پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۳۵ - ۲۵ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۱۴۷۴
حوزه بهداشت و رفاه

سفر به ۷ شهر قرمز شمالی، ممنوع/ محدودیت تردد شبانه همچنان پابرجاست

حریرچی: نگران اوج گرفتن کرونا هستیم/ مخالفت وزارت بهداشت با بازگشایی مدارس

ایرج حریرچی,معاون وزیر بهداشت
معاون کل وزیر بهداشت، با اشاره به کاهش ۸۰ درصدی آمار کرونا در کشور، اظهار‌کرد: همچنان نگران روند صعودی کرونا در کشور هستیم.

به گزارش مهر، ایرج حریرچی در برنامه تلویزیونی، گفت: انتظار این بود که به کاهش جان باختن ۵۰ یا ۶۰ کرونایی در روز برسیم که با قرمز شدن مازندران روند نزولی قابل انتظار رخ نداد.

او افزود: تجربه تلخ اردیبهشت ماه ۹۹ نشان داد که با کوچک ترین اشتباه به قله اوج کرونا (corona) بر می گردیم.

حریرچی با عنوان این مطلب که شرایط بیمارستانی ما آمادگی برگشت بحران کرونا را ندارد، افزود: سه بحران سخت را پشت سر گذاشتیم. کادر درمان کشور ماشین نیست در یک سال پیش شرایط سختی را پشت سر گذاشته است. وقتی خیل مردم مراعات نکنند و مسافرت بروند، در این شرایط نباید انتظار داشته باشیم کادر درمان از خود گذشتگی کند.

او اظهار‌کرد: پیک چهارم اگر در بهمن اتفاق بیافتد باتوجه به وضعیت موجود روانی و اقتصادی در جامعه، شرایط سختی خواهد بود.

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: دستورالعمل های کنترل هوشمند شرایط را پیش بینی کرده و بهترین کار پاسداری از وضعیت فعلی ویروس است و نباید ساده انگاری کنیم.

حریرچی اظهار‌کرد: در شرایط کنونی نباید به بهانه رشد اقتصادی محدودیت های کرونایی را برداریم.

***

نگرانی از بازگشت بیماری و خیز جدید آن در بهمن و اسفند/ مخالفت وزارت بهداشت با بازگشایی مدارس

دکتر سعید نمکی در جلسه شورای ناظرین طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار‌کرد: نامه ای ۱۰ بندی روز ۱۰ دی به دانشگاه ها ابلاغ کردیم که باید شرایط کنونی را مراقبت کنید در غیر اینصورت شاهد خیز جدید بیماری با ارتفاع و شدت بیشتر در کشور خواهیم بود.

ایرج حریرچی,معاون وزیر بهداشت

او ادامه داد: استراتژی وزارت بهداشت در شرایط کنونی ، رهگیری خانه به خانه ویروس و شناسایی زودهنگام بیماران است تا آخرین موارد بیماری شناسایی شود. بعد از این مرحله به سراغ جمعیت عادی و بدون علائم بیماری خواهیم رفت اما در شرایط کنونی، اولویت ما، شناسایی بیماران با تست بیشتر و افراد در تماس نزدیک با آن ها است.

وزیر بهداشت گفت: باید به شدت از همکاري بین بخشی شکل گرفته در بسیج ملی مبارزه با کرونا و طرح شهید سلیمانی، صیانت و حفاظت کنیم. عده ای در درون و بیرون از مرزهای کشور، از این همکاري ها خوشحال نیستند. در داخل کشور، افرادی جاهلانه یا عامدانه در زمین دشمن بازی می کنند چه بسا از تعداد انگشتان دو دست هم بیشتر هستند. در نامه ۱۰ ماده ای به دانشگاه ها تأکید کردیم که بزرگترین خطای استراتژیک این است که پیوند ما و عزیزانی که به ما کمک می کنند، از هم جدا شود و این پیوند را باید محکم نگهداری کنیم.

نمکی اظهار‌کرد: در حال حاضر مخالف بازگشایی مدارس هستیم. نگرانیم که دوباره با عادی انگاری به تله اردیبهشت و خرداد بیفتیم. اگر این بار گرفتار شویم، موج و شدت خیز جدید کرونا در کشور شاید بیشتر باشد و نیروهای ما ممکن است توان و انرژی مقابله چندباره با موجی جدید را نداشته باشند.

وی تاکید کرد: با لطف خدا در سایه همدلی و وفاقی که در کشور ایجاد شد و با دعای شبانه روزی خیرخواهان به ویژه مقام معظم رهبری توانستیم دستاوردهای بزرگ ملی را به دست بیاوریم و تاریخ قضاوت خواهد کرد که کشوری در اوج تحریم های ظالمانه، توانست به مرگ و میر دو رقمی برسد در حالیکه کشورهای برخوردار جهان، به چنان وضعیتی رسیدند. بارها گفته ایم که به بیماری و مرگ هیچ شهروندی در هیچ کجای دنیا حتی آن ها که مدیران و سیاستمدارانشان دارو را از بیماران پیر و جوان ما دریغ کردند، راضی نیستیم.

وی بهداشت یادآور شد: عمده ترین دلیل شکست مسلمانان در جنگ احد، مغرور شدن به پیروزی بود تا جایی که پیامبر اسلام را تا حمراءالاسد تعقیب کردند و آن جا دوباره لشکر آرایی جدیدی شد. عین آن اتفاق در شرایط کنونی که این دستاورد بزرگ ملی را دوباره کسب کرده ایم می تواند برای ما نیز رخ دهد.

نمکی گفت: به دانشگاه ها ابلاغ کردیم که هرگونه عادی پنداری و سهل انگاری به دلیل فروکش کردن بیماری در استانها موجب بازگشت رفتارهای اجتماعی نادرست و شیوع مجدد بیماری خواهد شد بنابراین بیداری و وسواس مستمر در رعایت شیوه نامه ها توسط مردم و مسئولین، ضروری است.

بنابر اعلام وبدا، گفتنی است در این نشست، ناظرین طرح شهید سلیمانی، معاونین وزارت بهداشت، جانشین رییس سازمان بسیج مستضعفین و رییس بسیج جامعه پزشکی، گزارشی از پیشرفت های این طرح را ارائه کردند.

***

سفر به ۷ شهر قرمز شمالی، ممنوع/ محدودیت تردد شبانه همچنان پابرجاست

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا اعلام کرد که سفر به شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است.

سرهنگ عین الله جهانی در گفتگو با ایسنا، درباره شرایط و ضوابط فعلی برای سفر در کشور اظهار‌کرد: از ابتدای آذرماه امسال اعمال محدودیت تردد در شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی به پلیس ابلاغ شد، بر اساس این طرح خروج خودروهای شخصی از شهرهای قرمز و نارنجی و ورود پلاک های غیربومی به این شهرها ممنوع شد.

او با بیان این که پلیس راهور مجری مصوبات ستادملی مقابله با کرونا است، گفت:با تغییر در وضعیت شهرها خوشبختانه بسياري از شهرهای کشور از وضعیت قرمز و نارنجی خارج شده و به شرایط زرد و آبی وارد شدند، با این وجود همچنان محدودیت ها در مورد شهرهای قرمز و نارنجی ادامه دارد و پلیس برابر مصوبات از ورود پلاک های غیربومی به شهرهای قرمز و نارنجی و خروج خودروهای بومی از این شهرها جلوگیری خواهد کرد.

جهانی با بیان اینکه بنابراعلام وزارت بهداشت، هفت شهرستان ساری، آمل، فریدونکنار، قائمشهر و نکا در استان مازندران و بندرگز و کردکوی در استان گلستان در وضعیت قرمز قرار دارند، گفت:ورود خودروهای با پلاک غیربومی به این استان ها ممنوع بوده و پلیس مانع آن خواهد شد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا ادامه داد: همچنین ۳۰ شهرستان نیز در وضعیت نارنجی قرار دارد که محدودیت ورود و خروج در مورد این استان ها نیز اعمال می شود.

جهانی با بیان این که بر اساس آخرین ابلاغ، تردد بین شهرهای زرد به زرد، زرد به آبی و آبی به زرد نیازی به مجوز تردد ندارد، گفت: ولی هم چنان محدودیت ها برای ورود به شهرهای قرمز و نارنجی و خروج از آنها با شرایط گفته شده ، وجود دارد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا درباره مبلغ جریمه در این مناطق نیز اظهارکرد: مبلغ جریمه یک میلیون تومان برای شهرهای دارای وضعیت قرمز و نیم میلیون تومان برای شهرهای دارای وضعیت نارنجی است.

جهانی درباره محدودیت تردد شبانه نیز گفت: منع تردد شبانه در ساعات ۲۱ تا چهار بامداد در کل شهرهای قرمز، نارنجی، زرد و آبی ادامه خواهد داشت و خودروهای فاقد مجوز در ساعات ممنوعه تردد جریمه خواهند شد.

او در پایان از شهروندان خواست که با توجه به وضعیت کرونا و هشدار مسوولان همچنان از انجام سفرهای غیرضروری اجتناب کنند.

ایرج حریرچی,معاون وزیر بهداشت

  • 20
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش