سه شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴
۱۲:۰۸ - ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۴۴۴۴
سیاست داخلی

سيل؛ كلمه رمز مخالفان دولت

سیل,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

سیل، زلزله، طوفان، سونامی و... از حوادث طبیعی است که در همه جای جهان اتفاق می‌افتد و اکثرا نیز دلیل انسانی ندارد، اما در هر جا که این اتفاق رخ می‌دهد همگان از مقامات مسئول تا مردم عادی دست در دست هم می‌دهند تا به حادثه‌دیدگان کمک کنند و خسارات را به حداقل برسانند، اما اینجا برخی جریانات بیش از کمک و امدادرسانی؛ این نوع مسائل را دستاویزی برای تسویه حساب‌های سیاسی قرار می‌دهند و هر نوع عملکردی را فارغ از خوب یا بد بودنش به بوته نقد می‌کشند.

 

از این جهت برخی با سیاه‌نمایی، عملکرد دولت را در سیل اخیر ضعیف جلوه داده و خواستار استیضاخ رئیس‌جمهور شده‌اند. در این راستا حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور می‌گوید: چنین چیزی نیست؛ اعضای دولت در این مدت در استان‌های مختلف حاضر و مساله سیل را پیگیری کردند. همانطور که بارها مسئولان اعلام کردند؛ دولت در کنار مردم خواهد بود و برای رفع مشکلات سیل‌زدگان اقدام و خسارت آنان را به عناوین مختلف جبران خواهد کرد.

 

سیل؛ رمز تخریب دولت

سیل اخیر که اکثر استان‌های کشور را در برگرفته و خسارت‌های زیادی را نیز وارد آورده به جرات می‌توان گفت که حتی در ۱۰۰سال اخیر بی‌سابقه بوده است. حال در این میان تمامی دستگاه‌ها، نهادها، ارگان‌ها و نیروهای مردمی برای مقابله با سیل، کمک به سیل زدگان و جبران خسارت‌های ناشی از سیل به شمال و جنوب کشور و دیگر مناطق سیل زده شتافته‌اند تا بتوانند شرایط عادی زندگی را برای مردم فراهم کنند.

 

دولت، نیروهای مسلح و نهادهای حکومتی هریک به نوبه خود در حال خدمت‌رسانی هستند، اما چون محوریت کار در دست دولت به عنوان قوه مجریه است جامعه همه کمبودها، کاستی‌ها و ضعف عملکردهای مدیریتی و خدماتی را از چشم دولت می‌بیند. این در حالی است که شاید بیشترین خدمات نیز از سوی دولت و دستگاه‌های تابعه به سیل‌زدگان ارائه شود، اما چون برخی رسانه‌های مخالف از صداوسیما گرفته تا دلواپسان و رسانه‌های فارسی زبان بیگانه به ناحق دست به تخریب دولت و دولتمردان می‌زنند. آنهایی نیز که در صحنه حضور ندارند فکر می‌کنند که دولت عملا هیچ کاری انجام نداده و اینگونه جو مسمومی در جامعه علیه دولت به راه می‌افتد.

 

البته جریان دلواپس که پیش از این نیز در حالت عادی به دنبال سوژه‌‌هایی برای تخریب دولت بود با سیل اخیر راحت‌تر می‌تواند دست به تخریب زده و عملکرد دولت را زیر سوال ببرد. در همین راستا چندی پیش بود که صادق زیباکلام فعال سیاسی اصلاح‌طلب به «آرمان» گفت: «تفاوتی نمی‌کند که دولت در حد اعلی عمل کند یا عملکردی نداشته باشد، دلواپسان به تخریب دولت می‌پردازند». لذا مسائلی همچون عدم کار آمدی دولت در مساله سیل، عدم حضور وزرا در شهرهای سیل زده و در نهایت طرح استیضاح رئیس‌جمهور به دلیل این مسائل فرافکنی و سیاه‌نمایی‌هایی است که جریانات مخالف دولت با دستاویز قرار دادن آنها می‌خواهند روحانی و مردانش را روی خط آتش قرار دهند. شاید به راحتی بتوان گفت که انگیزه‌های سیاسی دلواپسان در مساله سیل جهت تسویه حساب شخصی با رئیس‌جمهور بسیار بیشتر از انگیزه کمک به سیل‌زدگان و خروج از این شرایط است.

 

استیضاح رئیس‌جمهور مطرح نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور درباره اینکه عده‌ای از نمایندگان مطرح می‌کنند عملکرد دولت در برخورد با حادثه سیلاب‌های اخیر ضعیف بوده و رئیس‌جمهور باید استعفا دهد و یا مجلس باید او را استیضاح کند، اظهار داشت: خیر؛ به هیچ عنوان چنین چیزی مطرح نیست. ایلنا نوشت، حسینعلی امیری با تاکید بر اینکه اعضای دولت و آقای رئیس‌جمهور کاملا پای کار هستند، گفت: همان‌طور که مشاهده کردید رئیس‌جمهور به استان‌های مختلف درگیر سیل سفر کردند و با مردم سخن گفتند، همچنین جلسات متعددی را در تهران و سایر شهرها در خصوص پیگیری وضعیت سیل‌زدگان داشتند. وی ادامه داد: آقای جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور هم عملکردی مشابه داشتند.

 

وزرایی که مساله سیل مربوط به آنان می‌شود، به همراه استانداران کاملا در میدان حضور داشته و دارند. امیری در خصوص عملکرد دیگر اعضای دولت و مسئولان در قبال سیلاب‌های اخیر کشور بیان کرد: اعضای دولت در این مدت در استان‌های مختلف حاضر و مساله سیل را پیگیری کردند. همانطور که بارها مسئولان اعلام کردند؛ دولت در کنار مردم خواهد بود و برای رفع مشکلات سیل‌زدگان اقدام و خسارت آنان را به عناوین مختلف جبران خواهد کرد. وی عنوان کرد: تمامی اعضای دولت، مسئولان و نیروهای مسلح در کنار مردم هستند و در تلاشند تا آثار سیل و خسارت‌های وارده هرچه زودتر جبران شود. معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در خصوص صحت عدم حضور وزرا در مجلس به علت حضور در مناطق سیل‌زده و شایعات پیرامون آن اظهار کرد: روز یکشنبه هفته گذشته مجلس از تعدادی از وزرای مرتبط با سیل دعوت کرده بود تا در جلسه حضور پیدا کنند و قرار بود آقایان در جلسه حاضر شوند.

 

اما شرایطی شب قبل از این برنامه در چند استان از جمله خوزستان پیش آمد و ما بارندگی‌های شدیدی را مشاهده کردیم. شرایط خاصی به وجود آمد و ما برای رسیدگی به این مشکلات نیاز به تصمیم جمعی داشتیم؛ بنابراین با توجه به اینکه مسائل مربوط به سیل باید لحظه‌ای و مستمر پیگیری می‌شد تا آثار کمتری از خود برجای بگذارد، بنده به عنوان معاون پارلمانی دولت با هیأت رئیسه مجلس صحبت و اعلام کردم باتوجه به شرایط فوق حضور آقایان در مجلس می‌تواند به کار آسیب بزند، بنابراین از آقایان هیات رئیسه خواستم حضور وزرا را به وقت دیگری موکول کنند.

 

امیری تصریح کرد: بر همین اساس نامه‌ای به هیات رئیسه نوشتم و شرایط موجود را در آن بیان کردم و با موافقت مجلس حضور آقایان به روز یکشنبه این هفته موکول شد. معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تاکید کرد: آقای حاجی‌دلیگانی در روز بعد از این ماجرا تذکری را در خصوص عدم حضور وزرا در مناطق سیل‌زده و مجلس دادند، توضیحات لازم و نامه را نشان ایشان دادم، ‌سپس نزد آقای لاریجانی رفتیم و با وی هم گفت‌وگویی داشتیم، نماینده شاهین‌شهر هم توضیحات را پذیرفت و قول داد تذکرش را اصلاح کند.

 

حمید شجاعی

 

armandaily.ir
  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش