مهمترین عناوین خبری
یکشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۴
۱۱:۰۹ - ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۰۲۲۲
دولت

وزیر کشور در جمع خبرنگاران:

ممنوع‌التصویری احمدی‌نژاد کذب است/رییس‌جمهور ۲ بار در تماس تلفنی به لغو پخش زنده مناظره‌ها اعتراض کرد

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت,عبدالرضا رحمانی‌فضلی
وزیر کشور به شایعات مطرح شده در خصوص ممنوع التصویر شدن "احمدی‌نژاد" پاسخ داد.

به گزارش ایلنا، عبدالرضا رحمانی‌فضلی درحاشیه همایش فرماندهان ناجا در پاسخ به سوالی درباره شایعه ممنوع‌التصویری محمود احمدی‌نژاد عنوان کرد: شورای امنیت کشور هیچ مصوبه‌ای درباره ممنوع‌التصویری محمود احمدی‌نژاد نداشته است و اخبار منتشرشده در این خصوص کذب است.

 

 

او با تاکید بر اینکه آمادگی کامل داریم تا امسال نیز انتخاباتی آرام برگزار کنیم، گفت: انتخاب فرد دوم سیاسی کشور و نخستین فرد اجرایی کشور و همزمانی آن با انتخابات شورای شهر اهمیت موضوع را دو چندان می‌کند.

 

 

وزیر کشور خاطرنشان کرد: انتخابات حتما بابد در امنیت کامل برگزار شود و ما قاطعانه با جریان‌هایی که بخواهند امنیت عمومی را خدشه دار کنند برخورد خواهیم کرد. از شش ماه قبل، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و فضای انتخاباتی را رصد کرده و لذا با هر تخلفی برخورد خواهیم کرد.

 

 

وی بیان کرد:  برگزاری انتخابات هدف نیست، بلکه شیوه‌ای است برای رسیدن به اهداف بالاتر. ما حکومت جمهوری اسلامی را حکومتی دینی می‌دانیم که موجب سعادت مردم می‌شود.

وزیر کشور اضافه کرد: از شش ماه قبل، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و فضای انتخاباتی را رصد کرده ایم و با هر تخلفی برخورد خواهیم کرد.

 

 

وزیر کشور  درباره مباحث مطرح شده درباره پخش ضبط شده مناظرات انتخاباتی، گفت: موضوع پخش مناظره‌های ضبط شده از سوی کمیسیون تبلیغات مطرح شده و در افکار عمومی و رسانه‌ها واکنش‌های بسیاری داشت. ولی من این سوال را می‌خواهم از شما و همه رسانه‌ها و مردم بپرسم که در مناظره‌های  آزاد و زنده چه حرف و مطلبی قابل بیان است که در مناظره‌های ضبط شده قابل گفتن نیست؟

 

 

وی با اشاره به اینکه تنها نگرانی آن است که عده‌ای بخواهند مواردی را سانسور کنند و از مناظر ه‌ها دربیاورند که برای چنین مواقعی پیش‌بینی‌های لازم انجام شده و ناظران و نماینده‌های کاندیداها حضور خواهند داشت، گفت: هیچکس نمی‌تواند به جز مواردی که مصداق تهمت، خلاف و برهم زننده شئونات است، موضوعی را از مناظره‌ها خارج کند.

 

 

رحمانی فضلی اظهار کرد:‌ من قبول دارم که جذابیت برنامه‌های بیش از برنامه‌های ضبط شده است، اما باید بدانید که در حوزه امنیت عمومی در جلسه مذکور استدلال‌هایی مطرح شد که منجر به این تصمیم‌گیری شد که ۴ نفر از ۵ عضو این کمیسیون به پخش ضبط شده مناظره‌های  تلویزیونی رأی دادند.

 

 

وزیر کشور با بیان اینکه نکته‌ای که باید به آن توجه داشت آن است که در برنامه‌های زنده هر حرفی که زده شود دیگر قابل مدیریت نیست و ما در سال ۸۸ هزینه‌های بسیاری را بابت این حرف‌ها پرداخت کردیم که آثار آن و کدورت‌های آن سال همچنان باقی است، درباره  اینکه آیا با رییس جمهور در این زمینه مشورتی کرده یا خیر گفت: من در این زمینه هیچ‌مشورتی با آقای روحانی نداشتم.

 

 

وی همچنین با انتقاد از رفتار برخی رسانه‌ها در واکنش به این تصمیم ستاد انتخابات کشور، بیان کرد: من خوشحالم که رسانه‌ها در موضوعات مختلف کشور وارد می‌شوند و نظرات خود را مطرح می‌کنند و حتی انتقاد نیز می کنند؛ ولی متاسفانه برخی رسانه‌ها به جای انتشار مسائل کارشناسی، به صورت سیاسی با موضوع برخورد کردند و عنوان کردند که این تصمیم، تصمیم رحمانی فضلی وزارت کشور است؛ حتی برخی دیگر عنوان کردند که این تصمیم با نظر رئیس‌جمهور و از طریق من گرفته شده در حالی که  در این موضوع هیچ مشورت و همفکری با رئیس‌جمهور نداشتم.

 

 

وزیر کشور در ادامه تاکید کرد که پس از اعلام این مصوبه، رئیس‌جمهور نخستین‌ کسی بود که نسبت به آن معترض شد و نه تنها در شیراز بلکه ۲ بار در تماس مستقیم با خودم اعتراض خودش را به این تصمیم ابراز کرد.

 

 

رحمانی فضلی در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه آیا این تصمیم بازنگری می شود یا خیر؟ گفت: متاسفانه برخی رسانه‌ها عنوان کردند که شب گذشته جلسه تبلیغاتی ستاد انتخابات برگزار شد در حالی که جلسه شب گذشته تنها جلسه کمیسیون نظارت بود ولی در جلسه امروز حتما این موضوع مجددا مطرح خواهد شد و در صورتی که استدلال‌ها، شواهد و قراین به گونه‌ای باشد که افراد حاضر در جلسه را اقناع کند، دوباره رأی‌گیری انجام خواهد شد.

 

 

وی در ادامه خاظرنشان کرد که شخص بنده به عنوان وزیر کشور نه تنها مسئول برگزاری انتخابات بلکه مسئول برگزاری انتخابات در امنیت کامل است.

 

 

  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش