پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
۱۲:۴۰ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۱۶۱۴
حوزه بهداشت و رفاه

موجودی واکسن اصفهان نزدیک به صفر است | امکان تزریق واکسن «کووپارس» به عنوان دوز دوم واکسن‌های وارداتی!

موجودی واکسن کرونا در ایران,واکسنهای کرونای ایرانی
مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان با اعلام اینکه موجودی واکسن استان نزدیک به صفر است و به همین دلیل واکسیناسیون هیچ گروه جدیدی شروع نشده، گفت: تاکنون نزدیک به ۲۷۰ هزار نفر در استان نوبت اول واکسن و حدود ۷۰ هزار نفر دو نوبت واکسن را دریافت کرده اند.

رضا فدایی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: تقریبا تمام واکسن کرونایی را که وزارت بهداشت به استان اصفهان تخصیص داده بود به گروه های هدف یعنی افراد ۷۰ سال به بالا، بیماران خاص و قبل از آن به کادر بهداشت و درمان تزریق کردیم و موجودی استان نزدیک به صفر است، به همین دلیل واکسیناسیون هیچ گروه جدیدی شروع نشده و منتظر دریافت محوله جدید واکسن از وزارت بهداشت هستیم.

وی با اشاره به اینکه از اوایل خرداد به بعد اتفاق جدیدی در زمینه واکسیناسیون کرونا در استان نیفتاد، گفت: تاکنون نزدیک به ۲۷۰ هزار نفر نوبت اول واکسن و حدود ۷۰ هزار نفر دو نوبت واکسن را دریافت کرده اند.

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه اگر هرچه سریع‌تر واکسن کرونا از وزارت بهداشت به استان نرسد برای تزریق دوز دوم واکسن شهروندان مشکل خواهیم داشت، گفت: از شهروندان درخواست کرده‌ایم به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند و کسانی که هنوز واکسن نزده‌اند منتظر پیامک باشند تا بعد از دریافت واکسن‌های جدید، از آنها برای تزریق واکسن دعوت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما دوست داریم برنامه واکسیناسیون طبق نظم پیش برود، اما تأمین نشدن واکسن در مقاطع منظم، کار را با مشکل مواجه می کند.

فدایی در مورد زمان تحویل واکسن جدید کرونا به اصفهان نیز گفت: ما هم از طریق رسانه‌های جمعی در جریان اخبار و منتظر دریافت واکسن های جدید هستیم تا بتوانیم واکسیناسیون گروه‌های جدید را شروع کنیم، اما هنوز خبری نیست.

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان همچنین با اعلام اینکه امسال موردی از سرخک اثبات شده در اصفهان نداشته ایم، گفت: چیزی که باعث نگرانی مردم شود وجود ندارد، اما مردم باید واکسیناسیون کودکان را به موقع انجام دهند تا از رخنه بیماری‌های واگیردار مثل سرخک به جامعه پیشگیری شود.

امکان تزریق واکسن «کووپارس» به عنوان دوز دوم واکسن‌های وارداتی

رئیس موسسه تحقیقات و سرم سازی رازی گفت: واکسن «کووپارس» می تواند به عنوان دوز دوم واکسن‌های وارداتی مورد استفاده قرار بگیرد.

موجودی واکسن کرونا در ایران,واکسنهای کرونای ایرانی

به گزارش مهر، دکتر علی اسحاقی رئیس موسسه تحقیقات و سرم سازی رازی امروز در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرد: اکنون فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس در حال انجام است که تاکنون به ۲۴۰ نفر تزریق شده است.

وی افزود: این واکسن دو دوز تزریقی و یک دوز استنشاقی دارد.

اسحاقی در خصوص ایمنی زایی این واکسن گفت: در حال حاضر قضاوت در خصوص ایمنی زایی واکسن کووپارس زود است؛ اما در کارآزمایی حیوانی این واکسن مشخص شد که ایمنی زایی ۹ الی ۱۰ ماهه دارد.

رئیس موسسه رازی ادامه داد: این واکسن ایمنی همورال و ایمنی سلول ها را به دنبال دارد که ایمنی سلولی نشان از ایمنی بیشتر فرد بعد از تزریق است و این می تواند محافظت کننده باشد.

اسحاقی افزود: در حال حاضر مردم می‌توانند داوطلب فاز دو و سه این واکسن باشند و بعد از تایید وزارت بهداشت در پروسه تزریق قرار بگیرند.

وی در خصوص اینکه کووپارس می تواند دوز دوم واکسن‌های خارجی باشد، خاطر نشان کرد: این واکسن می‌تواند دوز دوم واکسنهای وارداتی باشد و به عنوان واکسن هترولوگ تزریق شود.

  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش