سه شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵
۲۱:۰۹ - ۳۰ تير ۱۴۰۵ کد خبر: ۱۴۰۴۱۲۱۱۲۰
امنیتی و دفاعی

ترامپ: به زودی به تاسیسات کوه کلنگ حمله خواهیم کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا همزمان با حملات آمریکا به خاک ایران، در دیدار با جوزف عون رئیس جمهوری لبنان در کاخ سفید با تکرار ادعاهای خود علیه تهران مدعی شد که ایران بشدت خواهان دیدار و مذاکره است.

به گزارش ایرنا، ترامپ روز سه شنبه به وقت محلی در دیدار با رئیس جمهوری لبنان در کاخ سفید مدعی شد: ایرانی ‌ها به شدت تمایل دارند دیدار و تلاش کنند این [جنگ] را پایان دهند.

ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید: هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که ایران آماده توقف جنگ باشد. بنابراین برنامه چیست؟ پاسخ داد: از کجا می‌دانید هیچ نشانه‌ای وجود ندارد؟ آیا چیزی می‌دانید که من نمی‌دانم؟

خبرنگار خطاب به ترامپ مدعی شد: آنها همچنان به متحدان ما حمله می‌کنند و آمریکایی‌ها را می‌کشند.

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: «آنها به‌شدت می‌خواهند دیدار و تلاش کنند به این [جنگ]  پایان دهند. شما وقتی به شبکه خبری جعلی خودتان گوش می‌دهید، این موضوع را متوجه نمی‌شوید. شما هیچ چیزی نمی‌دانید.»

در حالی که نظرسنجی‌ها از کاهش محبوبیت ترامپ و طیف جمهوریخواه به خاطر تجاوز علیه ایران و تبعات آن حکایت می‌کنند، ترامپ مدعی شد که جنگ ایران هیچ تاثیری بر انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره نخواهد داشت.

رئیس‌جمهوری آمریکا ادعا کرد که ایران «احتمالا» با تهدید تنگه هرمز سعی دارد به شانس او ​​و حزب جمهوری‌خواهش در انتخابات کنگره پیش رو در ماه نوامبر آسیب برساند.

وی مدعی شد: «من فقط کار درست را انجام خواهم داد. فکر نمی‌کنم انتخابات ربطی به این [جنگ علیه ایران] داشته باشد. فکر می‌کنم مردم بسیار تحت تاثیر قرار گرفته‌اند.»

رئیس‌جمهوری آمریکا، در گفت‌وگو با خبرنگاران مدعی شد که اگر ایالات متحده توافق هسته‌ای دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما را «لغو نکرده بود»، «امروز اسرائیلی وجود نداشت، زیرا آنها سال‌ها پیش به سلاح هسته‌ای دست یافته بودند.»

باوجود تاکید همیشگی مقامات جمهوری اسلامی ایران بر فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای، ترامپ اما ادعا کرد: «اگر ما با بمب‌افکن‌های بی-۲ (B-2) سایت‌های هسته‌ای را یک سال پیش منهدم نمی‌کردیم؛ یکی از نخستین اقداماتی که در ابتدای دولت انجام دادیم، آنها [ایران] به سلاح هسته‌ای دست پیدا می‌کردند و دیگر اسرائیلی وجود نداشت.»

رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی شد: «و به نظر من، کشورهای مختلف دیگری در خاورمیانه نیز وجود نمی‌داشتند، زیرا آنها از بین می‌رفتند و نابود می‌شدند.»

ترامپ مدعی شد: «آن‌ها به شدت خواهان مذاکره هستند اما تا زمانی که آماده نباشند به‌صورت جدی و معنادار دیدار کنند، ما حتی علاقه‌ای به انجام آن نداریم.»

ادعای ترامپ: به زودی به تاسیسات کوه کلنگ حمله خواهیم کرد

رئیس جمهوری آمریکا همچنین ادعا کرد که ایالات متحده «به‌زودی» تاسیسات کوه کلنگ ایران را هدف قرار خواهد داد.

ترامپ که تا کنون برخلاف ادعاهای خود به اهدافش دست نیافته‌است، مدعی شد: آمریکا «به‌زودی و با شدت بسیار زیاد» این مجموعه را هدف قرار خواهد داد و  «آنها هیچ کاری نمی‌توانند درباره آن انجام دهند.»

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا معتقد است ایران سانتریفیوژهای هسته‌ای خود را به این سایت منتقل کرده است، گفت که چنین گزارشی را نداریم.

وی مدعی شد: «این موضوع تا زمانی که آنها مواد [هسته‌ای] را در اختیار داشته باشند، معنایی ندارد. آنها [مواد] را ندارند؛ ما مواد را دنبال می‌کنیم، موضوع اصلی همین‌جاست.»

ترامپ در ادامه گزافه گویی های همیشگی خود ادعا کرد: «ما به احتمال بسیار زیاد، خیلی زود آن منطقه را هدف قرار خواهیم داد و آنها هیچ کاری از دستشان برنمی‌آید. می‌دانید، معمولا چنین چیزی را نمی‌گویم. اگر فکر می‌کردم آنها می‌توانند اقدامی در برابر آن انجام دهند، هرگز چنین حرفی نمی‌زدم. اما ما به‌زودی آن منطقه را هدف قرار خواهیم داد و این کار را با شدت بسیار زیادی انجام خواهیم داد.»

ترامپ هفته گذشته نیز ادعای مشابهی را مطرح و ادعا کرده بود «احتمالاً در آینده‌ای نسبتا نزدیک، تاسیسات کوه کلنگ را هدف قرار خواهد داد.»

رئیس جمهوری آمریکا همچنین ادعا کرد: اگر همین الان هم منطقه را ترک کنیم، ایران  برای بازسازی توان خود به ۲۰ تا ۲۵ سال زمان نیاز خواهد داشت.

ترامپ با عصبانیت از پاسخ ایران به حملات آمریکا مدعی شد: البته ما هنوز کارمان تمام نشده است. با این حال، فعلا قصد ترک منطقه را نداریم.

وی در عین حال ادعا کرد: ما آن‌ها را در حدی تضعیف کرده‌ایم که هیچ‌کس فکرش را هم نمی‌کرد، ممکن باشد. واقعا به‌شدت و به‌طور جدی توان آن‌ها را کاهش داده‌ایم.

ترامپ در عین حال مدعی شد: البته آن‌ها (ایران) موفق شدند چیزی را از طریق اردن عبور دهند. اگر نیروهای عملیاتی دیگری در آنجا بودند، احتمالا چنین اتفاقی نمی‌افتاد.

رئیس جمهوری آمریکا در عین حال به رغم ناکامی در جنگ علیه ایران ادعا کرد: اما ما بهترین تجهیزات نظامی جهان را در اختیار داریم. همان‌طور که می‌دانید، تقریبا جلوی همه چیز را گرفته‌ایم.

وی در ادامه اظهارات ضد و نقیض خود ادعا کرد: ایران می‌تواند گفت‌وگو کند در غیر این صورت، باید با وزارت جنگ طرف شود. محاصره به‌طور کامل برقرار است. یعنی هیچ‌کس نمی‌تواند از آن عبور کند و هیچ‌کس از این محاصره عبور نمی‌کند. این محاصره مانند یک دیوار فولادی است.

رئیس جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه در ادامه ادعاهایش تهدید انصارالله یمن برای مسدود کردن دریای سرخ را کم‌اهمیت دانست و به خبرنگاران گفت: «اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد، فقط باید به آن رسیدگی کنیم.»

ترامپ گفت: «تا این لحظه چنین اتفاقی نیفتاده است. ممکن است رخ دهد، اما ما به مسائل رسیدگی می‌کنیم. ما قبلا این کار را با حوثی‌ها (انصارالله) انجام داده‌ایم و از زمانی که اقدامات اولیه خود را انجام دادیم، مدتی است چیزی از آن‌ها نشنیده‌ایم.»

محاصره دریایی در دریای سرخ می‌تواند جبهه جدیدی را در جنگ ایالات متحده با ایران باز کند و فشار بیشتری بر جریان صادرات نفت از خاورمیانه وارد کند.

ترامپ از ارائه جزئیات درباره اینکه ایالات متحده در صورت تلاش انصارالله برای بستن این آبراه چگونه واکنش نشان خواهد داد، خودداری کرد و در عوض به حملات پیشین علیه این گروه اشاره کرد.

وی ادعا کرد: «حدود ۴۵ روز اقدام بسیار قدرتمندی علیه حوثی‌ها (انصارالله)  انجام دادیم و از آن زمان هیچ مشکلی با حوثی‌ها نداشته‌ایم. آن‌ها نیز برای مدت طولانی، از جمله در جریان این درگیری، هیچ مشکلی با ما نداشته‌اند.»

ترامپ: با حزب الله لبنان گفت‌وگو خواهم کرد

ترامپ در ادامه این نشست خبری گفت که او و جوزف عون رئیس‌جمهویر لبنان، درباره «طرح‌های مشخص» برای کمک آمریکا به لبنان درباره حزب‌الله گفت‌ وگو خواهند کرد.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: امروز درباره این موضوع با رئیس‌جمهور لبنان گفت‌وگو خواهیم کرد و ما هم‌اکنون چندین طرح بسیار مشخص برای این هدف در نظر داریم؛ طرح‌هایی که در آن دیگران نیز وارد عمل شده و کمک خواهند کرد. اما آن‌ها (لبنان) همچنین در حال تبدیل شدن به کشوری بسیار خودکفاتر هستند و ما درباره این موضوع گفت‌وگو خواهیم کرد.

ترامپ همچنین ادعا کرد: ارتش اسرائیل در حال طی کردن روند خروج از لبنان هستند. آن‌ها توافق بسیار خوبی را با لبنان امضا کردند»، و افزود که نیروهای اسرائیلی در حال استقرار مجدد ( انتقال نیروها به مناطق دیگر ) هستند.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین مدعی شد: «من با حزب‌الله صحبت خواهم کرد. من با همه صحبت می‌کنم حتی با افرادی گفت‌وگو می‌کنم که بسیاری معتقدند نباید با آن‌ها صحبت کرد، اما در نهایت کارها به نتیجه می‌رسد.»

وی افزود که اگر عون از او بخواهد با حزب‌الله گفت‌وگو کند، این کار را انجام خواهد داد و او مدت طولانی است با مساله حزب الله سر و کار داشته است.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش