
به گزارش فارس، نیمار که ۲ سال قبل در ازای ۲۲۲ میلیون یورو از بارسلونا به تیم پاریسی نقل مکان کرد تا عنوان گرانترین بازیکن جهان را به خود اختصاص دهد، برای «روبینیو» احترام بسیار زیادی قائل است.
در کنار این بازیکن پرسابقه، نیمار در تیم سانتوس مدتها بازی کرد و شناخت خوبی نیز از همتیمیاش کسب کرد.
نیمار در مصاحبهای با یک رسانه اینترنتی به همین خاطر اظهارداشت:تنها الگوی جدی من در فوتبال، روبینیو است.از سال قبل از آنکه فوتبالیست حرفهای شوم، به بازیش توجه میکردم و از حرکاتش در زمین لذت میبردم.
وی ادامه داد:واقعا شیفته او بودم و دلم همیشه میخواست کارهای که در زمین انجام میدهد، من نیز بتوانم صورت دهم.
روبینیو ۳۵ ساله که در آغاز سال جاری میلادی به عضویت باشاکشهیر ترکیه درآمد، در سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵ برای سانتوس بازی کرد.
در سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۵ هم برای مدتی کوتاه و چند هفتهای به عنوان یارقرضی در اختیار سانتوس قرارگرفت و در همین زمانهای کوتاه، در کنار نیمار بازی کرد.
- 14
- 2









































