یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵
۲۲:۵۷ - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۸۱۳۵
فوتبال ملی

تاج خبر داد ؛

توافق با گل محمدی برای هدایت تیم امید/اردوی خارجی برای لیگ برتری ها ممنوع شد/ قرارداد با ویلموتس تا پایان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

رییس فدراسیون فوتبال,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی
رییس فدراسیون فوتبال از توافق اولیه با یحیی گل محمدی برای هدایت تیم ملی امید خبر داد.

به گزارش فارس،مهدی تاج با اعلام این خبر که با یحیی گل محمدی به توافق اولیه رسیده است گفت:با این مربی نشستی را برگزار کردیم و با وی به توافق رسیدیم،فقط بحث همکاری او با باشگاه پدیده مطرح است که شخصا با مدیران این باشگاه صحبت خواهم کرد.

 

پیش از این کرانچار هدایت تیم امید را بر عهده داشت.

 

تاج: اردوی خارجی برای لیگ برتری ها ممنوع شد/ قرارداد ما با ویلموتس تا پایان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خواهد بود


به گزارش فارس، مهدی تاج در گفت‌وگو با خبر سراسری شبکه یک در مورد انتخاب مارک ویلموتس به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال گفت: از همان ابتدا فدراسیون فوتبال به دنبال یک سرمربی  جوان بود که بتواند هم از رنکینگ تیم ملی در آسیا و جوان‌گرای در تیمهای ملی و همچنین  نسبت به تیم‌های پایه حساسیت داشته باشد .

 

وی در ادامه گفت: ویلموتس چه در زمانی که در آلمان بازیکن شالکه بود در آلمان محبوب ،موفق  بوده و چه  زمانی که به عنوان سرمربی بلژیک بوده عملکرد  خوب موفق  است وی  در زمان مربیگریش در تیم ملی بلژیک حساسیت زیادی به جوان‌گرایی داشته است در حال حاضر با وی مذاکرات خوبی داشتیم اما اختلافات کوچکی هم  بین طرفین وجود دارد که تا دوشنبه نتیجه آن نهایی و اعلام می‌شود.

 

رئیس فدراسیون فوتبال اظهار داشت: ویلموتس بعد از ورودش به ایران اعلام کرد که تصورم از کشور شما چه از نظر امکانات و چه از نظر برخورد مردم اینگونه نبوده که در رسانه‌ها اعلام شده است. 

 

تاج افزود: بعد از مشاهده ویلموتس از ساختمان پک گفت که ما در بلژیک ساختمانی مشابه  این با امکانات وسیع اینچنینی کم داریم و این احساس  در وی به وجود آمد که امکانات خوبی در ایران وجود دارد و این موضوع  باعث شد که توافقات اولیه صورت گیرد.

 

وی در مورد قرارداد ویلموتس گفت: قرارداد ما با ویلموتس تا پایان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خواهد بود و قرار شده که وی فقط دو دستیار همراه خودش به ایران بیاورد و سایر دستیاران وی چه کادر فنی، پزشک و بدنساز و... همه از ایران باشند و حتی از وی خواسته شده که فدراسیون‌محور باشد. در توافقات اولیه که فدراسیون فوتبال تمام مسئولیت‌های روابط عمومی، بازی‌های تدارکاتی و مصاحبه‌ها زیر نظر و با اختیار رئیس فدراسیون است و با توجه به سابقه خوب ویلموتس در تیم‌های پایه بلژیک قرار شد که نظارت بر تمام تیم‌های پایه برعهده سرمربی تیم ملی باشد. 

 

وی در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی امید عنوان کرد:‌ امروز جلسه خوبی با گل‌محمدی برگزار شد و تا حدودی به توافق کلی رسیدیم و فقط تنها مشکلی که وجود داشت مشکل قرارداد گل‌محمدی با پدیده بود که قرار شد شخصاً با باشگاه پدیده مذاکره کنم. 

 

تاج افزود: با توجه به صحبت‌های مقام معظم رهبری که کشور باید یک آرایش دفاعی داشته باشد جلسه‌ای با حضور سلطانی‌فر وزیر ورزش و ۱۶ تیم لیگ برتری  برگزار شد و به این نتیجه رسیدیم که در لیگ برتر سال آینده بازیکن خارجی را در لیگ محدود کنیم و مسائل مالی  مثل کی‌روش و شفر و... که در حال حاضر در AFC مطرح است به وجود نیاید و در این جلسه همچنین تاکید شد حتی‌المقدور باشگاه‌ها از امکانات داخلی استفاده کنند و حتی اردوهای خود را در کشور برگزار کنند.

 

وی در پاسخ به سؤالی که با  توجه به اینکه شما اعلام کردید تیم‌ها مربی خارجی نداشته باشند چرا فدراسیون این تصمیم را گرفته که از سرمربی خارجی استفاده کند، گفت: با توجه به اینکه تیم ملی امید از المپیک جا ماند کمیته فنی و مجموعه وزارت ورزش تصمیم گرفته شد که فقط تنها تیم ملی بزرگسالان از مربی خارجی استفاده کند.

 

رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص برگزاری لیگ برتر و بحث بداخلاقی در باشگاه‌ها و شرط‌بندی گفت: لیگ ما لیگی پویا و شاداب است و همانطور که دیدید تا آخرین روز قهرمان لیگ مشخص نبود. مقرر گردید هر گونه بحث انضباطی و فضای تشنج‌زا در لیگ سال آینده به وجود آید کمیته انضباطی رأی خود را در همان هفته اول صادر کند.قرار شد از این به بعد کانون هواداران با هماهنگی از قوه قضاییه مراحل تأیید صلاحیت خود را دنبال کنند و در مورد شرط‌بندی هم دو پرونده بیشتر نداشتیم که در حال حاضر از قوه قضاییه برای این دو پرونده کمک خواسته‌ایم و تا به امروز هم با قوه قضاییه جلسات خوبی داشته‌ایم. 

 

 

  • 12
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • یکشنبه ۲۱ تیر
    کی لیگ کره جنوبی
    پخش زنده بازی فوتبال اف سی سئول و گانگوان
    ۱۴:۰۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال زنیت و ستاره سرخ بلگراد
    ۱۹:۳۰
  • سه شنبه ۲۳ تیر
    دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال اسپورتینگ و سلتیک
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال لاسک و فنرباغچه
    ۲۱:۰۰
  • جام جهانی
    پخش زنده بازی فوتبال فرانسه و اسپانیا
    ۲۲:۳۰
  • چهارشنبه ۲۴ تیر
    جام جهانی
    پخش زنده بازی فوتبال انگلیس و آرژانتین
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش