
به گزارش ایلنا، طبق اعلام شبکه رادیویی کادنا سر اسپانیا، باشگاه بارسلونا طی توافقی که هنگام خرید فیلیپه کوتینیو از لیورپول با این باشگاه انجام داد، پذیرفت که از آن زمان به مدت ۳ سال دیگر سراغ بازیکنان تیم قرمزپوش مرسیساید نرود مگر اینکه در این مدت باشگاه لیورپول خودش اجازه این کار را بدهد. باشگاه لیورپول به گنجاندن این بند در قراردادش با بارسلونا اصرار زیادی داشت و به همین دلیل بعید بهنظر میرسد که آبی و اناریهای کاتالونیا تا دو فصل دیگر بتوانند از لیورپول بازیکن بخرند.
کوتینیو ماه ژانویه سال ۲۰۱۸ با قراردادی به ارزش ۱۶۰ میلیون یورو و بهدنبال کشمکشی طولانی میان دو باشگاه راهی بارسلونا شد و با این تیم قراردادی بست که تا سال ۲۰۲۳ اعتبار دارد و غرامت فسخ آن ۴۰۰ میلیون یورو است.
ورود کوتینیو به نوکمپ پایانبخش داستان پرحاشیهای بود که از ماه آگوست سال ۲۰۱۷ با جدایی نیمار از بارسلونا برای عقد قراردادی ۲۲۲ میلیون یورویی با پاریسنژرمن آغاز شد. تابستان آن سال لیورپول از صدور مجوز انتقال کوتینیو به بارسلونا خودداری کرد اما در نهایت در ماه ژانویه سال ۲۰۱۸ مجبور شد به خواسته بازیکن برزیلیاش تن دهد.
- 10
- 2
































