جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴
۱۱:۰۰ - ۱۳ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۳۲۴۶
سیاست داخلی

در بیانیه دانش‌آموزی مراسم ۱۳ آبان تاکید شد

آمریکا این بار هم سیلی محکم دیگری از ملت ایران خواهد خورد

راهپیمایی 13 آبان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
نماینده تشکل‌های دانش آموزی، بیانیه دانش‌آموزی مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان را در مراسم راهپیمایی در تهران قرائت کرد.

به گزارش ایسنا، متن کامل بیانیه دانش‌آموزی یوم الله ۱۳ آبان به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

از زمانی که امام خمینی را شناختم بسیارخوشحال شدم از وجود چنین مردی در تاریخ کشورم، که هر چند بار بخواهم، می‌توانم عقاید و وصیت نامه‌اش را بخوانم و حقوق انسان ها از هر رنگ و نژاد و قومی را در آن ببینم.خوشحالم که ایرانی‌ام، اما پادشاهان و کشورگشایان هویت من نیستند. به خاطر قاسم سلیمانی اما می‌بالم به خودم که با آن لبخند مشهور و نگاه همیشه کم اعتنا به دوربینش، فرزندان استعمار را مبهوت و به بازی گرفته! و حق مظلومان منطقه از چنگال وحشیان داعشی و اسرائیلی را گرفته است. خوشحالم که ایرانی‌ام و در مرکز تشیع بدنیا آمده و زندگی کرده‌ام، اما نژادپرست نیستم و همه انسان‌ها را برابر می‌دانم. من دفاع از خاک و ناموس را با پرستش وطن و نژادپرستی اشتباه نمی‌گیرم و هر جا مظلومی هست، با دست و دل و زبانم یاری‌اش خواهم کرد.

 

می‌گویند واقع‌گرا باش، اما من می‌گویم توهم آن است که فکر کنی سازمان ملل برای احقاق حقوق ملتها تشکیل شده. توهم یعنی آنکه فکر کنی حقوق بشر وجود خارجی دارد. که فکر کنی مشکل آژانس انرژی اتمی با ایران ساختن بمب  بوده!  من هر چه از این واقع‌بین‌ها دیدم توهم بود. توهم آن است که فکر کنی و بگویی که ما نمیتوانیم، یا حالا نمی توانیم! ولی چطور باید بپذیریم که الان نمی توانیم! درحالیکه دیدن شن های طبس دلتافورس را دفن کرد، دیدم که مرگ بر شاه، شاه را کشت، دیدم که در مقابل یک دنیا در جنگی نابرابر پیروز شدیم ، دیدم که روز قدس اسرائیل را از پیروزی در جنگ شش روزه به شکست در جنگ بیست و دو روزه کشاند! دیدم که می‌توان به سرعت به قله‌های فناوری در هسته‌ای و نانو و پزشکی رسید، دیدم که داعش محو و نابود شد، دیدم که میتوان قلب دشمن را با موشک نقطه زن در هم کوبید، دیدم که می‌شود دیدم که می‌توانیم!

 

حالا روز۱۳  آبان است روزی که بیانگر حوادث مهمی در شکل‌گیری انقلاب اسلامی کشورم است. این روز نقش ویژه ای در شکست توطئه های آمریکای جنایتکار علیه جمهوری اسلامی دارد تا جائیکه عظمت این روز چنان ترسی بر پیکر زخم خورده استکبار انداخته که تمام اقدامات ظالمانه و خباثت آمیزش علیه ملت شریف ایران اسلامی را به امروز گره زده است، ولی به گفته آقا و رهبرم این بار هم سیلی محکم دیگری از ملت ایران خواهد خورد.

 

واضحه که چـراغِ راه مبارزه با اسـتکبار؛ شناخت از شرایط فعلی کشور و انجام وظایف در لحظه های مورد نیاز و اتحاد ملت ایران با پیروی از آرمانهای امام و رهنمود های مقام معظم رهبری است که تا روز رستاخیز پر نور باقی خواهد ماند. چراغِ راهی که خاموش شدنی نیست و تا روزی که استکبار و مستکبر هست نورانیت و حرارت خود را برای به آتش کشیدن دامان این شیاطین روشن نگه خواهد داشت.

 

سه ضلع تبعید حضرت امام به ترکیه، تسخیر لانه جاسوسی و به خاک و خون کشیده شدن دانش آموزان در محوطه دانشگاه تهران به خاطر اعتراض به دخالت های آمریکا در امور کشورمان، شرایط را برای اوج گیری این انقلاب همیشه سربلند فراهم کرد و عطر و مقام شهدای دانش آموزان ۱۳آبان سال۱۳۵۷ سبب شد که این روز با قلم جمهوری اسلامی و با مرکب خون این لاله های آسمانی در تاریخ ثبت شود و هر سال حماسه ای پرشور تر را رقم بزند.

 

اکنون که در آستانه چهل سالگی انقلاب بزرگ ایران اسلامی هستیم می توان بدون اغراق گفت : آمریکا و ایادی خبیـثـش به اذن الله روز به روز منزوی تر شده و هرچه در آستین داشته را رو کرده اند، از نقش مستقیم در کـودتای ۲۸ مـرداد و کودتای نـوژه، حـمله طبس، همکاری با رژیم دیکتاتوری پهلوی و جـنگ تـحمیلی۸ساله و حمایت همه جانبه از صـدام، حمایت از مـنافقین و عـاملیـن۱۷هـزار تـرور، حـمله مـوشکی نـاو ویـنسـنس به پـرواز۶۵۵ و مـتلاشی کردن هـواپـیمای مـسافـربری ایـران، تـهاجـم گسـترده فـرهنگی، اعـتقادی و عهدشکنی در انـظار جـهانیان و در نهایت توهین و تحریم های ظالمانه علیه ملت شریف ایران و موارد زیاد دیگری، همگی نمونه های نا بخشودنی از رفتار استکبار جهانخوار بر علیه کشورم است که همه اینها در کنار تمامی توطئه هاو فریبکاریها،چپاول وکـشتار  و استعمار و استثمار ملتها، بخشی از دلایل ایستادگی ملت مان برفریاد دشمن کُش' مرگ برآمریکا ' است.

 

 امروز دانش آموزان ایران اسلامی ضمن گرامی داشت حماسه یوم الله ۱۳ آبان و نثار درود به ارواح طیبه شهدا و امام راحل؛ خطاب به مستکبران عالم بخصوص آمریکای جهانخوار می‌گویند: ما نوجوانان و جوانان از نسل همان پدرانی هستیم که رژیم شاهنشاهی دست نشانده تان را تار و مار کرد و شما و مـتحدانتان را سر جایشان نشاند و حالا ما همان مسیر را با بصیرت تر و با صلابت تر ادامه خواهیم داد تا آرمان آزادی همه مستضعفین جهان از چنگال استکبار با برپایی صلح و احترام به حقوق و عزت ملتها به لطف الهی به سرانجام برسد .

 

حال چیزی که ضروری است حفظ وحدت در کشور است، درخواست دانش آموزان ایران اسلامی از مسئولین این است که با همکاری تمام قوای کشور با پشتوانه مردم همیشه در صحنه مان، بشکلی جهادی وار و با همدلی همه دلسوزان، برای رفع مشکلات به پا خیزند و عزت و جایگاه واقعی ملت فهیم ایران اسلامی را در عرصه های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به ارمغان آورند، هرچند این اقدام، قطره ای ناچیز از دریای عظمت، شکوه و بزرگی ملت ایران را که مقتدرانه پای این انقلاب ایستاده و جانفشانی کرده اند را جبران خواهد نمود.

 

و این جمله را خطاب به دشمنان ایران اسلامی می‌گوییم که : اگر خطایی از شما در منطقه سر بزند که کوچکترین منافع جمهوری اسلامی ایران را تهدید کند شما نیز طعم پاسخ سخت و خشن جمهوری اسلامی ایران را خواهید چشید. 

 

وسیعلم الذین ظلموا ای ینقلب منقلبون

 

 

  • 20
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش