شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۲۱ - ۱۳ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۳۳۹۱
اخبار فلزات، طلا و ارز

اخبار لحظه‌ای از بازار ارز و طلا/ قیمت روز دلار در بازار آزاد ۹۷/۰۴/۱۳؛

قیمت روز دلار و سکه در بازار آزاد (چهارشنبه ۱۳ تیر۹۷) / قیمت دلار نزولی می‌شود!

سکه و دلار 97/04/13,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 قیمت سکه و دلار؛ به گزارش سرپوش، تایید خبر تشکیل بازار ثانویه ارز، بازار ارز و سکه را کاهشی کرد. در چهارمین روز هفته سکه با بیش از ۴۰ هزار تومان کاهش به قیمت ۲ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان رسید. دلار نیز در پی این خبر دو کانال عقب‌نشینی کرد. به گفته تحلیلگران، در‌صورتی‌که در بازار ثانویه، سقف و کف قیمتی وجود نداشته باشد، قیمت‌ها در بازار غیر‌رسمی سیر کاهشی خواهند گرفت. اما اخباری مانند مالیات از خریداران سکه‌های پیش‌فروش می‌تواند اثر افزایشی به‌دنبال داشته باشد.

 

شواهد روز چهارم هفته نشانگر آن بود که انتظارات معامله‌گران ارز و سکه حداقل به صورت موقت تغییر کرده است. سکه روز سه‌شنبه در حالی بالای ۴۰ هزار تومان از ارزش خود را از دست داد که روز دوشنبه به آستانه مرز ۳ میلیونی رسیده بود. در دوازدهمین روز تیرماه، سکه تمام بهار آزادی ۴۴ هزار تومان افت قیمت را تجربه کرد و روی عدد ۲ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان قرار گرفت. به گفته فعالان، عامل اصلی زمینه‌ساز تغییر روند قیمتی در بازار سکه، افت قیمت دلار در بازار آزاد غیررسمی بود.

روز دوشنبه، قیمت دلار  تا ساعت ۴ بعدازظهر تا محدوده ۸ هزار و ۱۰۰ تومان عقب‌نشینی کرده بود و برخی معامله‌گران تصور می‌کردند تا ساعات پایانی روز افت قیمت ادامه داشته باشد.به گفته فعالان، انتشار خبری مبنی ‌بر آغاز به کار بازار ثانویه ارز عاملی بود که خریداران بازار ارز را عقب برد. خبرها حاکی از آن است که رئیس‌جمهور با تشکیل بازار دوم ارز موافقت کرده است و از هفته آینده آغاز به کار خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا‌و‌سیما، مسعود کرباسیان در کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد ساز و کارهای لازم برای عرضه ارز توافقی تدارک دیده شده است. این خبر در ساعات پایانی روز دوشنبه انتشار پیدا کرده بود و به تبع آن شرایط بازار در روز سه‌شنبه را تحت تاثیر قرار داد. در این میان، عده دیگری از فعالان، پرش دوباره شاخص بورس را عاملی دانستند که به تغییر انتظارات ارزی کمک کرد.

 

 در این روز نیم سکه و ربع سکه نیز مسیر کاهشی را برای حرکت انتخاب کردند. نیم سکه با ۲۰ هزار تومان کاهش به قیمت یک میلیون و ۴۴۰ هزار تومان رسید. ربع سکه نیز با افت ۱۵ هزار تومانی روی عدد ۷۵۵ هزار تومانی ایستاد. در بازار طلا نیز هر گرم طلای ۱۸ عیار ۶ هزار تومان افت کرد و به قیمت ۲۳۹ هزار تومان رسید.

 

در این میان در روزهای اخیر شایعه‌ای نیز در بازار پیچید که ممکن است نرخ سود بانکی بار دیگر افزایش پیدا کند. با این حال، بیشتر معامله‌گران اعتقاد داشتند خبر آغاز به کار بازار ثانویه ارز خریداران را عقب برد؛ در این میان، عده دیگری باور داشتند افت روز سه‌شنبه اصلاح قیمتی بوده است و پس از برخورد به کف ۸ هزار تومانی، قیمت یک بار دیگر در مسیر صعودی قرار خواهد گرفت. از نظر آنها بازار تا از شرایط جدید فعالیت در بازار ثانویه ارز اطلاع کاملی دریافت نکند، واکنش چندانی به آن نشان نخواهد داد. حتی عده‌ای باور دارند، در صورتی که در بازار ثانویه سقف و کف مشخصی برای دلار در نظر گرفته شود، بازار واکنش معکوس افزایشی به تشکیل این بازار نشان خواهد داد.

 

در این میان، روزانه اخباری از مجلس انتشار می‌یابد که زمینه را برای جوسازی نوسان‌گیران ارزی فراهم می‌کند. در واقع هرگاه اخباری منتشر شده است که می‌توانست قیمت را با افت زیادی مواجه کند، متعاقبا اخباری از صحبت‌های برخی نمایندگان مجلسمنتشر شده است که معامله‌گران با برجسته کردن آن خریداران را به بازار بازگردانده‌اند. روز گذشته نیز، یکی از نمایندگان مجلسعنوان کرد، معرفی افرادی که بیشترین تعداد سکه را در شرایط فعلی بازار خریداری کرده‌اند لازم است؛ به گزارش «ایبنا» نماینده مردم پاوه، جوانرود و روانسر افزود: کسانی که اقدام به خرید این تعداد سکه کرده‌اند به طور حتم با سودجویی در پی ایجاد اخلال در بازار هستند، از این رو دولت باید بی‌پرده به انتشار اسامی آنان اقدام کند.

 

نادری با بیان اینکه اخذ مالیات‌های سنگین از خریداران کلان سکه و ارز لازمه ثبات قیمتی در بازار است، تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس در پی تصویب قانونی با هدف اخذ مالیات از افراد متناسب با تمکن مالی آنها در خرید سکه و ارز است. وی ادامه داد: فردی که توانایی خرید سکه و ارز به تعداد قابل توجه را دارد باید بداند که طبق قانون از پرداخت مالیات نیز نباید سر باز زند. به گفته برخی تحلیلگران، شاید حتی برخی اظهارات نمایندگان مجلس منطقی به نظر برسد؛ ولی از آنجا که در ابتدای طرح‌هایی مانند پیش‌فروش بارها دریافت مالیات تکذیب شد، خبرهای جدید که تکذیب‌های پیشین را بی‌اعتبار می‌کند، همزمان اعتماد عمومی به سیاست‌گذار پولی را نیز تضعیف می‌کند.

 

بازارثانویه ارزی بدون کف و سقف؟

 

 قرار است بزودی بازار دوم ارزی کشور در بستر بورس تهران متولد شود. پس از بحث و گفت‌و‌گوهای فراوان درباره اینکه نرخ ارز توافقی با چه معیار و خط کشی تعیین و این بازار با چه سازوکاری کار خود را آغاز کند، تکلیف نهایی آن پیش از سفر رئیس جمهوری به اروپا روشن شد. درواپسین ساعات روز دوشنبه هفته جاری مسعود کرباسیان وزیرامور اقتصادی و دارایی در یک برنامه تلویزیونی از آغاز به‌کار بازار ثانویه ارزی تا ۴۸ ساعت آینده خبر داد. گرچه وزیراقتصاد درباره جزئیات فعالیت این بازار توضیحی نداده است، ولی براساس اعلام برخی از فعالان اقتصادی با تغییر نظر دولت این سناریو که قرار است این بازار بدون درنظر گرفتن کف و سقفی نرخ ارز را کشف کند تقویت شده است. نرخی که برپایه عرضه و تقاضا شکل خواهد گرفت و بدین ترتیب بازار ارز ایران سه نرخ متفاوت را تجربه خواهد کرد.

 

نخستین نرخ همان نرخ ۴۲۰۰ تومانی رسمی دولت است که البته نرخ آن هم ثابت نبوده به طوری که روز گذشته ۴۲۷۰ تومان از سوی بانک مرکزی قیمت خورده است. نرخ دومی هم که به‌صورت غیررسمی در تمام سال‌های گذشته وجود داشته در کوچه پس کوچه‌های شهر تعیین می‌شود که با فاصله زیادی از نرخ رسمی دلار بالای ۸ هزار تومان دست به دست می‌شود. با اعلام این خبر روز گذشته در بازارهای غیر رسمی نرخ دلار شاهد کاهش قیمت بود و حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ تومان از قیمت غیر رسمی آن کاسته شد. حال با آغاز به کار بازار دوم ارزی نرخ سومی که به گواه کارشناسان نرخ بین بازار رسمی و غیررسمی خواهد داشت پا به عرصه وجود می‌گذارد.

 

آثار بازار ثانویه در اقتصاد

دراین باره غلامحسین فیروز فر اقتصاددان و عضو هیأت علمی مؤسسه آموزش و پژوهش برنامه وبودجه در گفت‌و‌گو با «ایران» با اشاره به اینکه از ابتدا که بحث تشکیل بازار ثانویه ارزی طرح شد پیشنهادهای بسیاری درخصوص چگونگی فعالیت و کشف قیمت آن مطرح شد. وی با بیان اینکه تمام اقتصاددانان و کارشناسان اقتصادی از تشکیل بازار ثانویه ارزی استقبال کرده‌اند، ادامه داد: قیمت واقعی ارز از عرضه و تقاضا تبعیت می‌کند و درصورت هرگونه قیمت‌گذاری باید منتظر افزایش قیمت‌ها باشیم. با وجود این، این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ایران در یک جنگ اقتصادی به سر می‌برد اعتقاد دارد که باید محدودیت‌هایی برای عرضه ارز در بازار دوم درنظر گرفته شود. به گفته وی تاکنون چندبار نتیجه نبود محدودیت‌ها را در بازار تجربه کرده‌ایم. تجربه‌ای که به نابسامانی و افزایش قیمت‌ها منجر شده است. وی درپاسخ به این سؤال که عرضه بخشی از ارز حاصل از صادرات کشور در بورس و فروش به نرخ توافقی چه آثاری درپی دارد گفت: با این اقدام فشار از روی شانه دولت برداشته می‌شود و حداقل بخشی از نیازهای ارزی از محل بازار دوم تأمین می‌شود. فیروزفر همچنین درباره اینکه در بازار ثانویه تنها واردکنندگان قادر به خرید ارز هستند، آیا نباید برنامه‌ای برای متقاضیان حقیقی ارز پیش‌بینی شود افزود: هم‌اکنون دولت با صدور بخشنامه‌های مختلف اغلب نیازهای شخصی مانند مسافری، دانشجویی و درمانی را تأمین می‌کند ولی دراینجا یک نکته وجود دارد و آن این است که هیچ کشوری نمی‌تواند تمام نیازهای ارزی مردم خود را تأمین کند. فرض کنید تمام امریکایی‌ها بخواهند دلار خود را با یورو تعویض کنند دراین صورت به طور قطع دولت امریکا نیز ناتوان خواهد بود.

وی درادامه تأکید کرد: به طور قطع بازار ثانویه ارزی نیز بدین معنا نمی‌تواند تمام نیازهای ارزی کشور را تأمین کند ولی در ساماندهی امور نقش مؤثری خواهد داشت.

 

مزیت و معایب کف و سقف قیمتی

محسن جلال‌پور رئیس سابق اتاق بازرگانی ایران در نوشتاری دراین باره اعتقاد دارد: به‌رغم اینکه ایجاد بازار ثانویه موجی از اطمینان را در بازار ایجاد کرد، طی روزهای اخیر صحبت‌هایی شنیده می‌شود که برای این بازار، کف و سقف قرار داده خواهد شد. تصمیم اشتباهی که ما را به سمت ایجاد بازارهای ثالت و رابع با قیمت‌هایی متفاوت سوق خواهد داد. اساساً تصور اینکه به‌ صورت تحمیلی بتوان در اقتصاد عمل کرد، نگاهی اشتباه است. ممکن است در شرایطی خاص، برای کالاهایی خاص، نرخی خاص اختصاص داده شود؛ اما اگر گمان شود که می‌تواند این استثنا را به کل سیستم تعمیم داد، قطعاً این رویکرد محکوم به شکست است و در هیچ منطق اقتصادی هم پذیرفته نیست.

 

۱۷:۰۰ ۱۳ تیر ۹۷

واکنش رئیس اتحادیه طلا و جواهر به خبر دستگیری سلطان سکه

رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در خصوص دستگیری سلطان سکه گفت... کلیک کنید.

۱۴:۴۶ ۱۳ تیر ۹۷

دلار به کانال ۸۰۰۰ تومان بازگشت

 

سکه و دلار 97/04/13,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز
۱۴:۳۶ ۱۳ تیر ۹۷

بهمنی : دولت از تحریم صرافی ها خودداری کند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت باید بازار آزاد را تحت نظر بانک مرکزی ایجاد کرده و از تحریم صرافی ها خودداری کند. وی تصریح کرد: امروز کالاهایی که با نرخ های متفاوت وارد کشور می شود مثل کالاهای اساسی و ضروری که با نرخ دلار ۴۲۰۰ تومان وارد می شود با همین نرخ فروخته نشده بلکه با دلار ۸ هزار تومان به بالا فروخته می شود از این رو این گران فروشی باید کنترل شده و مشخص شود سود آن به جیب چه کسانی می رود. بهمنی همچنین با بیان اینکه ۷۲ هزار میلیارد تومان رانت مشخص نیست به جیب چه کسی رفته است، اظهار کرد: در سال ۹۱ شرایط مشابهی داشتیم که ارز به صرافی ها برده و فروخته شد و بعد از محاسبه دیدیم ۳۲ هزار میلیارد تومان مابه التفاوت است که از حساب های آنها برداشت کرده و به خزانه ریختیم که همان سال گفتند برداشت شبانه است، در حالی که نباید بگذاریم وجوه بیت المال از بین برود. این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: صرافی های تحت نظر بانک مرکزی سریعا باید وارد عمل شوند و دولت باید به سرعت بازار آزاد را تحت نظر بانک مرکزی ایجاد کرده و از تحریم صرافی ها خودداری کند؛ تعدادی از صرافی های ایران در دوبی توسط آمریکا تحریم شدند اما در داخل این کار توسط دولت انجام شده است. وی ادامه داد: صرافی های مجاز تحت نظر بانک مرکزی باید فعال شده و طرف خارجی مرتبط با آنها را تقویت شود و ارز مسافرتی نباید برای مسافرت های غیرضرور از منابع دیگر تأمین کنیم حتی ایرادی ندارد که حجاج نیز به خاطر تمکین مالی از ارز نرخ آزاد استفاده کنند.

۱۴:۰۰ ۱۳ تیر ۹۷

گزارش میدانی از بازار فردوسی ساعت ۱۴:۰۰

از ابتدای صبح امروز معاملات دلار با کاهش همراه است هرچند تقاضا برای اسکناس دلار بالا و حجم معاملات بسیار بالاست. در ابتدای صبح دلار با نرخ ۸۲۰۰ معامله شد. این نرخ در ساعت ۱۴:۰۰ تا ۷۹۰۰ نیز کاهش داشته است. انتظار بازار از نتیجه مذاکرت روحانی در وین و اخبار مثبت از بسته حمایتی اتحادیه اروپا در کنار راه اندازی بازار ثانویه ارز در بورس، بزرگترین عوامل این کاهش هستند.

۱۳:۱۸ ۱۳ تیر ۹۷

سیف : برنامه‌ای برای حذف ارز مسافرتی نداریم/ بازار ثانویه کار خود را آغاز کرده است.

"ولی الله سیف" رئیس کل بانک مرکزی در پایان جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در خصوص آغاز به کار بازار ثانویه ارز گفت: امروز اولین روز است که بازار ثانویه کار خود را آغاز کرده و از محل ٢٠ درصد صادرات کالاهای بخش خصوصی فعال می‌شود. در این بازار واردکننده با صادرکننده تفاهم می‌کند. وی ادامه داد: در این بازار ارز به صورت فیزیکی ارائه نمی‌شود، بلکه از حساب صادرکننده به حساب واردکننده انتقال می‌یابد. رئیس کل بانک مرکزی همچنین افزود: درباره خرید و فروش اسکناس در صرافی‌ها در مرحله بعدی تصمیم‌گیری می‌شود. سیف در توضیح شایعات مبنی بر حذف ارز مسافرتی هم گفت: فعلا برنامه‌ای برای حذف ارز مسافرتی نداریم.

۱۲:۰۸ ۱۳ تیر ۹۷

نرخ ارزهای رایج

 

سکه و دلار 97/04/13,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز
۱۱:۵۰ ۱۳ تیر ۹۷

فرمانده انتظامی تهران: «سلطان سکه» دستگیر شد

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص آ]رینت وضعیت نظارت پلیس در بازار ارز و سکه اظهار داشت: «سلطان سکه» فردی که در بازار هر کاری که دوست داشت در خصوص انجام می‌أاد و قیمت سکه را بالا و پایین می‌برد بعد از ۳-۴ ماه کار اطلاعاتی با تلاش کارآگاهان پلیس دو شب گذشته دستگیر شد. فرمانده انتظامی پایتخت تصریح کرد: این فرد در طول ۱۰ ماه فعالیت خود، بر اساس ۵۰۰ سند و مدرکی که در خصوص وی به دست آمده در بحث دلالی سکه نقش اصلی را به عهده داشت و در این مدت حدود ۲ تن سکه را جمع‌آوری کرده بود. وی گفت: نفرات این فرد برایشان قیمت سکه مهم نبود؛ هر وقت سلطان سکه اراده می‌کرد افرادش برایش سکه‌های موجود در را بازار را می‌خریدند و فرد قیمت سکه را تغییر می‌داد. سردار رحیمی ادامه داد: سلطان سکه فردی ۵۸ ساله است که سابقه‌دار است؛ پسرش نیز چندی پیش دستگیر و هم اکنون با سند آزاد است.

۱۱:۴۰ ۱۳ تیر ۹۷

بازار خودرو منتظر تعيين تكليف ارز

بزرگ‌ترين معضل فعلي بازار خودرو، عدم قطعيت وضعيت آتي است. در حقيقت تكليف آينده بازار خودرو مشخص نيست، معلوم نيست كه دولت چه سياست ارزي را براي اين بخش اتخاذ خواهد كرد؟تغييرات در سياست‌هاي رازي دولت همچنان ادامه دارد و حتي مشخص نيست كه دولت تا چه زماني خودرو را در ليست ارز خود نگه مي‌دارد و چه زماني بطور كامل از ليستش حذف خواهد كرد. آيا اين تزريق دلار ٤٢٠٠ توماني تا بعد از تحريم‌هاي نوامبر ادامه خواهد يافت يا خير ؟ اين روال موجب شده است كه بازار خودرو به يكي از بازارهاي غير قابل پيش بيني در آينده تبديل شود. از سوي ديگر بحث فرار نقدينگي نيز مطرح است؛ در همه دنيا براي كنترل تورم سياست‌هاي پولي انقباضي در نظر مي‌گيرند و با كنترل تقاضا به كنترل بازار مي‌پردازند؛ نه با عرضه در بازار. ولي در كشور ما به دليل منفعل برخورد كردن دولت اين روال را شاهد نيستم و درحقيقت خلأ سيستم مالياتي و نظارتي در بازار خودرو و معاملات مكرر آن به چشم مي‌خورد و موجب شده اين بازار دچار حاشيه شود به همين جهت به نظر مي‌رسد تا دولت سياست‌هاي نظارتي و مالياتي دقيقي در اين مورد تدوين نكند نمي‌توان به بازگشت آرامش به اين بازار متصور شد و اين وضعيت با وجود دخالت‌هاي مقطعي همچنان تكرار مي‌شود. در حقيقت ثبت نام‌هايي كه براي بازگشت آرامش به بازار انجام مي‌شود تنها مسكني موقتي است كه درد بازار را به صورت ريشه‌اي درمان نمي‌كند. در حالي كه اگر سياست‌هاي مالي مكرر در اين بازار پياده‌سازي شود به‌شدت در بازار شاهد كاهش قيمت خواهيم بود. جالب اينجاست كه در بازار خودروي اين روزها با توجه به موضوعات سياسي پيش آمده خودروهاي پرطرفدار بازار به سمت خودروهاي پسابرجامي كه احتمال توليد آنها در آينده با اما و اگر مواجه شده سوق يافته است و تقاضاي بالايي را به خود جذب كرده‌اند. در همين حال با توجه به اينكه وارداتي‌ها هم در بازه‌اي نا‌مشخص از تصميم‌گيري‌هاي دولتي براي ممنوعيت واردات قرار گرفته‌اند تكليف تقريبا مشخص‌تري نسبت به ساير خودروها در پيش رو دارند و نبايد از اين بازار توقع كاهش قيمت داشت و اين روال حداقل تا پايان سال ادامه خواهد داشت. روالي كه موجب شده تا خودروها تنها در حلقه خريد براي سرمايه‌گذاري بچرخد نه خريد براي مصرف و زماني كه اين رويه پياده‌سازي شود بازار كم‌كم به شرايط ركود فرو رفته و قيمت‌ها به سمت قيمت‌هاي شركتي نزول كرده و در يك نقطه به هم مي‌رسند. پس مي‌توان احتمال كاهش قيمت‌ها را پيش بيني كرد مخصوصا اينكه اگر ممنوعيت واردات برداشته شود و با شروع مجدد واردات حتي با دلار بالاي ٦ هزار تومان نيز قيمت‌ها نسبت به قيمت‌هاي فعلي كاهش خواهد يافت و بازار به روال معقول‌تري مي‌رسد. البته اين روال قيمتي به قيمت‌هاي سال گذشته نخواهد رسيد و نبايد توقع داشته باشيم كه قيمت‌هاي سال گذشته در بازار تكرار شود؛ روالي كه با زيان خريداراني كه براي سرمايه‌گذاري خودرو خريداري كرده‌اند همراه خواهد بود و در حقيقت هر زماني كه بازار خودرو به معاملات خريد جهت مصرف پيش رفته‌اند شاهد رونق بيشتري در بازار بوده‌ايم تا زماني كه خريدها تنها به ديد سرمايه‌گذاري انجام شده است.

۱۱:۲۰ ۱۳ تیر ۹۷

قيمت فروش سکه و طلا در بازار ايران

 

سکه و دلار 97/04/13,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز
۱۱:۰۰ ۱۳ تیر ۹۷

قیمت طلا امروز به بالاترین ترین رقم یک هفته گذشته رسید/ انس طلا: ۱۲۵۹.۳ دلار

در حالی که ارزش دلار در برابر ین ژاپن کاهش یافته و مهلت یک هفته ای برای وضع تعرفه های دولت آمریکا علیه کالاهای چینی فرا رسیده است، قیمت طلا امروز به بالاترین ترین رقم یک هفته گذشته رسید و از پایین ترین رقم ۷ ماه اخیر که در جلسه قبل به ثبت رسیده بود فاصله گرفت. به گفته مقامات اروپایی، چین در حال اعمال فشار بر اتحادیه اروپاست تا در نشستی که اواخر ماه جاری میلادی برگزار خواهد شد، بیانیه مشترک قدرتمندی علیه سیاست های تجاری ترامپ منتشر نماید، اما این درخواست تا مقاومت هایی مواجه شده است. مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا روز ۱۳ جولای به مکزیک سفر خواهد کرد تا با رئیس جمهور جدید این کشور در مورد مسائل مربوط به مهاجران، تجارت، امنیت و توسعه گفت وگو کند. ثبت سفارشات جدید برای کالاهای آمریکایی در ماه می به میزان غیرمنتظره ای افزایش داشته و این نشان دهنده تقویت بخش تولید آمریکاست، اما هزینه کرد شرکت ها در زمینه تجهیزات ظاهرا در سه ماهه دوم سال بیش از پیش کاهش یافته است. منابع مطلع گفتند، بانک مرکزی ژاپن احتمالا در نشست اواخر ماه جاری خود، پیش بینی ها از رشد قیمت ها در این کشور را کاهش خواهد داد. این به معنای دشواری های بانک مرکزی ژاپن در دستیابی به نرخ تورم هدف گذاری شده است.

۰۹:۳۰ ۱۳ تیر ۹۷

یک سوم ارز دولتی واردات موبایل را ۱ نفر گرفت!

رئیس کارگروه ارتباطات و صنایع ارتباطی مجلس گفت: از ۴۰ شرکتی که وزیر ارتباطات به عنوان شرکت های وارد کننده گوشی تلفن همراه معرفی کرد، دو شرکت اول یک سوم کل ارز دریافتی برای واردات این گوشی ها را دریافت کرده است که هر دو شرکت متعلق به یک نفر است. رمضانعلی سبحانی فر افزود: پنج شرکت اول این فهرست ۵۰ درصد و ۱۰ شرکت اول آن ۸۰ درصد ارز اختصاص یافته برای واردات گوشی تلفن همراه را دریافت کرده اند. وی گفت: باید مشخص شود که آیا این شرکت ها مجاز به واردات گوشی های تلفن همراه بوده اند و آیا در این میان از رانت استفاده شده است یا خیر؟ رئیس کارگروه ارتباطات و صنایع ارتباطی مجلس افزود: درخواست برای واردات گوشی تلفن همراه ۵۰۰ میلیون یورو بوده که از این مبلغ ۲۲۰ میلیون یورو اختصاص یافته است، در این میان وزارت ارتباطات می گوید از مجموع مبلغ اختصاص یافته ۷۵ میلیون یورو پرداخت شده در حالی که بانک مرکزی از پرداخت ۱۲۳ میلیون یورو خبر می دهد. بحانی فر گفت: با استفاده از این مبلغ ۶۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه وارد کشور شده در حالی که تنها ۳۰۰ هزار دستگاه از این تعداد در سامانه رجیستری ثبت شده و تکلیف مابقی مشخص نیست و تا کنون به بازار عرضه نشده است.

۱۱:۰۰ ۱۳ تیر ۹۷

قیمت طلا امروز به بالاترین ترین رقم یک هفته گذشته رسید/ انس طلا: ۱۲۵۹.۳ دلار

در حالی که ارزش دلار در برابر ین ژاپن کاهش یافته و مهلت یک هفته ای برای وضع تعرفه های دولت آمریکا علیه کالاهای چینی فرا رسیده است، قیمت طلا امروز به بالاترین ترین رقم یک هفته گذشته رسید و از پایین ترین رقم ۷ ماه اخیر که در جلسه قبل به ثبت رسیده بود فاصله گرفت. به گفته مقامات اروپایی، چین در حال اعمال فشار بر اتحادیه اروپاست تا در نشستی که اواخر ماه جاری میلادی برگزار خواهد شد، بیانیه مشترک قدرتمندی علیه سیاست های تجاری ترامپ منتشر نماید، اما این درخواست تا مقاومت هایی مواجه شده است. مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا روز ۱۳ جولای به مکزیک سفر خواهد کرد تا با رئیس جمهور جدید این کشور در مورد مسائل مربوط به مهاجران، تجارت، امنیت و توسعه گفت وگو کند. ثبت سفارشات جدید برای کالاهای آمریکایی در ماه می به میزان غیرمنتظره ای افزایش داشته و این نشان دهنده تقویت بخش تولید آمریکاست، اما هزینه کرد شرکت ها در زمینه تجهیزات ظاهرا در سه ماهه دوم سال بیش از پیش کاهش یافته است. منابع مطلع گفتند، بانک مرکزی ژاپن احتمالا در نشست اواخر ماه جاری خود، پیش بینی ها از رشد قیمت ها در این کشور را کاهش خواهد داد. این به معنای دشواری های بانک مرکزی ژاپن در دستیابی به نرخ تورم هدف گذاری شده است.

۰۹:۳۰ ۱۳ تیر ۹۷

یک سوم ارز دولتی واردات موبایل را ۱ نفر گرفت!

رئیس کارگروه ارتباطات و صنایع ارتباطی مجلس گفت: از ۴۰ شرکتی که وزیر ارتباطات به عنوان شرکت های وارد کننده گوشی تلفن همراه معرفی کرد، دو شرکت اول یک سوم کل ارز دریافتی برای واردات این گوشی ها را دریافت کرده است که هر دو شرکت متعلق به یک نفر است. رمضانعلی سبحانی فر افزود: پنج شرکت اول این فهرست ۵۰ درصد و ۱۰ شرکت اول آن ۸۰ درصد ارز اختصاص یافته برای واردات گوشی تلفن همراه را دریافت کرده اند. وی گفت: باید مشخص شود که آیا این شرکت ها مجاز به واردات گوشی های تلفن همراه بوده اند و آیا در این میان از رانت استفاده شده است یا خیر؟ رئیس کارگروه ارتباطات و صنایع ارتباطی مجلس افزود: درخواست برای واردات گوشی تلفن همراه ۵۰۰ میلیون یورو بوده که از این مبلغ ۲۲۰ میلیون یورو اختصاص یافته است، در این میان وزارت ارتباطات می گوید از مجموع مبلغ اختصاص یافته ۷۵ میلیون یورو پرداخت شده در حالی که بانک مرکزی از پرداخت ۱۲۳ میلیون یورو خبر می دهد. بحانی فر گفت: با استفاده از این مبلغ ۶۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه وارد کشور شده در حالی که تنها ۳۰۰ هزار دستگاه از این تعداد در سامانه رجیستری ثبت شده و تکلیف مابقی مشخص نیست و تا کنون به بازار عرضه نشده است.

۱۰:۵۰ ۱۳ تیر ۹۷

«بازار ثانويه ارز» نرخ‌ها را مي‌شكند

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بازار سرمایه نوسان‌پذیری و پیش‌بینی‌ناپذیری آن است. به همین جهت بررسی وضعیت آینده این بازار برخلاف بازارهای موازی نظیر بانک، سکه و طلا، مسکن و... بسیار سخت است، زیرا نبود قطعیت در ذات این بازار است. از سوی دیگر هر نوع رفتار و نوسانی در بازارهای مورد اشاره به‌سرعت تاثیر خود بر بازار سرمایه را نشان می‌دهد. از همین رو، در پی اعلام قطعی ایجاد بازار ارز ثانویه، شاخص بورس روز گذشته رشد ۲۴۰۹ واحدی را تجربه کرد و نماگرها روی عدد ۱۱۲ هزار و ۳۴۶ واحد ایستادند. با بازگشت رونق به بازار سهام، بازار ارز و سکه نیز نظاره‌گر ادامه کاهش قیمت‌ها بودند. با اینکه وزیر امور اقتصادی و دارایی خبر از ایجاد بازار ثانویه ارز داد، اما روند افزایش ارزش نرخ دلار بانک مرکزی هم ادامه یافت و به لطف افزایش هفت تومانی، قیمت این ارز به ۴۲۷۰ تومان رسید. البته در بازار زیرزمینی این ارز همچنان رشد داشت و با قیمت حدود ۸۰۰۰ تومان معامله شد. با این اوصاف قیمت یورو ۱۱۰ تومان کاهش یافت و به ۹۶۴۰ تومان رسید. قیمت هر پوند انگلیس با افت ۱۰۰ تومانی، ۱۰ هزار و ۹۰ تومان شد. دلار کانادا با کاهش ۱۳۰ تومانی، ۶۲۵۰ تومان، دلار استرالیا با ۸۰ تومان کاهش، ۶۱۰۰ تومان و فرانک سوئیس با افت ۱۵۰ تومان به ۸۳۰۰ تومان رسید. بازار سکه هم روند نزولی در پیش گرفت. طوری که سکه طرح قدیم ۳۷ هزار تومان افت قیمت داشت و به دو میلیون و ۷۷۳ هزار تومان رسید. سکه طرح جدید و نیم‌سکه هر کدام ۱۲ هزار تومان افت نرخ داشتند و به ترتیب دو میلیون و ۹۷۱ هزار تومان و یک میلیون و ۴۴۳ هزار تومان قیمت‌گذاری شدند. ربع‌سکه با ۱۰ هزار تومان افت، ۷۵۱ هزار تومان و سکه یک گرمی با کاهش ۲۰۰۰ تومانی، ۴۱۹ هزار تومان ارزشگذاری شدند. همچنین در بازار طلا هر گرم طلا ۱۸ عیار با قیمت ۲۴۱ هزار و ۴۷۵ تومان به فروش رسید، اما بازار سهام عملکرد مثبت و رو به رشد خود را تکمیل کرد و به لطف افزایش قیمت سهام شرکت‌های بزرگ فولادی، معدنی و پتروشیمی و برخی تک‌سهم‌ها، با افزایش ۲۴۰۹ واحدی شاخص بورس روبه‌رو شد که به ۱۱۲ هزار و ۳۴۶ واحد رسید. این رشد به لطف عملکرد مثبت هفت نماد بورسی بوده که بین ۱۰۹ تا ۳۸۳ واحد در شاخص روز گذشته اثر گذاشتند. در بین این نمادها، «فارس» بیشترین تاثیر را در شاخص داشت و فولاد، کگل، پارسان، کچاد، فملی و فخور هم در نوبت بعدی قرار گرفتند. با این حال باید گفت متاسفانه از آنجایی که اکنون فاکتورهای اقتصادی در کشور روند ثابتی ندارند و پیش‌بینی‌پذیر نیستند، پیش‌بینی آینده بازار سرمایه در داخل کشور نیز به‌مراتب سخت‌تر است. علاوه بر این، در برهه زمانی فعلی اقتصاد جهانی نیز متلاطم است که این موضوع نیز تحلیل‌ها پیرامون آینده بازار را پیچیده‌تر می‌کند.

۱۰:۲۷ ۱۳ تیر ۹۷

ادامه روند افزایشی ارز دولتی/ دلار ۷ تومان و پوند ۴۰ تومان گران شد (۹۷/۰۴/۱۳)

از ۳۹ ارز بین بانکی ارائه شده از سوی بانک مرکزی ارزش ۳۵ ارز افزایش، ارزش ۳ ارز کاهش و ۱ ارز بدون تغییر قیمت کار خود را آغاز کردند. برای دیدن نرخ سایر ارزها کلیک کنید.

۰۹:۳۰ ۱۳ تیر ۹۷

یک سوم ارز دولتی واردات موبایل را ۱ نفر گرفت!

رئیس کارگروه ارتباطات و صنایع ارتباطی مجلس گفت: از ۴۰ شرکتی که وزیر ارتباطات به عنوان شرکت های وارد کننده گوشی تلفن همراه معرفی کرد، دو شرکت اول یک سوم کل ارز دریافتی برای واردات این گوشی ها را دریافت کرده است که هر دو شرکت متعلق به یک نفر است. رمضانعلی سبحانی فر افزود: پنج شرکت اول این فهرست ۵۰ درصد و ۱۰ شرکت اول آن ۸۰ درصد ارز اختصاص یافته برای واردات گوشی تلفن همراه را دریافت کرده اند. وی گفت: باید مشخص شود که آیا این شرکت ها مجاز به واردات گوشی های تلفن همراه بوده اند و آیا در این میان از رانت استفاده شده است یا خیر؟ رئیس کارگروه ارتباطات و صنایع ارتباطی مجلس افزود: درخواست برای واردات گوشی تلفن همراه ۵۰۰ میلیون یورو بوده که از این مبلغ ۲۲۰ میلیون یورو اختصاص یافته است، در این میان وزارت ارتباطات می گوید از مجموع مبلغ اختصاص یافته ۷۵ میلیون یورو پرداخت شده در حالی که بانک مرکزی از پرداخت ۱۲۳ میلیون یورو خبر می دهد. بحانی فر گفت: با استفاده از این مبلغ ۶۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه وارد کشور شده در حالی که تنها ۳۰۰ هزار دستگاه از این تعداد در سامانه رجیستری ثبت شده و تکلیف مابقی مشخص نیست و تا کنون به بازار عرضه نشده است.

۰۸:۴۰ ۱۳ تیر ۹۷

شگردی ناشيانه برای بازپس گيری دلارهای خانگی

قرار بود ولي‌اله سيف كليد ابطال دلارهاي خانگي را بزند؛ اما در پي نپذيرفتن مردم، يك نماينده مجلس پاي غيرخودي‌ها را... کلیک کنید.

این خبر تکمیل می‌شود..

 

donya-e-eqtesad.com
  • 34
  • 13
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱۴
غیر قابل انتشار: ۱۹
جدیدترین
قدیمی ترین
بیا!!!! بعد بگین چرا سن ازدواج بالا رفته. خدا لعنت کنه همتون رو که جوونا مجبورن برن گناه بکنن.
از این بدترم میشه.
از بهمن سال ۹۶ تا الان برو بازار کامپیوتر رو ببین کامپیوتری که میخواستم بهمن جمع کنم ۳ و نیم میلیون الان که تیر ماهه شده ۱۱ میلیون این جوری مملکت داری میکنن؟ شما انسانید؟ شما اسسمتون مسلمونه؟ پدر کی درمیاد؟ معلومه ما له میشیم زیر دست و پای شما
خیلیها فک میکنن این گرونی ها برا تحریمه ولی اشتباه نکنید این رو میگن که فکر ها رو منحرف کنن. کشور کره شمالی اوضاعش بدتر بود یا ما از لحاظ تحریم؟ ولی دلار سالهاست ثابته. نه تنها دلار بلکه همه چیز اونجا ثابته. اینجا دولت خودش دلال بزرگه
این چه وضعشه من باید ماهی یه سکه مهریه بدم سکه یک میلیونی شد سه میلیون خب من چیکار کنم خدا لعنتتون کنه
روحانی مچکریم
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش