شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
۱۱:۱۷ - ۰۱ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۰۰۹۴
سیاست داخلی

محمود صادقی‌ها را ساکت کنیم و درزاهی‌ها را تشویق!

درگیری نماینده مجلس و کارمند گمرک,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
هیاهوی مختومه کردن پرونده درازهی و بازخواست کارمند گمرک به زودی در میان خبرهای بد گم می‌شود اما حافظه تاریخی مردم تا نسل‌های بعد آن را با خود حمل خواهد کرد. ما نسل‌های بعدی را هم از دست داده‌ایم.

به گزارش دیده بان ایران، دیگر همه ما آن ویدیوی کوتاه را بارها و بارها دیده‌ایم. ساعت‌های ابتدایی انتشار ویدیو، نه لوکیشن را می‌دانستیم، نه سر از کار افراد حاضر در این کلیپ درمی‌آوردیم. چیزی که همه ما را تحت تاثیر قرار داده بود، فحاشی نماینده مردم شریف سراوان به کارمندی بود که از محمدباسط درازهی خواسته بود صبر کند. کارمندی که حالا می‌دانیم نامش محمد بهنیا است.

 

در این کلیپ کوتاه، چند حقیقت روشن و غیر قابل انکار وجود دارد. اولین حقیقت اصرار بی منطق نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی است. درازهی به باز کردن گیت اصرار می‌کند. کارمندی که او را مسئول این کار کرده‌اند توضیح می‌دهد که در این لحظه چنین چیزی مقدور نیست. درازهی لات مابانه درخواست خود را تکرار می‌کند، با تحکم، بدون حفظ احترام.

 

دومین حقیقت فحاشی نماینده مجلس است. کارمند انتظامات می‌گوید که نمی‌تواند از او دستور بگیرد. درازهی با استفاده از الفاظ رکیکی پاسخ او را می‌دهد. مردی با کاپشن مشکی در این حوالی از دیدن این صحنه خشمگین می‌شود و درازهی را که به همراه فردی به نام حاجب ( واردکننده خودرو) به ساختمان شماره ۲ گمرک رفته بیرون می‌کند و تمام.

 

هشتگ پشت هشتگ... اعتراض پشت اعتراض. مردمی که خود همیشه ساعت‌ها و ساعت‌ها برای انجام کارهای ساده اداری خود پشت درهای بسته مانده‌اند حالا خشمگین از رفتار یک نماینده مجلس به خاطر ۱۰ دقیقه معطلی، طوفان توییتری به راه انداختند. هشتگ‌هایی مثل «مجلس عصاره فضائل ملت»، «نماینده سراوان استعفا»، «فحاشی مسئولین» و ... به سرعت ترند شدند و کار را به جایی رساندند که نماینده سراوان فرازهای تازه‌ای از خود به نمایش بگذارد.

 

محمد باسط درازهی، در شرایطی که ۴ دانش آموز بی‌گناه در واحدی آموزشی در زاهدان در شعله‌های آتش ندانم کاری‌های امثال او سوختند، در کمتر از یک روز، ویدیوی کوتاهی از خود منتشر کرد. او ادعا کرد ۴۰ دقیقه جلوی در گمرک معطل بوده و مورد اهانت و بی‌احترامی قرار گرفته.

 

این درحالی است که منابع آگاه‌ به رسانه‌های مختلف گفتند که ایشان کمتر از ۱۰ دقیقه در انتظار بوده، بی‌خبر آمده و میر اشرفی رییس گمرک در آن زمان حتی در ساختمان حضور نداشته است.

 

حالا نوبت مجلس بود. نوبت نمایندگان مردم در شهرهای مختلف که خودی نشان دهند و با نشان‌ دادن یک برخورد حرفه‌ای، آتش خشم مردم را خاموش کنند اما دریغ...

 

بهارستان‌نشین‌ها جلسه غیر علنی تشکیل دادند. جلسه‌ای که قرار نبود فحوای آن رسانه‌ای شود اما با شیطنت یکی از نماینده‌ها که حالا حراست مجلس به دنبال یافتن اوست، همه آنچه در آن جلسه گذشته بود، دوباره بر سر زبان‌ها افتاد.

 

آنچه که در جلسه غیر علنی گذشته بود اما تلخ بود. تلخی آن دوباره آتش خشم مردم را شعله‌ور تر کرد و حساسیت‌ها به سرانجام داستان نماینده سروان را بیشتر کرد. در آن جلسه درازهی اعلام کرد: تا پای استیضاح وزیر اقتصاد و اخراج رئیس گمرک و کارمند هتاک ایستاده‌ام و در همین حال ۴۰ نماینده مجلس طی نامه‌ای خواستار استیضاح فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد و حمایت از نماینده‌ سراوان شدند.

 

تلخ‌تر از این خط و نشان‌ها اما، واکنش رییس مجلس علی لاریجانی بود. دغدغه او پیدا کردن فردی بود که در گمرک حضور داشته و از آن چند دقیقه فیلم‌برداری کرده است!

 

اما پایان این ماجرای پر از حاشیه چه شد؟ محمد جواد جمالی سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان پرونده درازهی را مختومه اعلام کرد! این در حالی است که برخی از منابع غیر رسمی مدعی شده‌اند که محمد بهنیا کارمند گمرکی که با درازهی درگیر شده چند روزی است در محل کار خود حاضر نشده است.

 

جمالی گفته است در پایان جلسه بررسی رفتار درزاهی، اعضای حاضر، با اکثریت آراء، به این جمع‌بندی رسیدند که بازدید سرزده از دستگاه‌ها و بررسی عملکرد آنها جزو وظایف نظارتی نمایندگان مجلس است و مسئولان باید همکاری‌های لازم را داشته باشند، البته در این جلسه، هیچ کس برخورد و درگیری‌های لفظی بین دو طرف را تأیید نکرد.

 

اعتراض مردم اما تمام نمی‌شود. حتی برخی از نمایندگان مانند محمود صادقی از پایان این ماجرا راضی به نظر نمی رسند.

 

محمود صادقی نماینده مردم تهران در توییتر خود به شکل غیر مستقیمی نسبت به روندی که مجلس پیش گرفته اعتراض کرد: در قضیه جلب شبانه اینجانب، به علت تذکر درباره‌ی حساب‌های قوه قضاییه، مجلس نه تنها جلسه غیر علنی تشکیل نداد، بلکه رییس مجلس و هیات نظارت بر رفتار نمایندگان، بر خلاف قانون، تذکر من را خارج از وظایف نمایندگی دانستند. ۲۱۰ نماینده هم نامه‌ی فدایت شوم برای رییس قوه قضاییه نوشتند. چرا؟!!

 

خب راستش را بخواهید آقای صادقی این سوال ما هم هست. همه مردم از رفتار عجیب مجلسی‌ها در این یک هفته شکایت دارند اما مساله این است که آنقدر جایی نیست که شکایت خود را به آن ببرند که به طوفان‌های توییتری قناعت کرده‌اند.

 

بهارستان‌ نشین‌ها که این روزها باید حداقل علی الظاهر بیشتر مراقب رفتار خود برای جذب رای مردم در انتخابات اخیر باشند، این شائبه را به وجود آورده‌اند که صرفا به منافع شخصی خود فکر می‌کنند و وزیر اقتصاد هم با رویکرد منفعلی که پیش گرفته تداعی گر این تئوری است که نگران به وجود آمدن شرایط استیضاح است.

 

هیاهوی مختومه کردن پرونده درازهی و بازخواست کارمند گمرک به زودی در میان خبرهای بد گم می‌شود اما حافظه تاریخی مردم تا نسل‌های بعد آن را با خود حمل خواهد کرد. ما نسل‌های بعدی را هم از دست داده‌ایم.

 

  • 20
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش