
به گزارش ایسنا، در ادامه دیدارهای هفته بیست و پنجم لیگ برتر انگلیس دو دیدار برگزار شد که در یکی از بازیها تاتنهام در خانه به دیدار منچسترسیتی رفت.
سیتی در نیمه اول یک ضربه پنالتی را از دست داد. گوندوگان در زدن ضربه ناکام بود و در نیمه دوم زینچنکو با دریافت کارت قرمز اخراج شد تا سیتی ۱۰ نفره شود.
تاتنهام که هری کین بهترین گلزن خود را نداشت با ضربه برخواین هلندی که اولین بازی خود را برای تاتنهام انجام میداد به گل اول رسید.
در ادامه سون هیونگ مین کرهای توانست گل دوم را نیز برای تیمش به ثمر رساند تا این دیدار با برتری ۲ بر صفر تاتنهام به پایان برسد.
توقف سویا و برتری ویارئال در لیگ اسپانیا
در ادامه هفته بیست و دوم رقابتهای لیگ دسته اول اسپانیا (لالیگا) تیم فوتبال سویا به تساوی رضایت داد و ویارئال رقیبش را برد.
سویا مقابل میهمانش، آلاوس به تساوی یک - یک رضایت داد. خوسلو در دقیقه ۷۰ برای آلاوس و اوکامپوس در دقیقه ۷۷ برای سویا گل زدند.
در بازی همزمان، ویارئال در خانه ۳ - یک از سد اوساسونا گذشت. آلکاسر، خرید جدید در دقیقه ۴۵، پنا در دقیقه ۵۴ و کاسورلا در دقیقه ۵۹ برای ویارئال و هرناندس در دقیقه ۴۸ برای اوساسونا گلزنی کردند.
اینتر سرانجام در سری آ پیروز شد
اینتر یکشنبه شب در هفته بیست و دوم سری آ ایتالیا برابر اودینزه قرار گرفت و میزبانش را با دو گل شکست داد.
نیمه اول بدون گل مساوی شد. در نیمه دوم روملو لوکاکو گلزنی کرد. داور در دقیقه ۷۱ یک ضربه پنالتی به نفع مهمان گرفت و لوکاکو توانست دبل کند. در نهایت شاگردان آنتونیو کونته پیروزی را از آن خود کردند.
اینتر پس از سه هفته توانست سه امتیاز کامل بازی را در سری آ به دست آورد. این تیم با ۵۱ امتیاز در جایگاه دوم جدول است.
پیروزی بارسلونا با دبل فاتی
بارسلونا یکشنبه شب در هفته بیست و دوم لالیگا در نوکمپ به مصاف لوانته رفت و ۲ بر یک مهمانش را شکست داد.
بارسلونا که در نیمه نخست موقعیتهای گل زیادی داشت توانست به گل برسد. آنسو فاتی ابتدا در دقیقه ۳۰ با پاس مسی دروازه لوانته را باز کرد و تنها یک دقیقه بعد باز هم با پاس مسی گل دیگری را به ثمر رساند. در نیمه دوم که لوانته به دنبال جبران نتیجه بود توانست در وقتهای اضافه اختلاف را به حداقل برساند اما تاثیری در نتیجه نهایی نداشت.
بارسا با ۴۶ امتیاز در جایگاه دوم جدول قرار دارد.
- 17
- 5















































