مهمترین عناوین خبری
چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۴
۲۰:۳۲ - ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۶۱۹۱۴
حوزه بهداشت و رفاه

وزیر بهداشت: اگر تولید واکسن داخلی کافی بود واکسن وارد نمی‌کردیم

بهرام عین اللهی,وزیر بهداشت
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه هر کسی از کشور خارج می‌شود باید واکسن بزند، گفت: در مهرماه ۴۰ میلیون دوز واکسن کرونا وارد می‌کنیم.

به گزارش تسنیم، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازدید از خبرگزاری صدا و سیما، گفت: همانطور که قبلا قول داده شد تا پایان شهریورماه ۵۰ میلیون دوز واکسن وارد می‌شود و در مهرماه ۴۰ میلیون دوز دیگر وارد می‌کنیم، البته این میزان واردات علاوه بر تولیدات داخلی است و ما سعی می‌کنیم که همه مردم واکسن کرونا را در اسرع وقت دریافت کنند.

وزیر بهداشت افزود: در دولت جدید مجوز تولید داخلی پنج واکسن سیناژن، رازی، پاستور، فخرا و برکت داده شده است.

عین‌اللهی درباره دلایل افزایش ورود محموله‌های جدید واکسن به کشور گفت: من هیچوقت درباره گذشته صحبت نمی‌کنم بلکه صحبت من درباره آینده است، از وقتی که نمایندگان به ما رای اعتماد دادند و تکلیف به دوش ما افتاد، شبانه‌روز برای تامین واکسن کرونا کار کردیم.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: مهمترین مسئله که باعث موفقیت شد تلاش‌های شخص رییس جمهور، معاون اول، بانک مرکزی و سایر وزارتخانه‌ها بود و این همکاری و همدلی موجب شد که شاهد ورود محموله‌های جدید واکسن به کشور باشیم.

عین‌اللهی با اشاره به صدور مجوز برای تولیدات داخلی واکسن کرونا بیان کرد: در بحث مجوز‌های اضطراری به تولیدات داخلی باید به این مسئله اشاره کرد که تا قبل از دولت جدید تنها "واکسن برکت" مجور تولید داخلی داشت، اما امروز ما شاهد هستیم که پنج مرکز ما از جمله سیناژن، رازی، پاستور، فخرا مجوز تولید داخلی دریافت کردند و همین موضوع باعث می‌شود که کشور‌های دیگر از این فرصت استفاده کنند و بیشتر راغب ورود واکسن به کشور ما باشند.

وزیر بهداشت تاکید کرد: اگر تولید داخل ما کافی بود واکسن وارد نمی‌کردیم، اما چون شروع کار است و حجم زیادی واکسن احتیاج داریم به طوری که ۶۰ میلیون جمعیت باید واکسینه شوند و با احتساب دو دوز ۱۲۰ میلیون دوز و اگر بچه‌ها هم بخواهند واکسینه شوند ۱۴۰ میلیون دوز واکسن احتیاج داریم بنابراین برای ما زمان خیلی مهم است چرا که اگر امروز واکسن بزنیم بهتر از فردا است.

وی درباره آخرین خبرها از واردات واکسن به کشور گفت: همانطور که قبلا قول داده شده تا پایان شهریور ۵۰ میلیون دوز وارد می‌شود و در مهر ۴۰ میلیون دوز دیگر وارد می‌کنیم البته این میزان واردات علاوه بر تولیدات داخلی است و ما سعی می‌کنیم که همه مردم واکسن را دریافت کنند.

عین‌اللهی افزود: متاسفانه موج پنجم باعث غم و اندوه مردم شد و هم‌اکنون تلاش می‌شود با کمک نیرو‌های وزارت بهداشت، دانشجویان و مردم به سرعت واکسینه شوند.

ایران رکورددار تزریق واکسن کرونا در جهان

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه این هفته رکورد جهانی واکسیناسیون کرونا در کشور را می‌زنیم، تصریح کرد: این رکورد هم‌اکنون در اختیار آلمان با تزریق ۵۰ میلیون دوز در یک هفته است که تا پایان هفته رکورد آن‌ها شکسته خواهد شد.

وی گفت: امروز واکسیناسیون در کشور ما سرعت گرفته و امروز به ۳۸ میلیون دوز رسیده و این هفته رکورد جهانی واکسیناسیون را می‌زنیم، چنانچه هفته قبل ۵ میلیون دوز بود و رکورد دست آلمان بود و ما امیدواریم رکورد را بزنیم البته به این نکته اشاره کنم که این توانمندی وزارت بهداشت نبود بلکه توانمندی مردم کشور است چرا که ما هم اکنون شاهد هستیم در ورزشگاه‌ها حتی در ساعت ۱۱ شب مردم و دانشجویان عاشقانه کار می‌کنند در حالیکه در هیچ کجای دنیا اینطور نیست و امیدواریم که در این هفته رکورد را بزنیم.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: واکسن کرونا مخصوص جوانان زیر ۱۸ سال به تعداد مورد نیاز وارد کردیم و از چند روز آینده کار را آغاز می‌کنیم البته برای افرادی که امسال کنکور می‌دهند به‌زودی تزریق واکسن برای آن‌ها آغاز می‌شود.

الزام واکسیناسیون کرونا برای مسافران خارجی

عین‌اللهی ضمن اشاره به اینکه هر کس که از کشور خارج می‌شود باید حتما واکسن زده باشد، گفت: باید برای همه سفر‌ها حتی سفر‌های ترکیه افراد واکسن زده باشند، هم‌اکنون برای ورود از کشور و ورود به کشور تست منفی نیاز است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: با توجه به حجم واکسیناسیون در کشور هر کس که بخواهد از کشور خارج شود باید حتما کارت واکسن داشته باشد و در برگشت به کشور هم باید تست منفی و تست پی سی آر داشته باشد که آلودگی وارد کشور نشود.

وی تاکید کرد: مرکز پژوهش‌های صدا و سیما اعلام کرده است که مردم بیش از ۷۰ درصد به اخبار خبرگزاری اعتماد دارند و این اعتمادسازی بسیار مهم است.

عین‌اللهی درباره ۲۴ ساعته شدن مراکز واکسیناسیون و همکاری بسیار خوب نیرو‌های جهادی و نیرو‌های مسلح بویژه سپاه و بسیج و ... گفت: مستند‌های هنرمندانه همچون برنامه روایت فتح می‌تواند این زحمات را هنرمندانه به تصویر بکشد.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: در بازدید از شهر قزوین مشاهده کردم که در ساعت ۱۱ شب بچه‌های جهادی با شوق و شور فعال بودند و به من گفتند که، چون خدمت به مردم است خسته نمی‌شویم، این برنامه‌ها باید به شکل مستند نشان داده شود و مردم تشویق شوند‌.

عین‌اللهی با اشاره به فعالیت‌ گروه‌های جهادی گفت: شهید حججی یکی از اعضای گروه‌های جهادی بود و فعالیت گروه‌های جهادی پایه بسیاری از فعالیت‌ها محسوب می‌شود.

وزیر بهداشت با اشاره به اثرگذاری گزارش‌های خبری خبرگزاری صدا و سیما در بهبود شرایط و ارائه خدمات به مردم بیان کرد: من در بازدیدی که از یک مرکز واکسیناسیون داشتم مشاهده کردم که یک واکسن در این مرکز کم بود و من این موضوع را مطرح کردم که اگر این موضوع باعث ایجاد تجمع می‌شود اصلا آن واکسن برداشته شود.

عین‌اللهی گفت: بسیاری از مشکلات مراکز واکسیناسیون با یک تصمیم مدیریتی ساده قابل حل است.

وی با اشاره به اثرگذاری بازدید‌های سرزده و گزارش‌های رسانه ملی، خاطرنشان کرد: حفظ کرامت و احترام به مردم بسیار مهم است و هیچگونه بی‌احترامی به مردم را تحمل نمی‌کنیم چرا که همه می‌دانیم ورود واکسن به کشور خیلی سخت است از بحث‌های مالی و وزارت خارجه گرفته تا مباحث دیگر و یک بی‌احترامی و بداخلاقی تمامی این زحمات را به باد می‌دهد ما باید منتظر مردم باشیم نه مردم منتظر ما.

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش