شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
۱۷:۳۰ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۵۶۲۲
لیگ برتر و جام حذفی

فرکی: اتفاقات بازی با استقلال زیبنده فوتبال ما نبود/ قبل از آغاز لیگ ریسک نمی‌کنیم

حسین فرکی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
سرمربی تیم پیکان،‌ گفت: اتفاقاتی که روز گذشته در جریان بازی پیکان و استقلال از سوی علی دشتی رخ داد برازنده فوتبال ما نیست و بازیکنان باید مسائل حرفه‌ای را از خود آغاز کنند.

حسین فرکی در گفت‌وگو با فارس، در خصوص بازی روز گذشته تیم‌های پیکان و استقلال که با برد تیم پیکان همراه بود، گفت: در بازی دیروز هر دو تیم به دنبال اهداف خود بودند و اولویت برای هر دو تیم پیگیری وضعیت خود بود هر چند که خوشبختانه بازی خوبی هم انجام شد و فکر می‌کنم در این بازی عملکرد خیلی خوبی داشتیم. ما در مسیر خوبی حرکت می‌کنیم و در بازی دیروز هم مزد زحمات تلاش‌های این چند وقت را گرفتیم. خوشبختانه از عملکرد بازیکنانم راضی هستم و از بازیکنانم بابت عملکرد خوبشان قدردانی می‌کنم.

وی درباره اتفاقاتی که در بازی روز گذشته رخ داد و علی دشتی بازیکن تیم استقلال با داور بازی درگیر شد، افزود: این مسائل برازنده فوتبال ما نیست هر چند که بازیکنان هم جایز‌الخطا هستند. از طرفی دشتی از بازیکنان خوب فوتبال ما است که در پارس جنوبی و سایپا عملکرد خوبی داشته اما به هر حال شرایط بازی در تیم‌هایی مثل پرسپولیس، استقلال، تراکتور و سپاهان به دلیل هوادارانی که دارند متفاوت است. در این تیم‌ها دیگر نباید آزمون و خطا کرد هر چند که اتفاقات روز گذشته را می‌توان به حساب جوان بودن بازیکنان هم گذاشت. بازیکنان باید بیشتر خودشان را کنترل کنند و با مسائل احساسی برخورد نکنند چرا که وقتی صحبت از فوتبال حرفه‌ای می‌شود فقط نباید به امکانات و مبلغ قراردادها توجه کرد بلکه باید بازیکنان رفتارهای حرفه‌ای هم انجام دهند. آنها باید رفتار حرفه‌ای را از خود آغاز کنند و امیدوارم که دیگر چنین اتفاقاتی در فوتبال ما رخ ندهد. 

فرکی درباره اینکه آیا تیم پیکان باز هم بازی دوستانه برگزار می‌کند یا نه، تصریح کرد: اگر قرار باشد لیگ از اول مرداد آغاز شود به همین دلیل دیگر ریسک نخواهیم کرد و در این یک هفته بازی دوستانه برگزار نمی‌کنیم. البته ما ۹ بازی تدارکاتی در دوران آماده‌سازی برگزار کردیم و یک بازی درون تیمی هم انجام دادیم که حدود ۱۰ بازی دوستانه از اول تیر انجام دادیم و این می‌تواند تعداد خوبی برای بازی تدارکاتی باشد.

سرمربی تیم پیکان درباره آغاز زمان لیگ که قرار است از ۳۱ مرداد آغاز شود، افزود: این اولین دوره‌ای بود که اینقدر دوران آماده‌سازی طولانی شد هر چند که علت آن هم مشخص است و همه می‌دانند اما ما فقط نمی‌توانیم به این مسأله اعتراض کنیم چرا که همه تیم‌ها درگیر این مسأله بودند. من تنها می‌توانم امیدوار باشم که این تأخیر بیشتر از حد نشود چرا که تیم‌ها در این شرایط آسیب بیشتری می‌بینند. 

وی در مورد بازی با شهر خودرو در هفته اول لیگ برتر و اینکه با این تیم یک بازی تدارکاتی هم شهر قدس انجام دادید، گفت: به هر حال تیم‌های یحیی گل‌محمدی همیشه خوب بازی می‌کنند و تیم‌های او قابل احترام هستند. شهر خودرو با یحیی گل‌محمدی عملکرد خیلی خوبی داشت و حتی سهمیه آسیایی گرفت و ما خوشحالیم که با این تیم بازی می‌کنیم. در دوران آماده‌سازی قبل از شروع فصل هم چون رقبا مشخص نبودند با شهر خودرو بازی کردیم و تا حدودی از این تیم شناخت هم به دست آوردیم اما به هر حال شرایط بازی دوستانه با بازی رسمی در لیگ برتر تفاوت زیادی دارد و بازی ساده‌ای برای هر دو تیم نخواهد بود. 

  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • شنبه ۲۱ تیر
    والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - اندونزی
    ۰۹:۰۰
  • دوستانه
    فاینورد - سن ژیلوا
    ۱۵:۳۰
  • سوپرجام روسیه
    کراسنودار - زسکامسکو
    ۱۸:۳۰
  • دوستانه
    بیرمنگام - سویا
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۲۲ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    اینتر میامی - نشویل
    ۰۳:۱۵
  • والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - هنگ کنگ
    ۱۱:۳۰
  • دوستانه
    پرستون - لیورپول
    ۱۷:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    چلسی - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش