شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
۱۴:۲۵ - ۲۵ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۵۶۴۰
فوتبال ملی

جلالی: ویلموتس یا با مشکلات مالی بسازد یا ایران را ترک کند

مارک ویلموتس,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی
کارشناس فوتبال ایران می‌گوید سرمربی تیم ملی فقط دو راه پیش رویش است؛ او یا باید بماند و با مشکلات بسازد و متعهدانه کارش را انجام دهد یا ایران را ترک کند.

مجید جلالی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شکست تیم ملی فوتبال ایران برابر عراق اظهار کرد: در حال حاضر طیف وسیعی از فوتبال‌دوستان ایرانی در حال مقایسه دوره مارک ویلموتس با دوره مربی‌گری کارلوس کی‌روش هستند.

مسلما اگر بخواهیم دوره آخر حضور کی‌روش را با دوره نخست حضور ویلموتس مقایسه کنیم کار درستی انجام نداده‌ایم چون کی‌روش هشت سال در فوتبال ایران بود و از سال پنجم به بعد شرایط تیم را بهتر کرد. این را هم باید در نظر بگیرید که کی‌روش خوب دفاع کردن و گل نخوردن را بلد بود و ویلموتس در این زمینه به مراتب از سرمربی سابق تیم ملی کم‌تجربه‌تر است. سوابق کی‌روش گویای این مساله است.

جلالی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره حواشی یک هفته قبل از دیدار ایران برابر عراق و این که ویلموتس در ترکیه برای دریافت مطالبتش پافشاری می‌کرد گفت: همین دوره‌ای که ویلموتس در آن قرار دارد را کی‌روش نیز گذارنده است. مربی پرتغالی آمد و  دید پول و امکانات نیست اما ماند و جنگید چون این کار را خوب بلد بود. تیم او هم از سال دوم و سوم به بعد به ثبات رسید.

کی‌روش به خوبی می‌دانست وقتی یک بازی شروع می‌شود تا این که به پایان برسد چگونه باید نتیجه دلخواه را کسب کند وقتی یک مربی می‌بیند که شرایط سخت است و مشکلات مالی و همین طور مشکلات امکاناتی وجود دارد کلا دو راه پیش رویش است یا باید بماند با مشکلات بسازد و دنبال قهر کردن و این‌گونه مسائل نباشد و متعهدانه کارش را ادامه بدهد یا این که راه دوم را انتخاب کند و وقتی می‌بیند مشکل وجود دارد و فدراسیون نمی‌تواند پولش را بدهد ایران را ترک کند و برای همیشه برود.

کی‌روش راه اول را انتخاب می‌کرد و برای به دست آوردن پول و امکانات از راه‌هایی که خودش می‌دانست دعوا می‌کرد اما ویلموتس در حال حاضر راهی غیر از این دو راه را انتخاب کرده و برای این که مطالباتش را بگیرد قهر می‌کند و به ایران نمی‌آید. این مساله هم به او هم به تیم ملی لطمه می‌زند و اصلا راه مناسبی نیست. بهتر است یکی از دوراهی که به آن اشاره کردم آقای ویلموتس انتخاب کند و به دنبال راه سوم نباشد.

سرمربی تیم فوتبال گل گهر سیرجان در ادامه تصریح کرد: ویلموتس اهل دعوا کردن نیست اما باید بداند مشکلات مالی در فوتبال ایران وجود دارد و همیشگی است. او یا باید بماند و با تعهد کارش را انجام بدهد و تیم ملی را حفظ کند و برای خواسته‌هایش هم دعوا کند یا اگر می‌بیند نمی‌تواند تحمل کند، بگذارد و برود. این که او فکر می‌کند این مشکلات حل شدنی است کار بسیار اشتباهی است. تعادل روانی در فوتبال تعریف دارد اگر یک مربی در شرایط رضایت یا ناراضی بودن عملکردش و تعهد کاریش تغییر نکند، در فوتبال می‌گویند این فرد تعادل روانی دارد. این که بخواهیم به خاطر نگرفتن پول سر کارمان نیاییم کار اصلا صحیحی نیست چون این کار هم به مربی و هم به تیم لطمه می‌زند.

جلالی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره‌ این که سرمربی تیم ملی پس از شکست برابر عراق به  ایران نیامده است گفت: وقتی تیمی شکست بدی را متحمل می‌شود فشار تخریب کننده روی آن تیم و کادر فنی‌اش ایجاد می‌شود. گاهی اوقات آن قدر این فشارها زیاد بوده که منجر به قطع همکاری شده است. اگر خاطرتان باشد کی‌روش زمانی که نتایج خوبی نمی‌گرفت، به ایران نمی‌آمد. مربیان ایرانی هم اگر بعد از شکست به ایران می‌آمدند، به این دلیل بود که جایی نداشتند. حتی در یک مقطع آقای قطبی بعد از شکست به ایران نیامد.

این که اگر بخواهیم آرامش تیم را بعد از شکست‌ها حفظ کنیم انجام این گونه کارها ضروری است. شما ببینید امیر قلعه‌نویی بعد از این که باخت به ایران آمد و برکنار شد. علی دایی وقتی باخت چون جایی نداشت که برود برکنار شد.    فضای بعد از شکست اصلا مناسب نیست. گاهی یک مربی بعد از شکست مصاحبه‌ای می‌کند که نکات منفی زیادی در آن پیدا می‌شود.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که پیشنهادش برای تیم ملی چیست؟ گفت: درباره‌ بازی و جنبه‌های فنی مسابقه ایراداتی وجود دارد که باید خودم در موقعیت مناسب به وحید هاشمیان بگویم چون می‌دانم وحید هاشمیان با صبر صحبت‌هایم را گوش می‌کند. همه باید کمک کنیم تا تیم ملی به آرامش برسد.

  ما دو بازی را مقابل عراق و بحرین شکست خوردیم و شرایط سختی پیش روی تیم ملی است اما با قطعیت می‌گویم فشارهایی که در حال حاضر وجود دارد هیچ کمکی به تیم ملی نمی‌کند. اگر می‌خواهیم تیم ملی از این شرایط خارج شود، همه باید نقش حامی به خود بگیرند. الان زمان آن نیست که بخواهیم بگوییم چرا این بازیکن آمده و چرا آن بازیکن نیست. اگر هم انتقادی داریم باید مستقیم به مربیان تیم ملی انتقال دهیم. گردش صحبت‌های انتقادی در جامعه فقط فضا را برای تیم ملی سخت‌تر می‌کند.

  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • شنبه ۲۱ تیر
    والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - اندونزی
    ۰۹:۰۰
  • دوستانه
    فاینورد - سن ژیلوا
    ۱۵:۳۰
  • سوپرجام روسیه
    کراسنودار - زسکامسکو
    ۱۸:۳۰
  • دوستانه
    بیرمنگام - سویا
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۲۲ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    اینتر میامی - نشویل
    ۰۳:۱۵
  • والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - هنگ کنگ
    ۱۱:۳۰
  • دوستانه
    پرستون - لیورپول
    ۱۷:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    چلسی - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش