چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴
۰۹:۳۲ - ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۸۰۰۴
فوتبال در جهان

برانکو: اخراجم از الاهلی عجولانه بود

برانکو ایوانکوویچ,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان
سرمربی اخراجی تیم فوتبال الاهلی عربستان گفت: برکناری من از این تیم عجولانه بود و هنوز توافقی برای دریافت قراردادم با باشگاه نداشته‌ام.

به گزارش مهر، برانکو ایوانکوویچ هفته گذشته و بعد از باخت تیم فوتبال الاهلی عربستان مقابل الوحده، از هدایت تیم الاهلی برکنار شد و همچنان تکلیفش برای نحوه قطع همکاری با این باشگاه مشخص نیست. الاهلی صالح المحمدی را به طور موقت به جای برانکو انتخاب کرد و شب گذشته توانست با دو گل تیم الفتح را شکست بدهد.

برانکو که در اخراجش در باشگاه اختلافاتی وجود داشت و مدیر و رئیس باشگاه برای کنار گذاشتن این مربی اظهاراتی را علیه هم در رسانه ها انجام دادند، در مصاحبه ای با روزنامه الریاضیه عربستان ناگفته های باشگاه الاهلی را بازگو کرد.

* چرا از سرمربیگری الاهلی اخراج شدید؟

- غیر ممکن است که از دو بازی اول در لیگ بتوانید نتیجه مثبتی بگیرید بخصوص با وجود بعضی مصدومیت ها و غیبت ها. «لیما» بازیکن جدید ما در روزهای فیفا به تیم اضافه شد درست هفت روز پیش از بازی با الوحده. «بلایلی» الجزایری هم دیر به تمرینات اضافه شد. تیم آماده نبود. به نظرم تصمیم مسئولان باشگاه عجولانه بود و باید این سئوال را از آنها بپرسید.

* چطور از اخراج خودتان مطلع شدید؟

- روز بعد از بازی با الوحده به تمرین آمدم. یک روز عادی بود و هیچ مکالمه ای هم با هیچکس نداشتم. شاید مسئولان باشگاه خودشان جلساتی داشتند که من باشم یا نه. رسانه ها هم درباره ماندن یا برکناری ام نظر می دادند. سپس أحمد بامعوضة (یکی از مسئولان الاهلی) با من صحبت کرد و گفت که دیگر سرمربی الاهلی نیستم و قراردادم در تاریخ ۱۶ سپتامبر فسخ شده است.

* توافق شما با باشگاه برای فسخ قرارداد چطور است؟ آیا باشگاه باید کل قرارداد شما را پرداخت کند و یا طرح دیگری وجود دارد؟

- هنوز هیچ توافقی با باشگاه ایجاد نشده است و چیزی امضا نکرده ام. 

* خبرهایی وجود دارد مبنی بر اینکه رئیس باشگاه برکناری شما را رد کرده ولی مدیر تیم شما را عزل کرده است. آیا این واقعیت دارد؟

- من این خبرها را شنیده ام اما دقیقا نمی دانم چه اتفاقی رخ داده. حتی اخبار رسانه های عربستان را نمی خوانم چرا که به زبان عربی است. 

* شما در باشگاه با چه کسی کار می کردید و در ارتباط بودید؛ رئیس باشگاه یا مدیر تیم؟

- من با أحمد بامعوضة وماجد الطویرقی در ارتباط بودم. البته برای برخی از مسائل با منصور بن مشعل مدیر تیم و احمد الصائغ رئیس باشگاه صحبت می کردم و در جلسات حضور داشتند.

* آیا با بازیکنان تیم مشکل دارید یا همه چیز عادی است؟

- من در طول دوران مربیگری ام با هیچ بازیکنی مشکل و سوء تفاهم نداشته ام. البته ۱۱ بازیکنی که در ترکیب اصلی هستند، همیشه خوشحال هستند و ممکن است بعضی از بازیکنان نیمکت نشین ناراحت و عصبانی باشد. شما در تیم ۳۰ بازیکن دارید و نمی توانید همه را بازی بدهید. الان در شرایط حرفه ای هستیم و بازیکنان باید خودشان را با این شرایط هماهنگ کنند. 

* چرا با عمر السوما قبل از بازی الوحده صحبت داشتید و گفتگوی تلویزیونی خود را تکذیب کردید .حتی گفتید عمر السوما باید بداند بازیکنان ملی پوش دیگری هم نیمکت نشین هستند؟

- من همیشه با بازیکنان جلسه دارم چه به صورت انفرادی و چه به صورت گروهی. با عمر السوما در مورد سوء تفاهماتی که پس از یک مصاحبه تلویزیونی ایجاد شد، صحبت کردم. در آن مصاحبه اشتباهات ترجمه رخ داده بود. غیر ممکن است که درباره بازیکنانم به شکل بدی در رسانه ها صحبت کنم. 

* بازیکنان خارجی را شما انتخاب کردید ولی بازیکن صربستانی تغییر کرد و جدا شد. چرا از جذب یک بازیساز خودداری کردید؟

- گزینه های خارجی مختلفی برای مدیریت باشگاه وجود داشت. الکسیچ صربستانی یکی از بهترین بازیکنان ترکیه بود که در لیگ اروپا ۱۰ گل زده بود. من با مربی صربستان هم صحبت و درباره این بازیکن از او سئوال کردم. همه تیم ها از جذب این بازیکن استقبال می کنند. بازیکن بوسنیایی هم جوری بود که عملکردش باعث تحسین همه می شد.  علاوه بر این لوکاس لیما از یک باشگاه بزرگ فرانسه به طور مستقیم به عربستان سعودی آمد. او با تیم هماهنگ خواهد شد و به زمان نیاز دارد. 

* اما گفته می شود شما بازیکنان بوسنیایی و صربستانی را آوردید ولی آوردن لیما و بلایلی کار مدیریت باشگاه بوده است.

- اینطور نیست. مدیریت باشگاه درباره این بازیکنان با من مشورت کرد و من هم موافقت کردم. برعکس خیلی هم از جذب این بازیکنان خوشحال شدم. آنها بازیکنان خاصی هستند که تیم به این نفرات نیاز دارد.

* پس چرا سه بازیکن از شرق اروپا آوردید؟ آیا آنها گزینه های شما بودند؟

- مسئولان باشگاه لیستی از اسامی بازیکنان مختلف را به من دادند که نام الکسیچ، ساریچ و زوکانوویچ در آن وجود داشت. من بر اساس رزومه، این بازیکنان را انتخاب کردم. حتی یک بازیکن اروگوئه ای هم به من پیشنهاد شد.

*  آیا در مدت حضورتان در الاهلی در کار و تصمیمات فنی شما دخالت می شد؟

- خیر اصلا. درباره وضعیت بازیکنان گزارش ها و مشورت هایی به من می رسید ولی دخالتی در کار نبود و خودم لیست را می دادم. صحبت و نظر نهایی با من بود اما نمی دانم چرا این اتفاقات پیش آمد. مثلا حسین عبدالغنی با ۴۲ سال سن با دویست درصد توان کار می کرد و مثل یک بازیکن جوان در تلاش بود. 

* چرا باوجود داشتن بازیکنانی مثل یزید البکر و خالد البراکا بازهم بازیکنان جدید گرفتید؟

- چطور می توانستم درباره بازیکنان تصمیم بگیرم وقتی که بلافاصله بعد از عقد قراردادم، این بازیکنان جذب شدند. 

* چرا باوجود رزومه خوبی که در کشورهای دیگر داشتید در ا لاهلی موفق نشدید؟

- من در سه کشور ۱۱ جام کسب کردم. هدفم این بود که با الاهلی هم قهرمان شوم ولی با برنامه دو ساله نه ۶ یا سه ماه. اخراج من با این سرعت عجیب بود. احساسم قابل وصف نیست ولی زندگی در حرکت و رو به جلو است.

* گفته می شود بازیکنان در زمان شما از زیاد بودن تمرینات بدنسازی و حضور در سالن بدنسازی شکایت داشتند.

- (با خنده تلفن همراهش را در می آورد و اینستاگرام باشگاه را نشان می دهد) این تصاویر تمرین تیم است. الان که دیگر مربی نیستم ولی بازیکنان در حال وزنه زدن هستند. این یک روش عادی برای تمرین است. بازیکنان باید گاهی اوقات در سالن وزنه باشند. ما حداکثر یک روز در هفته در سالن بودیم.

* آیا مطالبات شما پرداخت شده است؟ آیا رقم یک میلیون و ۵۰۰ هزار یورو  یا ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار یورو  قرارداد شما صحت دارد؟

- من برکنار شده ام و پولم را نگرفته ام. طبق قرارداد یک میلیون و ۵۰۰ هزار یورو به علاوه پاداش هاست که باید سهم همکارانم را هم پرداخت کنم. 

* مشکل اصلی الاهلی چیست؟

- صبر، صبر و صبر. اگر به بازیکن و مربی اطمینان دارید فقط باید زمان داد و صبر کرد.

  • 11
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • شنبه ۲۱ تیر
    والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - اندونزی
    ۰۹:۰۰
  • دوستانه
    فاینورد - سن ژیلوا
    ۱۵:۳۰
  • سوپرجام روسیه
    کراسنودار - زسکامسکو
    ۱۸:۳۰
  • دوستانه
    بیرمنگام - سویا
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۲۲ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    اینتر میامی - نشویل
    ۰۳:۱۵
  • والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - هنگ کنگ
    ۱۱:۳۰
  • دوستانه
    پرستون - لیورپول
    ۱۷:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    چلسی - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش