جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴
۱۴:۵۵ - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۲۵۶۲
لیگ برتر و جام حذفی

مهدی رفیق من است و زمانی چهار سال هم‌ اتاق بودیم

صادقی: مجیدی ریسک کرد/ به بچه‌ام می‌گویم جو استادیوم به درد تو نمی‌خورد!

امیرحسین صادقی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
کاپیتان سابق استقلال می‌گوید اگر روزی بخواهد در مورد فوتبال حرف‌هایی را بزند، خیلی‌ها باید از فوتبال بروند!

به گزارش ایلنا، امیرحسین صادقی کاپیتان سابق استقلال به گفته خودش نزدیک به ۱۳ سال از دوران فوتبالش را در این باشگاه سپری کرده‌ اما در نهایت با ناراحتی از این باشگاه رفت. صادقی معتقد است که اگر روزی بخواهد در مورد فوتبال حرف‌هایی را بزند، خیلی‌ها باید از فوتبال بروند به همین دلیل این روزها وی سکوت کرده تا در نهایت حرف‌هایش را در زمان مناسب‌تری بزند.

 

 بازی‌های استقلال را دنبال می‌کنید؟ شرایط این تیم در آسیا خوب نیست.

شرایطش در آسیا خوب است. اگر در دو بازی سه‌امتیاز بگیرد می‌تواند وضعیت خودش را بهتر کند. امیدوارم این اتفاق بیفتد و استقلال بتواند در مرحله بعدی حضور داشته باشد.

 

 به نظرتان از گروهش صعود می‌کند؟

توان صعود را دارد چون در یک بازی میزبان هم هست و به همین دلیل صعود استقلال دست خودش است.

 

 در لیگ چطور؟ می‌تواند قهرمان شود؟

در لیگ هم شرایطش به همین‌گونه است. با نتایجی که تیم منصوریان گرفته شرایط استقلال هم در بالای جدول بهتر شده بوداما انها نتوانستند از این فرصت استفاده کنند در واقع تیم رقیب هم چند بار امتیازات مهمی را ازدست داد ولی استقلال از این فرصت هم بهره نبرد.

 

 حتی اگر سپاهان یا پرسپولیس قهرمان شوند استقلال هم می‌تواند سهمیه آسیا را کسب کند؟

استقلال الان در رده سوم جدول است و این کار را راحت‌تر می‌تواند انجام بدهد؛.استقلال باید در بازی‌های باقی مانده تمام تلاش خودش را بکند تا به نتیجه برسد. استقلال باید در بازی‌های باقی مانده نتیجه بگیرد و کاری به برد و باخت رقبای دیگرش نداشته باشد. نکته مهمی که وجود دارد و روند بدی که در فوتبال ایران هست و خود من هم تجربه کرده‌ام این است که پرسپولیس اگر مقابل الهلال باخت به خاطر این بود که در باد بازی در دربی مانده بود. اگر تیم تمام تمرکزش را برای بازی که دارد بگذارد خیلی بهتر می‌تواند نتیجه می‌گیرد.

 

وینفرد شفر از استقلال جدا شد و فرهاد مجیدی سرمربی تیم شد.

مجیدی می‌تواند تیم را جمع کند. چه شفر باشد و چه نباشد. اگر مجیدی خوب نتیجه بگیرد، می‌گویند چه تغییر خوبی بود، اگر هم نگیرد می‌گویند‌ ای‌کاش شفر می‌ماند. به نظرم فرهاد ریسک بزرگی کرده که هدایت استقلال را حداقل در این برهه از زمان قبول کرده است.

 

 بازی پرسپولیس – سپاهان را دیدید؟

متاسفانه این بازی را کامل ندیدم و فقط از طریق سایت‌ها تکه‌هایی از بازی را دیدم.

 

 در جریان اتفاقات حاشیه‌ای این بازی هستید؟

بله، متاسفانه به خاطر دیگری که تماشاچیان با هم داشتند یکسری مصدوم شدند.

 

 حتی یکی از تماشاچیان هم فوت کرد.

حالا دلیلش هرچه که بود من مقصر فوتبال و حواشی آن را نمی‌دانم. متاسفانه وارد دوره بدی از اقتصاد شدیم. تمام اتفاقاتی که رخ می‌دهد مربوط به وضعیت بد اقتصاد کشور و جامعه می‌شود. حالا اینجا این فشار اقتصادی خودش را در فوتبال ما نشان داده و چنین اتفاقاتی افتاد. وقتی یک جوان در فشار اقتصادی قرار می‌گیرد نمی‌تواند در خانه خودش این فشار را بروز بدهد و می‌آید در استادیوم داد و بی‌داد می‌کند تا خودش را خالی کند و همین می‌شود که در فوتبال، والیبال و بسکتبال تشنج ایجاد می‌شود و این اتفاقات فقط در فوتبال نیست.. این‌ها دست به دست هم می‌دهد و کاری جز داد زدن نمی‌توان کرد. انسان هم جایزالخطاست و خیلی اتفاقات ممکن است بیفتد.

 

 در مورد فحاشی‌هایی که به قلعه‌نویی شد نظری دارید؟

دلم برای آقای قلعه‌نویی می‌سوزد و این‌که فوتبال چقدر نامهربان، بی‌رحم و جلاد است. البته در فوتبال جهان هم اتفاقی می‌افتد اما نه به‌اندازه فوتبال ایران و این چیزها در فوتبال ما خیلی بیشتر است. قبلا در جامعه و حتی فوتبال‌مان حیای زیادی وجود داشت اما متاسفانه الان دیگر حیا وجود ندارد و هرگونه‌اتفاقی ممکن است بیفتد. حالا با این شرایط انتظار داریم خانم‌ها هم به ورزشگاه بیایند. پسر خودم بارها و بارها به من گفت که مرا به استادیوم ببر اما من به او گفتم که محیط استادیوم اصلا به درد تو نمی‌خورد و واقعا نمی‌توانم این کار را بکنم.

 

 یکسری می‌گویند پرسپولیسی‌ها هر کاری کنند از زمین محروم نمی‌شوند. با این موضوع موافق هستی؟

این‌ها سیاست فوتبال است. ما یک نقاب خیلی بدی در فوتبال‌مان داریم؛ فوتبالی که خیلی زشتی‌ها و پلیدی‌ها پشت نقابش پنهان شده است. اول این بی‌فرهنگی در خانواده‌ها به وجود آمد و به اجتماع کشیده شد. وقتی فحش یک چیز خیلی طبیعی باشد شما چه توقعی از جامعه باید داشته باشید؟! حتی متاسفانه شوخی‌های جوان‌های ما همین چیزها شده و حیا و آبرو از بین رفته است. وقتی جوان در خانواده خود فحاشی می‌کند چه انتظاری باید از جامعه داشت! اجتماع ما مریض است، مریض فرهنگی. مریض فرهنگی هم عاملش فقط اقتصاد است. می‌گویند وقتی فقر از در بیاید‌ ایمان از پنجره بیرون می‌رود و این را دقیقا می‌شود در مملکت دید. 

 

پرسپولیس و سپاهان با هم دعوا ندارند اما وقتی هواداران‌شان به استادیوم می‌آیند آن اتفاقات را به وجود می‌آورند! همان جوآن‌هایی که به استادیوم می‌آیند و این اتفاقات را رقم می‌زنند. انقدر بی‌هدف و بیکار هستند که دلشان را به کری‌های بازی‌ها خوش می‌کنند تا این اتفاقات خیلی بد بیفتد. هزاران بار گفته‌ام که فوتبالیست بازی می‌کند و پولش را می‌گیرد و هزاران کار دیگر بعد از بازی‌اش می‌کند اما نمی‌دانم تا کی این اتفاقات باید بیفتد و ما به کجا می‌رویم. درست است که فوتبال ایران مثل فوتبال برزیل توی خون مردم است اما نباید حساسیت‌های بی‌خود و بی‌مورد ایجاد شود و باید جلویش را گرفت. الان این همه دعوا و زد و خورد شد، فقط خانواده‌ها نگران می‌شوند که چه‌اتفاقی برای جوان‌شان افتاده است. واقعا چرا باید این همه‌اتفاقات بد بیفتد؟ به خاطر یک فوتبال ۹۰ دقیقه‌ای؟!

 

 یک استوری در صفحه مجازی خود گذاشته بودید و این بر می‌آمد که رابطه شما با مهدی رحمتی خوب نیست. آیا این‌طور است؟

نه، به من گفته بودند که چه کسانی را می‌بخشی و چه کسانی را نمی‌بخشی که من در آن متن اسم دو نفر را آوردم اما بحث بخشیدن و نبخشیدن نبود. آن‌هایی را که در زندگی‌ فوتبالی مرا اذیت کرده‌اند همه می‌دانند. من با ۱۳ سال سابقه در استقلال به خاطر یکسری اتفاقات از این تیم جدا شدم و خیلی‌ها هم می‌دانند. من آدم کینه‌ای نیستم ولی یک چیزهایی در دلم می‌ماند.

 

من با مهدی نان و نمک خوردم و روابط خانوادگی با هم داریم. در دوران بازیگری‌ام نذاشتم هواداران از من بت بسازند و بپرستند ولی هنوز هم که چهار، پنج سال است از استقلال جدا شدم در اینستاگرام و صفحه شخصی‌ام مرا کاپیتان صدا می‌کنند. مشکل من با مهدی رحمتی تمام شده ولی یکسری از هوادارنماها یکسری حرفها می‌زنند و برخوردهایی می‌کنند که متاسفانه درست نیست. حتی از چند نفرشان شکایت هم کردم که رسیدگی می‌شود.

 

 هنوز هم معتقدی که مهدی رحمتی باعث رفتن تو از استقلال شد؟

این را خود مهدی هم می‌داند و اگر قبول ندارید می‌توانید از آقای مظلومی بپرسید که چرا مرا نخواست و من به تراکتور پیوستم. من از فوتبالم لذت بردم. یکی از لیدرهای باشگاه استقلال که جیره‌خور این باشگاه است برای من استوری گذاشته و اصلا این‌ها نمی‌دانند چه می‌خواهند. همین آقا برای منصوریان لایو گذاشته بود و نمی‌داند الان با خودش چند چند است! آقای محترم تو آمدی عکس‌هایت را گرفتن و لایوت را گذاشتی، خب حالا نمی‌دانم چه می‌خواهی و چه کاره‌ای. این‌ها می‌آیند در اینستاگرام با بازیکن پست می‌گذارند و بازیکن را هم خراب می‌کنند.

 

مثلا همین آقایان ادعای طرفداری مهدی رحمتی را می‌کنند ولی در اصل او را هم خراب می‌کنند و کافی است یکسری پرده‌ها برداشته شود، آن‌وقت است که می‌بینیم با مهدی رحمتی هم چه می‌کنند. مثلا پست می‌گذارند که‌امیرحسین صادقی رفته نت‌ورک و با پول نت‌ورک جراحی کرده‌اما جراحی من را دکتر کیوان کاوان و مجانی انجام داده‌اند و همچنین دکتر فرامرزی از بیمارستان شیراز که قبول کردند چند تا از هوادارانی که مشکل دارند را نیز رایگان جراحی کنند. اگر دنبال این پول‌ها و پول فوتبال بودم که وضعیتم این نبود. همین‌ جا از طریق رسانه شما می‌گویم که به حق امام رضا (ع) از مهدی رحمتی گذشتم. مهدی رفیق من است و زمانی چهار سال هم‌اتاق بودیم. من سر سجاده مهدی نماز خوانده‌ام. ما اگر هزار بار هم با هم مشکل داشته باشیم بازهم با هم برادریم.

 

شاید ما بازیکنان در زمین فوتبال با هم کری داشته باشیم اما بیرون از زمین با هم دوست و برادریم.  من در فوتبال سختی کشیدم و به دنبال لابی نبودم. خیلی چیزها از این فوتبال می‌دانم. چهار سال پیش چیزهایی گفتم که الان به آن‌ها حرفها رسیدند. به من می‌گویند مصدوم بودی و با استقلال قرارداد بستی در صورتی که دکتر نوروزی خودش مرا مدا کرد و وقتی هم که مصدوم می‌شدم با مصدومیتم بازی می‌کردم. حتی در تمرینات هم با مصدومیت تمرین می‌کردم به طوری که کشاله‌ام پر از خون می‌شد. دکتر می‌گفت تا چند هفته نباید بازی کنی ولی من به خاطر تعصبی که به تیمم داشتم بازی می‌کردم و درد می‌کشیدم. من ۱۸۰ عدد بخیه خوردم. من جراحی کرده بودم و بخیه داشتم و ما با دکتر تیم جلسه گذاشتیم و آقای قلعه‌نویی به دکتر گفت که‌امیرحسین صادقی می‌تواند بازی کند، دکتر هم گفت تازه جراحی کرده‌ اما قلعه‌نویی گفت من بازیکن ندارم و اگر می‌شود صادقی بازی کند و من خودم قبول کردم که بازی کنم.

 

من وقتی با تیم‌ملی به جام جهانی رفتم و مصدوم شدم دلیلش بازی‌های فشرده استقلال بود. دکتر ستوده و دکتر نوروزی شاهد بودند که من با کشاله پاره ۹۰ دقیقه بازی کردم. در بازی با پاس همدان من دقیقه چهار همسترینگ پاره کردم ولی ۹۰ دقیقه بازی کردم. فردای بازی که این موضوع را به دکتر گفتم تعجب کرد از من MRI گرفت و دید که هشت جای همسترینگ من پاره شده و گفت تو چطور با این وضعیت توانستی ۹۰ دقیقه بازی کنی؟! ولی من منت نمی‌گذارم چون با عشق برای تیمم بازی کردم و جزو افتخارات زندگی‌ام است. حتی حاضر بودم جانم را هم برای استقلال بدهم و باعث افتخارم بود. من به خاطر آبروی استقلال از این تیم جدا شدم نه به خاطر پول.

 

  • 20
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۲۷ آذر
    جام ملت‌های عرب
    پخش زنده بازی فوتبال اردن و مراکش
    ۱۹:۳۰
  • والیبال قهرمانی باشگاه‌های جهان
    پخش زنده بازی والیبال سویحلی و اوساکا بلوتئون
    ۲۰:۰۰
  • سوپرکاپ ایتالیا
    پخش زنده بازی فوتبال ناپولی و آث میلان
    ۲۲:۳۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال کریستال پالاس و کوپس
    ۲۳:۳۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال لوزان و فیورنتینا
    ۲۳:۳۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال زیگما اولوموک و لخ پوزنان
    ۲۳:۳۰
  • فردا جمعه ۲۸ آذر
    والیبال قهرمانی باشگاه‌های جهان
    پخش زنده بازی والیبال والی رناتا و الریان قطر
    ۰۳:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    پخش زنده بازی بسکتبال دنور ناگتس و اورلاندو مجیک
    ۰۵:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    پخش زنده بازی فوتبال مک آرتور و بریزبن رور
    ۱۰:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    پخش زنده بازی فوتبال وسترن سیدنی و اوکلند اف سی
    ۱۲:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    پخش زنده بازی فوتبال ضمک و الاهلی عربستان
    ۱۷:۱۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    پخش زنده بازی فوتبال القادسیه و الاتفاق
    ۱۸:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    پخش زنده بازی فوتبال التعاون و الهلال
    ۲۱:۰۰
  • سوپرکاپ ایتالیا
    پخش زنده بازی فوتبال بولونیا و اینتر
    ۲۲:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    پخش زنده بازی فوتبال دورتموند و مونشن گلادباخ
    ۲۳:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    پخش زنده بازی فوتبال والنسیا و مایورکا
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۲۹ آذر
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    پخش زنده بازی بسکتبال نیویورک نیکس و فیلادلفیا سیکسرز
    ۰۳:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    پخش زنده بازی بسکتبال مینه سوتا تیمبرولوز و اوکلاهاما سیتی تاندر
    ۰۶:۰۰
  • لیگ برتر استرالیا
    پخش زنده بازی فوتبال نیوکسل جتس و سیدنی اف سی
    ۰۹:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    پخش زنده بازی فوتبال ملبورن سیتی و ملبورن ویکتوری
    ۱۲:۰۵
  • جام حذفی ایران
    پخش زنده بازی فوتبال هوادار و سایپا
    ۱۴:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال نیوکسل و چلسی
    ۱۶:۰۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال ساوتهمپتون و کاونتری
    ۱۶:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    پخش زنده بازی فوتبال رئال اویدو و سلتاویگو
    ۱۶:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال بورنموث و برنلی
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال برایتون و ساندرلند
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال منچسترسیتی و وستهم
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    پخش زنده بازی فوتبال العین امارات و کلباء
    ۱۹:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    پخش زنده بازی فوتبال لاتزیو و کرمونزه
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال تاتنهام و لیورپول
    ۲۱:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    پخش زنده بازی فوتبال لایپزیش و بایرلورکوزن
    ۲۱:۰۰
  • سوپرلیگ یونان
    پخش زنده بازی فوتبال المپیاکوس و کیفیسیاس
    ۲۲:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    پخش زنده بازی فوتبال یوونتوس و آاس رم
    ۲۳:۱۵
  • لیگ برتر انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال اورتون و آرسنال
    ۲۳:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال لیدز و کریستال پالاس
    ۲۳:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    پخش زنده بازی فوتبال رئال مادرید و سویا
    ۲۳:۳۰
  • جام حذفی فرانسه
    پخش زنده بازی فوتبال فونتنی و پاری سن ژرمن
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش