهم شد؟

علی خطیر,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال
علی خطیر نامی است که این روز‌ها دوباره در فضای رسانه‌ای و در محافل آبی فوتبالی زیاد شنیده می‌شود.

به گزارش خبرورزشی، معاون سابق استقلال که بعد از استعفایش از این باشگاه برای زندگی به سوئیس برگشت، از فردای قهر استراماچونی داوطلب مذاکره با مرد ایتالیایی شد. او ابتدا در همان روز‌های نخست خروج استرا از ایران، به خلیل‌زاده و فتحی پیشنهاد کرد به عنوان نماینده باشگاه به ایتالیا برود و با استراماچونی و مدیر برنامه‌اش پاستورلا برای بازگرداندن او به تهران مذاکره کند. خطیر حتی با یک وکیل سرشناس سوئیسی- ایتالیایی که رابطه دوستانه‌ای با وکیل استرا داشت، حرف زد و به هوای این که نماینده باشگاه در مذاکره با استراماچونی باشد، راهی رم شد، اما باشگاه استقلال از دادن نامه رسمی به او خودداری کرد چرا که بعضی‌ها مدعی بودند خطیر خودش پشت این جریان است و خودش قهر استراماچونی را طراحی کرده تا با برگرداندن او به استقلال، دوباره محبوب هواداران شود.

این اتهام هیچ‌وقت ثابت نشد، اما استقلال به خطیر نامه نمایندگی نداد تا معاون سابق باشگاه، بدون مذاکره با پاستورلا و استراماچونی به سوئیس برگردد. همان روز‌ها امیرحسین صادقی در تلویزیون علیه خطیر حرف زد و او را زیر سؤال برد، اما با این همه، با آمدن علی فتح‌ا... زاده به استقلال، دوباره نام خطیر به عنوان گزینه معاونت باشگاه مطرح شد. می‌گویند فتح‌ا... زاده راغب بود خطیر را به عنوان معاون به استقلال برگرداند و درست از همین نقطه، حمله‌های جدید به معاون سابق شروع شد. ابتدا علی کریمی که خیلی‌ها معتقدند حافظ منافع همان مدیر برنامه خاصی است که ۵ بازیکن در استقلال دارد، به او حمله‌ور شد و سپس برخی مصاحبه‌ها رنگ و روی تخریب خطیر را گرفت. گویا امیر رفیعی، سازنده فیلم آبی به رنگ آسمان رابط فتح‌ا... زاده و خطیر شده بود تا هیئت مدیره نامه بدهد و معاون سابق، نماینده آن‌ها برای مذاکره با استراماچونی شود و همین مسئله، به شایعه انتخاب او به عنوان معاون فتح‌ا... زاده دامن زد. اما واقعاً چرا نسبت به بازگشت احتمالی معاونی که تنها چند ماه در استقلال حضور داشت، این همه نگاه منفی وجود دارد؟

بخشی از این نگاه به خاطر اخلاق تند علی خطیر است که درست مثل بعضی از جوان‌های هم‌نسل خود، پرخاشگرانه رفتار می‌کند و برخوردهایش در بحران‌ها احساسی و تند بوده، اما بخش عمده‌ای هم به خاطر ترس از پوست انداختن مدیریت در فوتبال ایران است. مدیران سنتی و گزینه‌های تکراری مدیریت در استقلال از ورود خطیر و خطیر‌ها می‌ترسند. آن‌ها اصلاً دوست ندارند جوان‌هایی که زبان خارجی بلدند، به دانش روز مسلط هستند و قوانین بین‌المللی را می‌شناسند، وارد چرخه مدیریت شوند. این ترس از خطیر نیست، ترس از تمام مدیران جوان است، ترس از دانش است، ترس از علم است و ترسو‌ها هم همان‌ها هستند که نه زبان بلدند، نه می‌توانند یک پیش‌نویس قرارداد تنظیم کنند و نه بلدند با مجامع بین‌المللی ارتباط بگیرند.

علی خطیر بی‌شک مدیر کاملی نیست، کارنامه او در فدراسیون و باشگاه استقلال، ایراد و اشکال هم داشته، اما همین که مبلغ قرارداد بازیکنان را پایین آورده، دست دلال‌ها را کوتاه کرده، پول پروپییچ را از فیفا گرفته، استراماچونی را به استقلال آورده و جلوی برخی افراد که دنبال منافع شخصی‌شان هستند، ایستاده، برای عده‌ای ترسناک است. معلوم است آن‌ها نمی‌خواهند این نیرو‌های جوان به فوتبال بیایند. اما این مقاومت‌ها در درازمدت فایده‌ای ندارد. دیر یا زود گزینه‌های تکراری باید میدان را به نفع جوان‌تر‌ها خالی کنند. دوره مدیریت دورهمی و هیئتی به سر آمده و باید دانش و تخصص داشت.

۵ نمونه از دعوا‌های خطیر

مرد ناآرام و ناآرامی‌هایش در فدراسیون و استقلال

دعوا با اوسیانو؛ زور کی‌روش بیشتر بود

آن روز‌ها که در فدراسیون فوتبال حضور داشت و معاون ساکت بود، با اوسیانو کروز، دستیار اول کی‌روش به مشکل خورد. همراه یک مهمان خارجی به کمپ رفته بود که اوسیانو از حضور او و مهمان فدراسیون جلوگیری کرد. خطیر با اوسیانو درگیر شد و کی‌روش پشت همکارش درآمد و شرط گذاشت خطیر نباید باشد. دوران همکاری او و فدراسیون به همین سادگی تمام شد.

دعوا با ایسما؛ جلوگیری از شکایت به زور تهدید

وقتی از استقلال رفت، فیلمی در فضای مجازی پخش شد که او را در حال داد و هوار بر سر ایسما نشان می‌داد. در دفترش را روی مهاجم خارجی استقلال بسته بود و می‌گفت تا این نامه را امضا نکنی، نمی‌گذارم از این اتاق بیرون بروی و با هر تهدیدی بود از گونزالس امضا گرفت تا ایسما نتواند بعد از جدایی از استقلال، از مجموعه آبی شکایت کند.

دعوا با منشا؛ پای پلیس ۱۱۰ هم وسط آمد

بعد از رفتن منشا از استقلال، فایل صوتی از خطیر پخش شده بود درباره تخت‌های شکسته خانه گادوین و در جواب این حرف‌ها، منشا هم مدعی شد خطیر به زور از او امضا گرفته و ۲۰ هزار دلار از مبلغ قراردادش را نداده است. کاشف به‌عمل آمد خطیر منشا را وادار کرده جریمه ۲۰ هزار دلاری‌اش را بپذیرد. منشا آن روز حتی ناچار شد به پلیس ۱۱۰ زنگ بزند و برای معاون وقت استقلال مأمور بیاورد!

دعوا با وریا و حسینی؛ واقعاً منزوی گفته بود؟

وریا غفوری و سیدحسین حسینی وسط مذاکره با استقلال بودند که علی خطیر مصاحبه کرد و از خواسته چند میلیاردی آن‌ها از باشگاه پرده برداشت. هواداران هم در فضای مجازی به این دو بازیکن حمله کردند و آن‌ها ناچار شدند با مبلغ کمتری با استقلال قرارداد ببندند. اخیراً خطیر مدعی شده منزوی به او گفته بود تو علیه حسینی و غفوری مصاحبه کن تا من بتوانم با فشار هواداران، با آن‌ها قرارداد مالی سبک‌تری ببندم.

دعوا با کریمی؛ پای یک مدیر برنامه در میان است

تازه‌ترین دعوای خطیر هم با کریمی است. البته این بار او شروع‌کننده دعوا نیست. این بار همین که نام خطیر به‌عنوان معاون فتح‌ا... زاده در استقلال مطرح شد، علی کریمی در میسکدزون ایستاد و گفت: «این آقا اگر برگردد، ما نیستیم!» می‌گویند مدیربرنامه کریمی به او خط داده بود خطیر را به توپ ببندد. راست و دروغش گردن راوی که می‌گفت دعوای خطیر و مدیربرنامه کریمی، حتی در استعفای معاون استقلال هم نقش داشت.

  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۴ شهریور
    والیبال قهرمانی جهان
    آلمان - شیلی
    ۰۹:۰۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    ژاپن - کانادا
    ۰۹:۳۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    اسلوونی - بلغارستان
    ۱۳:۰۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    هلند - رومانی
    ۱۳:۳۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    آمریکا - پرتغال
    ۱۶:۳۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    لهستان - قطر
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر فوتسال
    عرشیا شهرقدس - پالایش نفت بندرعباس
    ۱۷:۰۰
  • لیگ نخبگان آسیا
    شارجه امارات - الغرافه
    ۱۷:۱۵
  • لیگ برتر فوتسال
    فولاد هرمزگان - گهر زمین سیرجان
    ۱۸:۰۰
  • لیگ نخبگان آسیا
    الوحده امارات - الاتحاد
    ۱۹:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - کرمونزه
    ۲۰:۰۰
  • لیگ نخبگان آسیا
    الاهلی عربستان - نسف قارشی
    ۲۱:۴۵
  • لیگ نخبگان آسیا
    الشرطه عراق - السد
    ۲۱:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    کومو - جنوا
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    اسپانیول - مایورکا
    ۲۲:۳۰
  • چهارشنبه ۲۶ شهریور
    سوپرلیگ ترکیه
    فنرباغچه - آلانیااسپور
    ۲۰:۳۰
ویژه سرپوش