
به گزارش دیده بان ایران، حجتالاسلام موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان در برنامه جهان آراء در صدا و سیما خواستار آزادی زندانیان سیاسی بازداشت شده در جربیان اعتراضات خوزستان شد.
موسوی فرد با اشاره به وضعیت خوزستان گفت: بسیاری از معترضان برای اینکه صدایشان شنیده شود به خیابان آمدند، تقاضا دارم در اسرع وقت آزاد شوند و سوء سابقه هم در پروندهشان نباشد.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد: ظاهر امر این است که آب آزاد شده از سد سیمره پایدار باشد.
***
قطعی و اختلال اینترنت در استانهای شمال غربی کشور

دیده بان ایران نوشت: به گفته برخی ساکنان استانهای تبریز، ارومیه و اردبیل اینترنت ایرانسل و همراه اول از عصر امروز بین ساعات ۶-۷ بعد از ظهر تا ۲۲ دچار اختلال بوده و در برخی مناطق نیز به طور کل قطع بوده است.
برخی کاربران در شبکههای اجتماعی نیز از قطعی اینترنت در تبریز، اورمیه، اردبیل و مشکینشهر همزمان با تجمع مردم این شهرها در حمایت از مردم خوزستان خبر دادند.
هنوز هیچ مقامی از وزارت ارتباطات در خصوص قطعی اینترنت توضیحی ارائه نداده است. همچنین در برخی شهرهای خوزستان کندی اینترنت گزارش شده است.
- 19
- 3
کاربر مهمان
۱۴۰۰/۵/۳ - ۱:۰۲
Permalink