جمعه ۰۵ دی ۱۴۰۴
۱۱:۲۳ - ۰۵ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۲۸۲
سیاست داخلی

محسن رضایی: نظام جمهوری اسلامی در مشکلات اقتصادی کشور تقصیری ندارد

محسن رضایی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران در مشکلات اقتصادی موجود در کشور تقصیری ندارد، گفت: این مشکلات به دلیل بی‌عرضگی مسئولان در داخل و یا مربوط به تحریم‌های اقتصادی خارجی است.

به گزارش ایسنا، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (سه‌شنبه-۵ دی ۹۶) در مراسم گرامیداشت سالروز تاسیس سپاه حفاظت هواپیمایی با اشاره به خلاهای موجود در کشور پیش از انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: یکی از خلاهایی که طی ۳۰۰ سال در ایران ایجاد شده بود، خلا اقتدار بود که کشور و جامعه را آسیب پذیر کرده بود.

 

وی با اشاره به تلاش قدرت‌های خارجی برای از بین بردن اقتدار امنیت در کشور خاطر نشان کرد: قدرتهای خارجی به دنبال آن بودند که در ایران اقتداری وجود نداشته باشد؛ زمانی  که اقتدار از بین رفت بسیاری از سرزمین های خود را از دست دادیم و به آنها وابسته شدیم.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: انقلاب اسلامی از نقطه‌ای آغاز شد که اقتدار و امنیت به کشور بازگشت و مشاهده می کنیم که در طول سالهای بعد از انقلاب یکی پس از دیگری خلاهای موجود در کشور برطرف شد.

 

وی با اشاره به تحمیل هشت سال جنگ علیه کشور گفت: دشمن ابتدا از خلا دفاعی موجود در کشور وارد شد و پنج استان را تصرف کرد اما ایثارگان و رزمندگان خلا موجوددر آن بخش را پر کردند و یک قدرت بزرگ دفاعی در کشور ایجاد شد.

 

رضایی اظهار کرد: دشمن از ناحیه خلا اطلاعاتی به  دنبال نفوذ بود و با اقداماتی نظیر بمب گذاری و ترور در تلاش بود تا اقتدار نظام را زیر سوال ببرد اما این خلأ نیز توسط سربازان گمنام به کشور بازگردانده شد و امروز اطلاعات ایران بزرگترین اطلاعات منطقه خاورمیانه است.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اقتدار اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد: بعدها که اطلاعات اسرار و اسناد داعش منتشر شود، خواهید دید که ایران به عمق داعش به نفوذ کرده و فقط در عراق و سوریه با آنها نمی جنگد.

 

وی در ادامه به تهدیدات امنیتی علیه آسمان کشور در طول سالهای ابتدای انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: دشمن آسمان، هواپیماها و پروازهای کشور را ناامن کرده بود اما به دستور شجاعانه امام خمینی این خلا نیز پر شد.

 

رضایی خاطر نشان کرد: در آن سالها همه کشور درگیر جنگ و درگیری‌های مرزی بود و دشمن با ربایش هواپیماها به دنبال نشان دادن تصویری از ضعف نظام بود اما با تعریف مسئولیتی جدید برای سپاه از سوی امام خمینی (ره) و ورود سپاه به عرصه حفاظت هواپیمایی خلأ امنیت هواپیمایی در کشور پر شد و اقتدار و امنیت به کشور بازگشت.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: از زمانی که اقتدار و امنیت به کشور بازگشته همچنان در حال توطئه است؛ زمانی در داخل علیه تروریستها می جنگیدیم اما امروز در بیرون از مرزها علیه آنها می جنگیم. چراکه امنیت ایران با امنیت منطقه و کشورهای مستقل گره خورده است.

 

وی با تاکید بر اینکه اگر در منطقه قدرتی مستقل از آمریکا و قدرتهای بزرگ شکل نگیرد، همیشه منطقه‌ای آسیب پذیر خواهد بود، گفت: داعش و تروریست‌ها وارد سوریه و عراق شدند چون در آنجا ضعف اقتدار وجود داشت اما امروز اقتدار به عراق و سوریه بازگشته است. ان‌شاءالله در آینده نیز امنیت و اقتدار به کشور فلسطین باز خواهد گشت و امنیت و اقتدار منطقه به محوریت ایران تکمیل خواهد شد.

 

رضایی با بیان اینکه امروز دولتمردان مسئولیت بسیار سنگینی بر دوش دارند، اظهار کرد: امروز امنیت و اقتدار در کشور حاکم است و برای نخستین بار فرصتی ایجاد شده تا در ابعاد دیگری نظیر اقتصاد و علم و فناوری شاهد پیشرفت‌هایی باشیم؛ تا امروز شهدا، جانبازان پاسداران ارتشی‌ها و سایر نیروهای نظامی و انتظامی جان خود را برای ایجاد اقتدار و امنیت سپر بلای مردم کرده‌اند. بنابراین دولتمردان باید از فرصت ایجاد شده استفاده کنند.

 

وی با انتقاد از عدم پیشرفت کشور در حوزه صنعت گفت: اتفاق بد آن است که کسانی که خود متهم عقب ماندگی کشور در برخی عرصه‌ها هستند نیروهای مسلح را در جمهوری اسلامی ایران مورد انتقاد قرار می‌دهند و می گویند که چرا امروز به ارتش، سپاه یا نیروی انتظامی بودجه بسیاری داده می شود یا اینکه چرا نیروهای مسلح در خارج از مرزها وجود دارند این در حالی است که آنها باید پشت سر نیروهای مسلح که امنیت را در منطقه حاکم کرده‌اند کالاها و خدمات ایرانی را صادر و میلیاردها دلار به داخل بیاورند؛ چرا در سایه امنیتی که ما ایجاد کرده‌ایم ترکیه و دیگران باید بازار فروش به دست آورند.

 

وی با بیان اینکه این اتفاق باعث شرمندگی آقایانی است که کار نکرده‌اند و از فرصت ایجاد نشده نیز استفاده نمی کنند، خاطر نشان کرد: نباید امروز نیروهای مسلح کشور را از پیشروی بازداشت چرا که امروز همه  دنیا به دنبال آن است که از اقتدار جمهوری اسلامی ایران جلوگیری کنند و آنها در این زمینه می گویند که ایران نباید موشک داشته باشد یا اینکه می گویند چرا پاسداران در فلان جا حضور دارند.

 

رضایی با اشاره به سیاست‌های ترامپ علیه ایران اظهار کرد: دنیا مشاهده می کند تمام فشار ترامپ بر ایران در دو بعد دفاعی- موشکی و اقتصادی است. آنها اعتراف می کنند که احتمال موفقیتشان در مقابله نظامی با ایران بسیار کم است اما امیدواری بسیاری دارند تا در زمینه اقتصادی ملت ایران را از پا درآورند.

 

وی با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران در مشکلات اقتصادی موجود در کشور تقصیری ندارد و این مشکلات به دلیل بی عرضگی مسئولان در داخل و یا مربوط به تحریم‌های اقتصادی خارجی است، خاطر نشان کرد: عده‌ای در حال سمت و سودادن غلط به کشور هستند و این ربطی به نظام جمهوری اسلامی ایران، پاسداران و ارتشی‌ها ندارد، چرکه آنها کار خود را انجام داده و در کشور اقتدار را ایجاد کرده‌اند و امروز وظیفه دولتمردان و مسئولان است که برای برون رفت از ضعف‌های موجود چاره اندیشی و اقدام کنند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان اظهار کرد: امروز جهاد اقتصادی در همه ابعاد و بخش‌ها نیاز به یک نهضت و بسیج عمومی دارد و همانطور که خلاهای امنیتی از ابتدای انقلاب تاکنون پر شده، خلاهای اقتصادی نیز باید برطرف شوند.

 

 

  • 14
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش