پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴
۲۱:۴۷ - ۲۱ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۵۸۱۰
دولت

استاندار زنجان: هر کجا قانون را کنار گذاشتیم، خطا کردیم/ از تریبون ها برای نا امید کردن جامعه استفاده نکنیم

استاندار زنجان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
استاندار زنجان با بیان اینکه یکی از اساسی ترین معضلات کنونی جامعه، بیکاری است، اظهار کرد: مشکل بیکاری را با تسویه حساب سیاسی نمی شود حل کرد.

به گزارش ایرنا، اسدالله درویش امیری روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان خدابنده با گرامیداشت سالگرد ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی، افزود: آیت الله هاشمی اعتبار و آبروی روحانیت معاصر بود.

 

وی ادامه داد: صبوری آیت الله هاشمی عده ای را که با زبان گزنده از وی نام می بردند، شرمنده کرد.

 

درویش امیری با بیان اینکه نادیده گرفتن خدمات ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ناجوانمردی است، افزود: البته ضعف هایی هم داشتیم، مطلق گرایی زشت است و باید ضعف ها و ایرادهای خود را هم بپذیریم.

 

وی اظهار کرد: متاسفانه گاهی این ضعف ها و عیب ها، دروغ گفتن، رفتارهای منفعت طلبانه، کشمکش های سیاسی و دفاع غلط، پنجه بر خدمات ارزشمند نظام جمهوری اسلامی گذاشته است و ممکن است زیبایی های ما را زشت جلوه دهد.

 

درویش امیری تصریح کرد: یک پرونده اختلاس، دزدی و تعددی به بیت المال موجب می شود تا چهره زیبای انقلاب اسلامی و خدمات ارزشمند و ماندگار آن، نا زیبا جلوه کند.

 

وی به لزوم التزام به قانون تاکید کرد و گفت: هر کجا قانون را کنار گذاشتیم، خطا کردیم و نظام را مورد بی مهری قرار دادیم.

 

استاندار زنجان تصریح کرد: ملت ایران باید احساس کند که کشور را یک دولت اداره می کند و اقتدار دولت موجب شده است تا همه در سایه قانون از حقوق یکسان برخوردار باشند.

 

وی با بیان اینکه در اداره کشور باید همه حول محور رهبر معظم انقلاب به قانون اساسی تمکین کنیم، خاطرنشان کرد: همه باید بپذیریم اگر برای اداره کشور قانون اساسی وجود دارد، همه اصول آن باید دیده شود چون که همه احتیاجات ما را جواب می دهد.

 

درویش امیری به ضرورت التزام و تمکین به همه اصول قانون اساسی تاکید کرد و گفت: نباید بگوییم که این بند قانون خیلی زیباست و به نفع جناح ماست و آن بندش نازیباست و به نفع جناح ما نیست.

 

وی افزود: امروز اگر نقض قاون اساسی کنیم، دیگر نمی توانیم پاسخ نسل سوم و چهارم را بدهیم.

 

درویش امیری با بیان اینکه زیر پا گذاشتن قانون اساسی ایجاد بی نظمی و هرج و مرج می کند، اظهار کرد: هر قوه و دستگاهی اگر قانون را زیر پا بگذارد به ایجاد هرج و مرج و بی نظمی کمک کرده است.

 

وی به ضرورت توجه به منافع ملی اشاره کرد و افزود: با اجرای بی کم و کاست قانون اساسی منافع ملی نیز محقق می شود.

 

درویش امیری با بیان اینکه مشکل بیکاری کنونی در جامعه در ادوار مختلف انباشته و تلنبار شده است، افزود: برای حل مشکل بیکاری نمی شود فقط به منابع محدود دولت تکیه کرد بلکه باید در صدد جذب سرمایه گذاری خصوصی و خارجی باشیم.

 

استاندار زنجان اظهار کرد: ایجاد ۹۸۷ هزار فرصت شغلی که در لایحه بودجه سال ۹۷ پیش بینی شده است، مشروط به تصویب و تحقق کامل لایحه پیشنهادی است.

 

وی افزود: عده ای در کشور باید بدانند تسویه حساب سیاسی با دولت، در نهایت تسویه حساب با نظام خواهد بود، شاید گذرا و مقطعی مردم از دولت بدبین شوند، اما با ناکارآمد جلوه دادن دولت، خود به خود این تلقی ایجاد خواهد شد که نظام ناکارآمد است، بنابراین مردم از نظام مأیوس می شوند.

 

درویش امیری ایجاد عدالت اجتماعی و کاهش فقر را از دیگر اهداف عمده لایحه بودجه ۹۷ عنوان کرد و گفت: دولت در پرداخت یارانه ها به مردم به خصوص به نیازمندان تعهد دارد و بر این تعهد خود است پایبند است، اما یارانه باید به صورت هدفمند به نیازمندان واقعی پرداخت شود، چرا عده ای این فرصت را از مجلس می گیرند تا نگذارند یارانه ها هدفمند شود.

 

استاندار زنجان با بیان اینکه مدیران باید خلاق، دلسوز، پاکدست، هماهنگ و دارای قدرت تعامل با بخش های مختلف جامعه باشند، افزود: نسل سوم و چهارم از خلاقیت، ابتکار و جوشش انتظار دارد.

 

وی تصریح کرد: از تریبون ها طوری سخن نگوییم که موجب نا امیدی در جامعه شود چرا که از نا امیدی مردم فقط دولت ضرر نمی کند بلکه نظام هم از این ناحیه متضرر می شود.

 

 

 

  • 15
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش