
به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه حریت، صلاحالدین دمیرتاش، رهبر حزب دموکراتیک خلق ترکیه که از چهارم نوامبر ۲۰۱۶ در زندان به سر میبرد در دیدار با احمد ییلدیریم، رئیس گروه پارلمانی این حزب اعلام کرد: راهپیمایی عدالت باید با هدف برقراری عدالت برای همه گروههای فعال انجام گیرد.
ییلدیریم به نقل از دمیرتاش اعلام کرد: این راهپیمایی باید پیش از برآورد هر هدفی بر لزوم برقراری عدالت تاکید کند. ییلدیریم اضافه کرد: دمیرتاش تاکید کرده که اهمیت این راهپیمایی برای برقراری عدالت باید به طور عملی برای همه کس باشد بدون اینکه تنها یک مورد خاص را مورد هدف قرار گیرد.
رهبر محبوس حزب دموکراتیک خلق در این دیدار بر اهمیت ایجاد پایداری اجتماعی اپوزیسیون تاکید کرده است. حزب دموکراتیک خلق نیز در این راهپیمایی به نشانه حمایت شرکت خواهد کرد. چندین تن از اعضای حزب دموکراتیک خلق از جمله صلاحالدین دمیرتاش و فیگن یوکسکداغ، رهبران مشترک این حزب به اتهام همکاری و تبلیغ برای یک سازمان تروریستی در زندان به سر میبرند.
- 14
- 5









































