دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴
۱۳:۵۲ - ۱۵ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۳۸۱۶
فوتسال

سرپرست جدید کمیته فوتسال مطرح کرد؛

قرار است بودجه مشخصی برای فوتسال در نظر گرفته شود

داود پرهیزکار,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتسال
داود پرهیزکار، سرپرست جدید کمیته فوتسال گفت که از انتقاد اهالی این رشته به هیچ عنوان ناراحت نیست.

داود پرهیزکار سرپرست جدید کمیته فوتسال در گفت‌و‌گو با تسنیم درباره جلسه‌ای که با محمد ناظم‌الشریعه و کادرفنی تیم ملی برگزار کرد،‌ اظهار داشت:  جلسه‌ای با کادرفنی تیم ملی داشتیم و برنامه‌ریزی برای تیم ملی و بازی‌های تدارکاتی تا جام جهانی لیتوانی را انجام دادیم. امیدواریم بتوانیم برنامه‌هایی که مدنظر کادرفنی تیم ملی است را تا جایی که در توان داریم پیاده کنیم.

 

وی در مورد بازی دوستانه با تیم ملی برزیل تصریح کرد: مکاتبه رسمی در این خصوص انجام شده اما به دلیل اینکه در تعطیلات ژانویه هستیم، فعلاً این مذاکرات متوقف شده است. از چند طریق مختلف پیگیر این بازی هستیم تا تیم ملی برزیل که در رده نخست جهان است را متقاعد کنیم به تهران بیاید. درست است بازی اول ما در برزیل لغو شد اما تلاش می‌کنیم بازی برگشت در تهران یا یکی از شهرستان‌ها که امکانات خوبی دارد برگزار شود.

 

«کمیته فوتسال همواره با مشکلات مالی مواجه بوده است،‌ آیا با این وجود هزینه‌های حضور تیم ملی برزیل در تهران تأمین شده است؟» سرپرست جدید کمیته فوتسال در واکنش به این پرسش گفت: در روزهای اول جلسه خیلی خوبی با مهدی تاج داشتیم و قرار شد برای فوتسال بودجه مشخصی تعیین کنیم که این کار هم در حال اقدام است. بر اساس همین بودجه‌بندی فعالیت‌‌های تیم ملی فوتسال بزرگسالان و زیر ۲۰ سال را پیش خواهیم برد تا بتوانیم به اهدافی که مدنظر داریم، برسیم.

 

پرهیزکار در ادامه گفت‌وگو با تسنیم درباره برنامه‌های خود در کمیته فوتسال عنوان کرد: در چند روز آینده مسئول استعدادیابی فوتسال کشور را انتخاب می‌کنیم و طرحی داریم که استعدادیابی را در کل کشور فعال کنیم. تجربه خوبی در رده پایه فوتبال داشتیم و می‌خواهیم همین بحث را در فوتسال هم پیاده کنیم تا پشتوانه‌سازی خوبی برای تیم جوانان‌مان و تیم ملی انجام شود.

 

وی در رابطه با انتخاب رئیس جدید کمیته فنی و توسعه فوتسال پس از استعفای عباس ترابیان یادآور شد: از زحمات ترابیان تشکر می‌کنم. تلاش‌های او در این کمیته بر کسی پوشیده نیست. ما گزینه‌هایی هم برای ریاست و هم برای اعضای کمیته فنی داریم که در حال رایزنی با آنها هستیم تا هر چه زودتر اعضا را مشخص و این کمیته را راه‌اندازی کنیم.

 

پرهیزکار در خصوص انتقادهای تندی که برخی از پیشکسوتان فوتسال نسبت به انتخاب او به عنوان سرپرست جدید کمیته فوتسال داشتند، گفت: نظر دوستان محترم است. من یک هدف دارم که آن هم کمک به فوتسال است و سعی می‌کنم به این هدف نیز برسم. انتقاد این دوستان هم به حق است و هیچ اعتراضی نسبت به این قضیه ندارم و از این انتقادها اصلاً ناراحت نیستم. قطعاً این دوستان، دلسوزان فوتسال هستند و از آن‌ها در آینده استفاده خواهیم کرد.

 

«گفته می‌شود اتاق ریاست کمیته فوتسال همچنان در اختیار علی کفاشیان است و هنوز این اتاق به شما تحویل داده نشده است، آیا این موضوع صحت دارد؟» سرپرست کمیته فوتسال در واکنش به این پرسش گفت: اگر قرار باشد کاری انجام شود، روی یک صندلی هم انجام می‌شود و نیاز به اتاق ندارد، اما اینطور که می‌گویند نیست و اتاق ریاست در اختیار ماست. جلسه من و کادرفنی تیم ملی نیز در همان اتاق برگزار شد.

 

وی ادامه داد: به طور کلی فعالیت‌های ما در اتاق کمیته فوتسال برگزار می‌شود. یک جلسه هم با کادرفنی تیم زیر ۲۰ سال در همان‌جا برگزار کردیم و قرار شده است این تیم یک بازی دوستانه در اواخر فروردین‌ماه با تیم زیر ۲۰ سال روسیه در تهران برگزار کند و پس از آن هم در یک تورنمنت چهارجانبه در چین تایپه شرکت کند تا آماده مسابقات قهرمانی آسیا در سال آینده شود.

 

پرهیزکار یادآور شد: جا دارد از بزرگان فوتسال، حسین شمس، وحید شمسایی و صادق درودگر تشکر کنم که برای این رشته زحمت کشیده‌اند. قصد داریم از این بزرگان در کمیته فوتسال استفاده کنیم و امیدوارم در این مسیر سخت بتوانیم از این عزیزان کمک بگیریم.

 

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
    ویژه سرپوش