یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۵۶ - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۱۹۰۰
حوزه بهداشت و رفاه

جدیدترین آمار جهانی شیوع کرونا ؛

تنها ۲ درصد مبتلایان شرایط وخیم دارند/ کاهش محدودیت‌های قرنطینه در جهان

کرونادر جهان,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
برخی کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی بیشترین موارد ابتلا و مرگ ناشی از بیماری کووید-۱۹ را در روزهای اخیر گزارش کرده‌اند. همچنین موارد گزارش شده در آمریکای لاتین، آفریقا و روسیه رو به افزایش است.

آمارهای رسمی حاکی از آن است که شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در برخی از نقاط جهان به سرعت شیوع داشته و روند شیوع آن متوقف نشده است.

به گزارش ایسنا، در حالی که در بسیاری از کشورها، قوانین مرتبط با محدودیت تردد به منظور مقابله با شیوع این ویروس تا حدودی برداشته شده و فعالیت‌های اقتصادی به صورت تدریجی بازگشایی شده است، شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس جدید که اکنون در ۲۱۲ کشور و منطقه جهان شیوع یافته، همچنان در حال افزایش است.

طبق آمارها تاکنون سه میلیون و ۸۲۰ هزار و ۷۵۷ نفر در جهان به کروناویروس جدید مبتلا شده‌اند که از این میان ۲۶۵ هزار و ۹۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند. همچنین یک میلیون و ۳۰۳ هزار و ۱۴۶ نفر از مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ بهبود پیدا کرده‌اند.

اگرچه از میان دو میلیون و ۲۵۲ هزار و ۵۱۵ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان تنها ۴۸ هزار و ۲۰۸ مورد معادل دو درصد از کل موارد ابتلا شرایط وخیم داشته و دو میلیون و ۲۰۴ هزار و ۳۰۷ مورد معادل ۹۸ درصد از کل موارد ابتلا وضعیت خفیفی از لحاظ ابتلا به بیماری کووید-۱۹ دارند.

برخی کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی بیشترین موارد ابتلا و مرگ ناشی از بیماری کووید-۱۹ را در روزهای اخیر گزارش کرده‌اند. همچنین موارد گزارش شده در آمریکای لاتین، آفریقا و روسیه رو به افزایش است.

ایالات متحده آمریکا همچنان در جایگاه نخستِ شمار قربانیان و مبتلایان کووید-۱۹ در میان کشورهای درگیر با این بیماری قرار دارد.

در اروپا نیز کشورهای اسپانیا و ایتالیا بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ را گزارش کرده‌اند اما آمار قربانیان این بیماریِ واگیردار در انگلیس از این دو کشور عبور کرده و بعد از آمریکا در رتبه دوم جهان قرار گرفته است.

روند افزایش مبتلایان در روسیه نیز سرعت بسیار بالایی داشته و سیستم درمانی مسکو، پایتخت این کشور با فشار بسیار زیادی مواجه شده است.

هشت کشور شامل سوئیس، عربستان سعودی، پرتغال، مکزیک، سوئد، ایرلند، پاکستان و شیلی ظرف حدود تنها یک هفته به لیست کشورهایی پیوسته‌اند که شمار مبتلایانِ آن‌ها از ۲۰ هزار نفر فراتر رفته و شاهد شیوع بیشتر بیماری بوده‌اند.

بنابر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده یک میلیون و ۲۶۳ هزار و ۱۹۷ مبتلا، ۷۴ هزار و ۸۰۷ قربانی

۲. اسپانیا ۲۵۳ هزار و ۶۸۲ مبتلا، ۲۵ هزار و ۸۵۷ قربانی

۳. ایتالیا ۲۱۴ هزار و ۴۵۷ مبتلا، ۲۹ هزار و ۶۸۴ قربانی

۴. انگلیس ۲۰۱ هزار و ۱۰۱ مبتلا، ۳۰ هزار و ۷۶ قربانی

۵. فرانسه ۱۷۴ هزار و ۱۹۱ مبتلا، ۲۵ هزار و ۸۰۹ قربانی

۶. آلمان ۱۶۸ هزار و ۱۶۲ مبتلا، ۷۲۷۵ قربانی

۷. روسیه ۱۶۵ هزار و ۹۲۹ مبتلا، ۱۵۳۷ قربانی

۸.  ترکیه ۱۳۱ هزار و ۷۴۴ مبتلا، ۳۵۸۴ قربانی

۹. برزیل ۱۲۶ هزار و ۶۱۱ مبتلا، ۸۵۸۸ قربانی

۱۰. ایران ۱۰۱ هزار و ۶۵۰ مبتلا، ۶۴۱۸ قربانی

بنابراین گزارش، سایر کشورهایی که شمار مبتلایان به این بیماری در آن‌ها از ۲۰ هزار نفر فراتر رفته است شامل چین با ۸۲ هزار و ۸۸۵ مبتلا، کانادا با ۶۳ هزار و ۴۹۶ مبتلا، پرو با ۵۴ هزار و ۸۱۷ مبتلا، هند با ۵۳ هزار و ۴۵ مبتلا، بلژیک با ۵۰ هزار و ۷۸۱  مبتلا و همچنین کشورهای هلند، عربستان سعودی، سوئیس، اکوادور، مکزیک، پرتغال، پاکستان، سوئد، شیلی، ایرلند و سنگاپور هستند.

نخست‌وزیر هلند: از هفته‌ آینده محدودیت‌های قرنطینه را کاهش می‌دهیم

نخست‌وزیر هلند اعلام کرد که روند برداشته شدن قرنطینه و کاهش محدودیت‌های پیشگیرانه در این کشور از هفته آینده آغاز خواهد شد.

کرونادر جهان,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، مارک روته، نخست‌وزیر هلند اعلام کرد که برداشته شدن قرنطینه و کاهش محدودیت‌های پیشگیرانه از هفته آینده در این کشور آغاز خواهد شد که تا اول سپتامبر پیش خواهد رفت.

هلند با اعلام یک طرح چهار ماهه به منظور رفع محدودیت‌های اجتماعی و قرنطینه در صورت تحت کنترل ماندن کرونا در این کشور، به جمع چندین کشور اروپایی که اخیراً اقدام به کاهش محدودیت‌های اعمال شده به دلیل شیوع کرونا کرده‌اند، پیوست.

نخست‌وزیر هلند گفت، اگر تعداد موارد ابتلا به کرونا در کشور روندی نزولی داشته باشد، محدودیت‌های قرنطینه در ماه سپتامبر پایان می‌یابد که به سالن‌های ورزشی، سالن‌ها، استخرها، کافی‌شاپ‌ها و سایر اماکن عمومی اجازه فعالیت می‌دهد.

وی هم‌چنین از احتمال بازگشت محدودیت‌ها و اقدامات محافظتی در صورت افزایش شمار مبتلایان خبر داد.

تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در هلند به ۴۱ هزار و ۳۱۹ نفر رسیده و شمار قربانیان این ویروس در مجموع ۵ هزار و ۲۰۴ تن اعلام شده است.

روته اظهار کرد: ما با هم در مسیر مبارزه با کرونا پیشرفت کرده‌ایم که آمار و ارقام نشان‌دهنده‌ آن است. مرحله اول شیوع بیماری را پشت سر گذاشته‌ایم. مرحله دوم بازگشت به زندگی عادی از طریق فاصله‌گذاری اجتماعی است.

وی هم‌چنین گفت: اقداماتی که برای کاهش محدودیت‌ها و احیای تدریجی بخش‌های اقتصادی کشور و بازگشت به زندگی عادی مردم انجام می‌شود، به کشور ما این امکان را می‌دهد تا چشم به آینده و برنامه‌های خود برای پیشرفت داشته باشد. ما این کار را در زمان مناسب انجام خواهیم داد اما بهتر است در حال حاضر سلامت را در اولویت قرار دهیم تا بعداً پشیمان نشویم.

از اول ژوئن استفاده از ماسک در اماکن و وسایل حمل و نقل عمومی اجباری خواهد بود. از هفته‌ی آینده نیز مدارس ابتدایی هلند بازگشایی می‌شوند.

سالن‌های زیبایی و آرایشگاه‌ها تنها برای ارائه خدمات به مشتریانی که با وقت قبلی مراجعه می‌کنند، مجاز به فعالیت هستند و ورزش‌های غیرتماسی آن‌هم در فضای باز مانند تنیس مجاز خواهد بود.

سینماها، رستوران‌ها و کافه‌ها تنها در صورت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و با حضور حداکثر ۳۰ نفر مجاز به بازگشایی هستند.

سیستم حمل و نقل عمومی هلند هم از اول ماه ژوئن فعالیت عادی خود را از سر می‌گیرد. دبیرستان‌ها نیز در ماه ژوئن و سپس مکان‌های تفریحی و پارک‌های بازی بازگشایی می‌شود.

کاهش سه مرحله‌ای محدودیت‌های قرنطینه در روسیه

مقامات روسیه اعلام کردند که محدودیت‌های قرنطینه در این کشور از ۱۲ مه دریک چارچوب سه‌مرحله‌ای کاهش پیدا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، مقامات روسیه اعلام کردند که تصمیم گرفته‌اند محدودیت‌های قرنطینه را که با هدف محدود کردن و جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در کشور اعمال شده بود، در سه مرحله‌ کاهش دهند.

سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو اظهار کرد که شیب نمودار شیوع کرونا در دو هفته‌ی گذشته تثبیت شده است اما مردم باید حتی در صورت کاهش محدودیت‌ها از ۱۲ مه تمهیدات بهداشتی و اقدامات محافظتی را مد نظر قرار داده و آن‌ها را رعایت کنند.

تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در روسیه به حدود ۱۶۶ هزار نفر و شمار قربانیان کرونا در این کشور نیز به یک‌هزار و ۵۳۷ تن رسیده است.

اولگا لیوبیموا، وزیر فرهنگ روسیه سومین مقام رسمی و وزیر کابینه روسیه است که به ویروس کرونا مبتلا شده است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه نیز در یک کنفرانس ویدئویی با مقامات دولتی و سران منطقه‌ای حمایت خود از طرح کاهش سه‌مرحله‌ای محدودیت‌ها را اعلام کرد.

وی هم‌چنین گفت که روسیه نباید در این مورد عجله کند زیرا هرگونه عجله و شتاب در کاهش اقدامات پیشگیرانه می‌تواند تأثیری معکوس داشته و باعث بروز پیامدهای نه چندان مناسبی شود.

آنا پوپووا، رئیس سازمان بهداشت و درمان روسیه (راسپوتربنادزور) اعلام کرد: در مرحله‌ی اول به مردم اجازه خروج از خانه‌هایشان به منظور پیاده‌روی و یا ورزش در خیابان‌ها داده می‌شود. سپس در مرحله‌ی دوم، مؤسسات آموزشی و برخی مشاغل خدماتی بازگشایی خواهند شد و در نهایت در مرحله‌ی سوم امکان استفاده از تمام امکانات تفریحی از جمله پارک‌ها، سینماها و اماکن عمومی اصلی وجود خواهد داشت.

  • 17
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
ویژه سرپوش