
به گزارش ایرنا، تیمهای فوتبال لخ پوزنان و پیاست گلیویتسه در چارچوب هفته سی و چهارم و پایانی لیگ برتر لهستان به مصاف هم رفتند.علی قلیزاده، وینگر ملیپوش کشورمان در این دیدار از ابتدا در ترکیب لخ پوزنان به میدان رفت.
راکوف چستوخووا جدیترین رقیب لخ پوزنان بود که با اختلاف تنها یک امتیاز در رده دوم قرار داشت و جدیترین تعقیبکننده تیم قلیزاده بود. با این حال اختیار قهرمانی در اختیار لخ پوزنان بود و آنها با برد میتوانستند در خانه جشن قهرمانی بگیرند.
لخ پوزنان در این دیدار توانست با تک گل سوسا در دقیقه ۳۹، پیاست گلیویتسه را یک بر صفر شکست دهد و با ۷۰ امتیاز برای چهارمین بار قهرمان لیگ برتر لهستان شود. لخ پوزنان در سالهای ۱۹۸۴، ۲۰۱۰ و ۲۰۱۵ نیز قهرمان لیگ لهستان شده بود.
این اولین قهرمانی قلیزاده با لخ پوزنان در لیگ لهستان بود تا این ملیپوش کشورمان اولین جام اروپایی خود را به دست بیاورد. قلیزاده در دیدار دیشب ۷۳دقیقه بازی کرد.
***
مهدی قائدی و شهریار مغانلو فصل لیگ امارات را با گلزنی به پایان بردند
در ادامه هفته بیست و ششم لیگ امارات یک بازی برگزار شد. در این بازی کلبا مهمان بنی یاس بود و متوقف شد.
در آخرین بازی کلبا در فصل جاری لیگ امارات، این تیم مهمان بنی یاس بود و با تساوی ۲-۲ متوقف شد. برای کلبا در این بازی که آخرین بازی آنها فصل آنها بود مهدی قائدی از روی نقطه پنالتی و شهریار مغانلو گلزنی کردند.
قائدی در فصل جاری لیگ امارات عملکرد بسیار خوبی داشت و توانست ۱۵ گل به ثمر رساند تا در رده دوم جدول بهترین گلزنان قرار گیرد. شهریار مغانلو دیگر بازیکن ایرانی اتحاد کلبا هم فصل نسبتاً خوبی را تجربه کرد و توانست ۸ گل به ثمر رساند.
کلبا با تساوی در این بازی با ۳۲ امتیاز در رده نهم جدول ردهبندی قرار گرفت و فصل را در این رده به پایان خواهد رساند.
- 19
- 5