چهارشنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۴
۱۳:۰۱ - ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۲۰۸۶۷
ایران

پاتک غیرمنتظره به اردوی سپاهان؛ دانشگر و نورافکن در حوالی استقلال، شکاری در مسیر پرسپولیسی‌شدن!

تیم سپاهان,جدایی بازیکنان سپاهان
۳ مهره کلیدی سپاهان در راه پیوستن به جمع سرخابی‌های پایتخت هستند و در این زمینه رایزنی‌های مثبتی در حال انجام است.

به گزارش فوتبال ۳۶۰، پرونده لیگ بیست‌وچهارم هنوز بسته نشده و حتی برنامه زمانی فعالیت مجاز تیم‌ها در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی هم از سوی سازمان لیگ اعلام نشده اما اکثریت تیم‌ها پیش از موعد، خیز برداشته و وارد بازار نقل‌وانتقالات شده‌اند و سعی دارند تا به سرعت فهرست خود را تقویت کنند. در این بین، تیم‌های مدعی از جمله سرخابی‌های پایتخت در کنار سپاهان و تراکتور برای جا نماندن از قافله امید به آن دارند تا ستاره‌های حاضر در بازار تابستانه را به سرعت جذب کنند و سد راه انتقال آن‌ها به تیم‌های رقیب شوند.

پرسپولیس و استقلال در قیاس با تراکتور و سپاهان، فصل ناموفقی را پشت سر گذاشتند و همین مسئله باعث شده تا بازار نقل‌وانتقالات تابستانه برای سرخابی‌های پایتخت، سرنوشت‌ساز و حیاتی باشد. در روزهای گذشته زمزمه‌هایی درباره توافق مدیران باشگاه پرسپولیس با فلورنت هادرجونای و تیوی بیفوما مطرح شد و همچنین زمزمه‌هایی درباره انتقال محمدامین کاظمیان به میان آمد و در سوی مقابل هم از اردوی استقلال خبر می‌رسد که آبی‌پوشان در تلاش هستند تا چند بازیکن سابق خود را برای دوباره آبی‌پوش‌شدن راضی کنند و حالا تازه‌ترین خبرهای نقل‌وانتقالاتی از استقلال و پرپسولیس مرتبط با پاتک آن‌ها به اردوی سپاهان است!

دانشگر در نزدیک‌ترین فاصله با استقلال

مدیران باشگاه سپاهان در شرایطی‌که قرارداد ۳ ساله محمد دانشگر با طلایی‌پوشان رو به پایان است، رایزنی‌های خود برای تمدید قرارداد دانشگر را آغاز کردند و با او قراردادی داخلی هم امضا کردند اما قرارداد داخلی از نظر سازمان لیگ، وجاهت قانونی ندارد و همین مسئله باعث شده تا آینده این مدافع باتجربه در هاله‌ای از ابهام باشد. دانشگر در شرایطی‌که پیشنهاد پیوستن به استقلال را روی میز خود می‌بیند، رویِ خوشی به ادامه همکاری با سپاهان نشان نداده و آخرین خبرها حاکی از آن است که اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، با توجه به مذاکرات مثبت انجام شده با محمد دانشگر، او جزو اولین خریدهای تابستانی استقلال خواهد بود.

در انتظار توافق قریب‌الوقوع استقلال و نورافکن

آبی‌پوشان در کنار تلاش برای جذب محمد دانشگر، در سودای آن هستند تا امید نورافکن را هم به خدمت بگیرند؛ مدافع-هافبک باتجربه‌ای که اکنون برای گذراندن خدمت سربازی‌اش در تیم ملوان بندرانزلی حضور دارد و پایان فصل جاری به سپاهان باز می‌گردد. نورافکن یک فصل دیگر با طلایی‌پوشان اصفهانی قرارداد دارد اما با توجه به ترافیک سمت چپ سپاهان و حضور حسین گودرزی و میلاد زکی‌پور، امید نورافکن تمایل ویژه خود به جدایی از سپاهان را ابراز کرده و در سودای آن است تا به استقلال بازگردد. سپاهانی‌ها خواهان معاوضه بازیکن با استقلال و یا دریافت رقمی ویژه از آبی‌پوشان برای صدور رضایت‌نامه امید نورافکن هستند که گفته می‌شود مذاکرات میان طرفین خوب پیش رفته و روند بازگشت امید نورافکن به استقلال هم در حال نهایی‌شدن است!

گاف جنجالی، شکاری را پرسپولیسی می‌کند؟

محمد دانشگر و امید نورافکن در حالی در مسیر بازگشت به استقلال هستند که یک مهره کلیدی دیگر سپاهان هم در راه جدایی از جمع طلایی‌پوشان اصفهانی است؛ رضا شکاری. وینگر سابق گل‌گهر سیرجان که ابتدای فصل گذشته به سپاهان آمد، در ایام تعطیلات زمستانه با سپاهانی‌ها برای تمدید قرارداد به توافق رسید و به نظر می‌آمد که او فصل آینده هم در سپاهان است اما عدم ثبت قرارداد داخلی به امضا رسیده باعث شده تا شرایط به سود شکاری پیش برود. او که گفته می‌شود در مقطع فعلی از وضعیت خود در تیم اصفهانی راضی نیست، پیشنهاد وسوسه‌انگیزی از پرسپولیس دریافت کرده و طبق آخرین خبرها، بعد از چند تلاش نافرجام سرخ‌پوشان برای جذب رضا شکاری، حالا آن‌ها در یک‌قدمی توافق با شکاری هستند و احتمال انتقال او به جمع سرخ‌پوشان پایتخت بیش از احتمال ادامه همکاری‌اش با سپاهانی است که جدایی همزمان ۳ مهره کلیدی سپاهان در بازار تابستانه پیش‌رو و انتقال آن‌ها به استقلال و پرسپولیس می‌تواند در نوع خود جالب‌توجه باشد!

  • 11
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲ تیر
    جام جهانی باشگاه‌ها
    اتلتیکومادرید - بوتافوگو
    ۲۲:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    سیاتل ساندرز - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۳ تیر
    جام جهانی باشگاه‌ها
    پورتو - الاهلی مصر
    ۰۴:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    اینتر میامی - پالمیراس
    ۰۴:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    اوکلند سیتی - بوکاجونيورز
    ۲۲:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    بنفیکا - بایرن مونیخ
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش