سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۳۶ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۷۰۱۵۳
دولت

زنگ سال تحصیلی جدید نواخته شد | رئیسی: محور آموزش و پرورش معلم است

سردیسی در روز بازگشایی مدارس, علی لندی دانش آموز ایذه ای
رئیس جمهور گفت محور آموزش و پرورش معلم است باید کیفیت تعلیم و تربیت ارتقا یابد.

به گزارش مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در مراسم آغاز مدارس که صبح شنبه در مدرسه شهید «فولادفر» ناحیه دو صالح آباد شهرری برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و شهدای فرهنگی و دانش آموز، رزمندگان و جهادگران، اظهار کرد: امیدوارم روحیه جهادی و بسیجی در میان مردم و مسئولان گره‌گشای مشکلات کشور باشد.

وی همچنین با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، ادامه داد: از دانش آموز عزیزی که با مسئولیت پذیری و خطر کردن جان دو نفر را نجات داد و جانش را به خطر انداخت یاد می‌کنم. علی لندی نشان داد دانش آموخته مکتب ایثار و از خودگذشتگی است‌. روحش شاد ان‌شاءالله با شهید فهمیده و همه شهدا محشور شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش مدارس پرداخت و گفت: مدرسه محل اندیشه ورزی است، مدرسه ستون همبستگی و نظم اجتماعی است، مدرسه جایگاه مهمی است و قدر آن را در ایام کرونا دانستیم، مدرسه محل همبستگی لایه‌های اجتماعی است.

رئیس جمهور گفت: هویت معلم به عنوان جایگاه تعلیم و تربیت باید مورد توجه قرار گیرد و سخن از طرح طبقه بندی ناظر به همه اینها است، که یکی از بحث‌های ما مساله معیشت است، ارتقا جایگاه معلمان، شأن و منزلت معلمان و ارتقا کیفی تعلیم و تربیت مورد توجه و تاکید است، تنها یک بخش خاص مورد توجه نیست، بلکه همه اینها مورد توجه است.

رئیسی افزود: من صمیمانه از زنان و دختران این کشور که نقش معلم را در دوران کرونا در خانه‌ها داشتند و به شبکه «شاد» کمک کردند، تشکر می‌کنم، همواره باید این ظرفیت محترم شمرده شده و ارتقا یابد، باید همه نهادها از رسانه گرفته تا اقتصاد و فرهنگ به آموزش و پرورش کمک کنند، همه دستگاه‌ها باید به آموزش و پرورش کمک کنند و موظفند در خدمت آموزش و پرورش باشند، هزینه در آموزش و پرورش بزرگ‌ترین سرمایه گذاری برای آینده کشور و آینده سازان کشور است.

همه افراد باید بتوانند از آموزش و علم افزایی بهره مند شوند

رئیس جمهور افزود: توسعه کشور در گرو توسعه آموزش و پرورش و توسعه مهارت‌ها در کشور و ایفای نقش آنان در جامعه است و باید عدالت آموزشی را در این خصوص مورد تاکید قرار دهیم، هیچکس نباید به خاطر فقر از تحصیل و آموزش باز بماند.

وی ادامه داد: دولت باید امکانات در اختیار بگذارد، تا همه افراد در جامعه بتوانند، از آموزش، علم افزایی و معرفت افزایی بهره مند شوند، فقر و نداشتن نباید موجب بازماندگی از علم و آموزش باشد و لذا عدالت آموزشی بسیار مهم است.

رئیسی گفت: باید شرایط کنونی آموزش و پرورش و وضع موجود مورد بررسی دقیق قرار گیرد و بعد گام‌های اساسی در جهت تحول در آموزش و پرورش و مدرسه با اجرای سند تحول در آموزش و پرورش برداشته شود، این سند بالادستی پیش روی همه است، این سند باید در بخش‌های مختلف اجرایی بیاید و مسبب تحول در مدرسه شود، اگر این طور نشود اجرایی نخواهد شد، با بخش ستادی و یک اداره کل و یک معاونت و یک سازمان تحول اتفاق نمی‌افتد.

معلمان باید تحول گرا باشند

وی افزود: ستاد باید تحول را پیگیری کند، اما اصل تحول باید در مدرسه اتفاق بیافتد و باید مدرسه ما تحول محور باشد و چهره‌های تحول گرا می‌توانند، این تحول را اجرا کنند، مگر می‌شود، کسی که خود یا تحول را قبول ندارد و یا انگیزه تحولی ندارد، بتواند تحول را اجرا کند، باید چهره‌های تحول گرا را به کار گرفت، معلم تحول گرا می‌تواند، تحول ایجاد کند، همه باید به سند مصوب آموزش و پرورش پایبند باشند و این سند ارزشمند اجرایی شود.

رئیس جمهور گفت: هر سال تحصیلی که می‌گذرد، باید گزارش داده شود، که چند درصد از این سند تحول اجرایی شده و چند درصد مانده و چرا مانده است، همه باید بدانند، سند تحول امروز مستند همه اقدامات تحولی در آموزش و پرورش است.

وی سپس با اشاره به سوال دولت سیزدهم با عنوان دولتی مردمی برای ایران قوی، از دانش آموزان پرسید: ایران قوی دارای چه ویژگی‌هایی است و نقش شما دانش آموزان و معلمان در شکل‌گیری ایران قوی چیست.

آموزش حضوری در دستور کار قرار دارد

رئیسی پس از این پرسش تاکید کرد: ان‌شاءالله با کمک شما آینده‌سازان و معلمان‌تان بتوانیم ایرانی قوی را رقم بزنیم.

رئیس جمهور افزود: ما دوست داشتیم، در آغاز سال تحصیلی هم آموزش مجازی فعال شود و هم آموزش حضوری داشته باشیم، در حال حاضر نیز هم آموزش مجازی و هم آموزش حضوری داریم، برخی مناطق چون تعداد دانش آموز زیاد است، امکان حضور همه دانش آموزان نیست، در این مناطق با شبکه مجازی شروع می‌کنیم و برخی از روزها و کلاس‌ها حضوری خواهد بود، اما همه بخش‌های آموزش و پرورش باید به سوی آموزش حضوری برود.

توسعه پوشش واکسیناسیون در کشور

وی گفت: ما نباید افت تحصیلی پیدا کنیم، افت تحصیلی برای آینده کشور بسیار مضر است، خدای نکرده طولانی شدن این وضعیت و افت تحصیلی ممکن است، به ترک تحصیل منجر شود، ما افت تحصیلی و ترک تحصیل را به هیچ عنوان نمی‌پسندیم، باید نشاط، شادابی و هیاهوی داخل مدرسه همچنان به گوش شنیده شود، شنیدن هیاهوی داخل مدرسه بسیار زیبا و دلنشین است و باید مجدداً شنیده شود.

رئیسی گفت: صیانت از جان دانش آموزان و معلمان برای ما وظیفه است، امروز شرایط طوری است، که همه معلمان واکسینه شده‌اند، واکسیناسیون عمومی توسعه یافته است، اما هنوز تا واکسینه شدن همه مردم فاصله داریم، اما طی سه الی چهار روز دیگر به ۷۰ درصد واکسیناسیون عمومی می رسیم، اکثر اولیا و افرادی که با بچه‌ها ارتباط دارند، واکسینه شدند، اما باز هم صیانت از جان دانش آموزان و معلمان باید مورد توجه ما باشد.

وی از آموزش و پرورش خواست، با رعایت اصول بهداشتی به سوی آموزش‌های حضوری گام بردارد.

  • 17
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش