جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۴۲ - ۰۸ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۲۰۰۲
حوزه بهداشت و رفاه

در سومین نشست بررسی مشکلات حوزه سلامت خوزستان

وزیر بهداشت: همه مدیون خوزستان هستیم/ سند توسعه آموزش در خوزستان تا ماه آینده تدوین شود

نشست وزارت بهداشت,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
امروز (دوشنبه)سومین نشست بررسی مصوبات سفر اخیر ۵ روزه وزیر بهداشت و معاونین این وزارتخانه به استان خوزستان با حضور وزیر بهداشت، معاونین و مدیران وزارت بهداشت و روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان خوزستان، برگزار شد.

به گزارش ایسنا، سید حسن هاشمی در این نشست گفت: پیگیری مصوبات و تصمیمات گرفته شده، توسط روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان خوزستان بسیار مهم است و امیدوارم که تا ۶ ماه دیگر، حداقل ۹۰ درصد این مصوبات انجام شده باشد تا شاهد تغییرات جدی در حوزه سلامت این استان باشیم البته این نشست باید ۶ ماه دیگر برای بررسی پیشرفت های انجام شده برگزار شود.

 

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم توجه جدی به استان خوزستان، گفت: همه ما خودمان را مدیون خوزستان می‌دانیم اما نباید فراموش کنیم که دشمنان، ضد انقلاب و داعش در استان خوزستان سرمایه گذاری کرده‌اند و نباید در این زمینه غفلت کنیم و باید از خدمات انجام شده به مردم آن استان، اطلاع رسانی مناسبی انجام شود.

 

هاشمی از روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان خوزستان خواست تا حضور بیشتری در بین مردم، دانشجویان و اعضای هیات علمی داشته باشند.

 

وزیر بهداشت با اشاره به لزوم تهیه و تدوین سند توسعه آموزش در استان خوزستان گفت: این سند باید ظرف یکماه آینده تهیه شود تا تکلیف توسعه آموزش در این استان از نظر تعداد دانشجو، سهمیه بومی، اعضای هیات علمی مورد نیاز و گروه ها و رشته های تحصیلی مشخص باشد و این سند، ملاک ما برای توسعه آموزشی ۵ ساله این استان قرار گیرد.

 

هاشمی یکی از مهمترین مشکلات حوزه سلامت استان خوزستان را کمبود نیروی انسانی عنوان کرد و افزود: در نشستی که با حضور نمایندگان استان خوزستان، روسای سازمانهای برنامه و بودجه و امور استخدامی کشور و استاندار خوزستان برگزار می شود، باید مشکلات نیروی انسانی در خوزستان را مطرح کنیم تا به راهکارهای مشخصی برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز در حوزه درمان، پرستاری و آموزشی برسیم.

 

وزیر بهداشت تصریح کرد: پروژه های بهداشتی نیمه تمام حوزه بهداشت استان خوزستان که پیشرفت بیشتر از ۳۰ درصد دارند، به شرط تعهد استانداری به پرداخت سهم خود در این پروژه ها، باید به سرعت تکمیل شوند.

 

بیشترین نیروی متخصص امسال در خوزستان مستقر می شوند

معاون درمان وزارت بهداشت نیز در این نشست گزارشی از حوزه درمان و نیازهای درمانی این استان ارائه کرد و گفت: امسال استان خوزستان در صدر لیست استانهایی است که پزشکان متخصص در آن مستقر می شوند البته حضور آنها در سطح استان باید با دقت انجام شود و ابتدا نیازهای شهرهای غیردانشگاهی و سپس نیازهای شهرهای دانشگاهی تامین شوند.

 

دکتر جان بابایی با اشاره به تدوین سند درمان استان خوزستان تا سال ۱۴۰۴ در طول یک ماه گذشته گفت: استان خوزستان حدود ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت و ۷۶۷۷ تخت بیمارستانی دارد که ۵۰۱۲ تخت آن، در بخش دانشگاهی است و شاخص تخت در این استان حدود ۱.۶ تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت است.

 

وی پیشرفت پروژه های درمانی این استان به ویژه در حوزه کلینیک های ویژه و واحدهای اختصاصی زایمان(LDR) را مناسب ارزیابی کرد و افزود: در سفر ۵ روزه اخیر وزیر بهداشت و معاونین وی به استان خوزستان، برخی تصمیمات مهم و اثرگذار در حوزه سلامت گرفته شد که باید برای اجرایی شدن آن تلاش کنیم.

 

معاون درمان وزارت بهداشت اضافه کرد: مطالعات و بازدید های میدانی برای توسعه زیرساخت های درمانی در شهرهای مختلف استان خوزستان به دقت انجام شده و می دانیم که در هر یک از شهرستان ها باید چه اقدامی را برای توسعه زیرساخت ها و افزایش دسترسی مردم به خدمات درمانی انجام دهیم همچنین تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی، تهیه و تامین خواهد شد.

 

دکتر جان بابایی یادآور شد: برای توسعه زیرساخت های حوزه درمان در استان خوزستان و در دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی این استان به حدود ۱۰۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که به تدریج تامین خواهد شد.

 

در این نشست علاوه بر روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دزفول آبادان، شوشتر و بهبهان، دکتر حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، دکتر صدرالسادت معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر لاریجانی معاون آموزشی، دکتر گلمکانی معاون حقوقی و امور مجلس، دکتر جان بابایی معاون درمان و دکتر حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت، دکتر پریدار قائم مقام معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر زارع نژاد مشاور وزیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و مدیران ارشد معاونت های بهداشت و توسعه مدیریت و منابع حضور داشتند.

 

 

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش