
به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میرور، در آخرین دیدار هفته ماقبل پایانی لیگ برتر انگلیس یک دیدار برگزار شد که در آن منچسترسیتی در خانه به دیدار لسترسیتی رفت و با یک گل به برتری رسید. ونسانکمپانی با شوتی مهارنشدنی در دقیقه ۷۰۰ توانست دروازه لسترسیتی را باز کند.
کمپانی بعد از برتری ارزشمند تیمش گفت: به هیچ وجه در پایان فصل بازنشست نخواهم شد و میخواهم با همین حس و حال و توانی که دارم به بازی کردن ادامه دهم. این فصل گلزنی نکرده بودم ولی همیشه حاضر هستم که خودم را در موقعیتهای حساس و بزرگ نشان دهم. با این حال باید تاکید کنم هیچ چیز قطعی نشده است و نباید فکر کرد که قهرمان شدیم. هنوز یک بازی دیگر داریم و باید با نهایت توان در دیدار باقی مانده به میدان برویم. موقعی که میخواستم شوت زنی کنم همه داد زدند شوت نزن! من این قدر ضعیف نشدم که همه بازیکنان جوان به من بگویند این کار را نکنم و به همین خاطر مصمم شدم که شوتزنی کنم و توانستم دروازه حریف را باز کنم.
منچسترسیتی باید در بازیهای بعدی خود در لیگ برتر در زمین برایتون قرار گیرد که در جام حذفی نیز سیتی موفق به شکست حریف خود شد. یاران کمپانی با برتری در این دیدار قهرمانی خودشان را قطعی میکنند.
- 13
- 4
































