
به گزارش فارس، «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز دوشنبه گفت که در گفتوگوی تلفنی با «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا بر اهمیت واکنش قدرتمند گروه هفت به حمله موشکی روسیه تاکید کرده است.
وی در ادامه سخنانش گفت: «هدف اقدامات تروریستی گسترده مسکو، تحمیل گفتوگو با شرطهای مسکو است».
رئیس جمهور اوکراین اضافه کرد: «باید روسیه به عنوان کشور حامی تروریسم معرفی شده و تسلیحات بیشتری برای حمایت از حریم هواییمان دریافت کنیم».
وی تاکید کرد: «اوکراین نیازمند سپر هوایی برای حمایت از غیرنظامیان و زیرساختهای حیاتی است».
زلنسکی با تشکر از کشورهایی که اقدام به ارائه سامانههای دفاع هوایی جدید به این کشور کردهاند، گفت: «حمله موشکی روسیه، یک تاکتیک تروریستی با هدف گسترش ترس بوده اما در هدف خود شکست خورده و ما را بیشتر متحد کرد».
***
اوکراین صادرات برق به اروپا را معلق کرد
وزارت انرژی اوکراین اعلام کرد، صادرات برق این کشور به اتحادیه اروپا را در پی حملات موشکی امروز دوشنبه روسیه به زیرساختهای بخش انرژی خود به حال تعلیق در میآورد.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این وزارتخانه در بیانیهای که در وبسایتش منتشر شده نوشت: «حملات موشکی امروز که پستهای فرعی برق و تولید برق حرارتی را هدف گرفتند، اوکراین را مجبور به تعلیق صادرات برق خود از تاریخ ۱۱ اکتبر ۲۰۲۲ (۱۹ مهر ۱۴۰۱) با هدف با ثبات سازی بخش انرژی خود کردند.»
***
پوتین: اگر اوکراین به حملات تروریستی در روسیه ادامه دهد پاسخ مسکو محکم خواهد بود
رئیس جمهور روسیه در نشست با اعضای دائم شورای امنیت روسیه گفت: اگر اوکراین به حملات تروریستی در فدراسیون روسیه ادامه دهد، پاسخ مسکو محکم خواهد بود.
به گزارش تسنیم به نقل از اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در نشست با اعضای دائم شورای امنیت روسیه گفت: اگر اوکراین به حملات تروریستی در فدراسیون روسیه ادامه دهد، پاسخ مسکو محکم خواهد بود.
وی افزود: نیروهای ویژه اوکراین سه حمله تروریستی در ارتباط با نیروگاه اتمی کورسک ترتیب دادند.
- 12
- 2