
ابوالفضل آفریده، مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی ، در مورد هزینه های درمانی بیمه شدگان مبتلا به بیماری کرونا در مراکز درمانی تأمین اجتماعی عنوان کرد :درمان این بیماران صد در صد مجانی است و هیچ بیمه شده اجباری احتیاج به پرداخت وجهی برای درمان ندارد.
او در گفت و گو با فارس بیان کرد :برای بیماران کرونایی که تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی نیستند، هزینه ای بعنوان فرانشیز دریافت می شود.
آفریده خاطرنشان کرد:بیماران کرونایی که بیمه تأمین اجتماعی ندارند، طبق تعرفه های دولتی، خدمات درمانی به آنها ارائه می شود.
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی متذکر شد :این اقدام در حالیست که قیمت تمام شده درمان بسیار بالا است و تأمین اجتماعی با توجه به این وضعیت بحرانی، با تعرفه دولتی، خدمات ارائه می دهد.
او در جواب به پرسشی مبتنی بر اینکه حداقل و ماکزیمم هزینه درمان بیماران کرونایی چه مقدار است، عنوان کرد :حداقل برای افرادی که احتیاج به آی سی یو و یا خدمات ویژه نداشته باشند ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان و حدود بيش ترین قیمت برای بیماران کرونایی که نیاز به آی سی یو و خدمات ویژه داشته باشند حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان است.
وی متذکر شد :حدود ۵ هزار پزشک و بیش از ۳۰ هزار نفر متشکل از پرستاران و کادر درمانی، خدمات لازم را به بیماران کرونایی ارائه میدهند و تا به حال هم ۳۰۰ نفر از پرسنل درمانی سازمان تأمین اجتماعی مبتلا به بیماری کرونا شده اند و ۱۰ نفر هم از این پرسنل شهید راه خدمت محسوب میشوند و سازمان تأمین اجتماعی برای درمان بیماران کرونایی، تمامی خدمات را ارائه می دهد.
نمکی:از بیماران مبتلا به کرونا هزینه دریافت نشود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به روسای دانشگاه های علوم پزشکی کل کشور ضمن تأکید بر عدم اخذ وجه از بیماران مبتلا به بیماری کرونا با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا، بر استفاده از ظرفیت بیمه سلامت تاکید کرد.
سعیدنمکی در نامه به روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کل کشور تأکید کرده است :در خصوص افرادی که فاقد پوشش بیمه، فقیر و یا اتباع خارجی هستند از محل منابع طرح تحول نظام سلامت محاسبه و در حسابهای بستانکار آن دانشگاه لحاظ شود.
- 13
- 3