جمعه ۰۸ اسفند ۱۴۰۴
۲۱:۴۳ - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۶۰۸۶
حوزه بهداشت و رفاه

وزیر بهداشت:

برخی شعارهای انقلاب اسلامی پس از ۳۸ سال در دولت یازدهم محقق شد

 اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت,وزیر بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت یازدهم کارهای زیادی در بخش بهداشت و حمایت از فقیران و محرومان انجام شد و بخشی از شعارهای انقلاب اسلامی را پس از ۳۸ سال توانستیم محقق کنیم.

به گزارش ایرنا، «سیدحسن قاضی زاده هاشمی» شامگاه دوشنبه در دومین نشست دولتمردان کابینه یازدهم با هنرمندان به نام همایش «ایران فرهنگی در جهان امروز» افزود: زمانی که کار را آغاز کردیم مشکلات زیادی وجود داشت و حتی دارو به میزان کافی نبود.

 

وی یادآوری کرد: فقط در ۴۰ درصد مراکز پزشکی استان سیستان و بلوچستان پزشک وجود داشت اما اکنون در ۱۰۰ درصد این مراکز پزشک مستقر است.

 

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: مردم این استان به ویژه روستاییان ناچار بودند هزینه درمان و اعزام به مرکز درمانی را خود پرداخت کنند که باعث تحمیل هزینه سنگینی به آنها می شد اما پس از اجرای برجام میلیاردها دلار تامین شد تا دولت این هزینه ها را پرداخت کند. 

 

به گفته وی، اکنون حدود ۱۲ هزار پزشک در سراسر کشور توزیع شده و ۶۵۰ طرح درمانی در استان سیستان و بلوچستان در حال اجراست.

 

وی یادآور شد: اگر برجام نبود گرفتاری های کشور هر سال افزایش بیشتری می یافت؛ همان طور که کشورهای زیادی در وضع نامطلوبی به سر می برند.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تلاش های روحانی و ظریف برای تحقق توافق هسته ای برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) قدردانی کرد و گفت: پیش از برجام، مجلات معتبر مقالات ما را قبول نمی کردند حتی در یک جلسه بین المللی از کشورهای مختلف درخواست دیدار داشتیم اما هیچکدام نپذیرفتند و ناچار شدیم فقط با نمایندگان یک کشور آفریقایی و یکی از همسایگان ملاقات کنیم اما در جلسه ای که قرار است بزودی برگزار شود ۱۲ کشور اروپایی درخواست ملاقات کرده اند.

 

به گفته وی، برجام به تامین دارو و تجهیزات پزشکی کمک کرد.

 

وی خاطره ای از مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی تعریف کرد در زمان مذاکرات هسته ای به وی گفته بود «به روحانی پیام برسان که اینقدر سرسختی نکن، اوباما دیگر در آمریکا تکرار نمی شود. خیلی برای خروج از ذیل ماده هفت اصرار نکن».

 

وی ادامه داد: وقتی به آقای روحانی این پیام را گفتم رییس جمهوری پاسخ داد باید مقاومت کنیم تا در آینده شرمنده این ملت نباشیم.

 

وی ادامه داد: در آخرین ملاقات با آیت الله هاشمی، وی نگران انتخابات بود و می گفت روحانی را خیلی اذیت خواهند کرد و برنامه مفصلی است.

 

وزیر بهداشت افزود: وی برای آقای روحانی پیام هایی داشت از جمله اینکه چند نفری از خود دولت باشند تا روحانی در انتخابات تنها نماند.

 

وی ادامه داد: آیت الله هاشمی می گفت نگران کشور و انقلابم. دنیا با مخالفان روحانی همکاری نخواهد کرد و دوباره عقبگردی بدتر از قبل خواهیم داشت.

 

وزیر بهداشت بیان داشت: برجام به نتیجه رسیده است و اکنون این فرصت از طریق شرکت در انتخابات وجود دارد که بتوانیم در دور آینده، در زمینه معیشت مردم و رفاه اجتماعی اقدام های بیشتری انجام دهیم.

 

این مسوول درباره آینده بیمه سلامت گفت: سرنوشت این طرح به شرایط انتخابات روز جمعه بستگی دارد. همه باید پای صندوق های رای بیایند.

 

به گزارش ایرنا، همایش «ایران فرهنگی در جهان امروز» دومین نشست اهالی فرهنگ و هنر با دولتمردان بود که در تالار وحدت برگزار شد.

 

در این آیین وزیران فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نفت و امورخارجه در جمع هنرمندان و فعالان بخش فرهنگ مانند علی نصیریان، ولی الله شیراندامی، احمد مسجدجامعی، علیرضا تابش، کیومرث پوراحمد، فریدون شهبازیان، فرهاد توحیدی، محمد سریر، فاضل جمشیدی و جلیل اکبری صحت حضور یافتند و به تشریح دستاوردهای خود پرداختند.

 

 

 

 

  • 14
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش