یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
۰۸:۴۶ - ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۳۷۶۷
بین الملل

طرح پلکانی دولت انگلیس برای عبور از شرایط قرنطینه/وضع فوق‌العاده در اسپانیا تمدید می‌شود

طرح دولت انگلیس برای عبور از شرایط قرنطینه,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
دولت انگلیس طرحی را برای عبور از شرایط قرنطینه در سه فاز مختلف آماده کرده که بر اساس آن مدارس و برخی فروشگاه‌ها با حفظ رعایت فاصله ایمنی تا سه هفته دیگر مدارس بازگشایی خواهند شد.

به گزارش ایرنا و به نقل از  هفته‌نامه ساندی‌تایمز، این طرح پیشنهادی که «چراغ قرمز» نامیده شده قرار است پس از ارائه و کسب تائید بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس به اجرا گذاشته شود.  

در این طرح پیشنهاد شده که برای فاز اول یعنی چراغ سبز، مدارس به صورت نیمه وقت یا هر دو هفته یک بار برای دانش‌اموزان مقطع ابتدایی و سال آخر دوره متوسطه که باید در امتحانات سراسری پایان سال تحصیلی شرکت کنند بازگشایی شود.  

همچنین فروشگاه‌هایی که بتوان فاصله ایمنی را در آنجا رعایت کرد فعالیت خود را از سر گرفته و وسایل نقلیه عمومی در ظرفیت کامل خود خدمات رسانی خواهند کرد. با این حال احتمالا از مسافران خواسته می‌شود تا هنگام تردد از ماسک صورت استفاده کنند.

در فاز دوم این طرح موسوم به چراغ زرد پیشنهاد شده که برای اواخر ماه «می» (خرداد) بیشتر فروشگاه‌ها و شرکت ها به حالت  عادی بازگشته و کارکنان به محل کار خود بازگردند.  

همچنین برگزاری برخی اجتماعات کوچک مجاز تلقی می‌شود اما رستوران‌ها، کلوپ‌های شبانه و برنامه‌های پرجمعیت همچنان تا اواخر تابستان غیر مجاز خواهند بود.

بر اساس این طرح افراد بالای ۷۰ سال و آن‌هایی که به لحاظ جسمانی دارای مشکل هستند باید چند ماه دیگر تا بازگشت به زندگی عادی انتظار بکشند. دولت مطابق با فاز سوم یعنی چراغ قرمز توصیه کرده که این افراد تا ساخت واکسن کرونا شرایط قرنطینه را حفظ کنند.

این در حالی است که هنوز چشم‌اندازی روشنی درباره ساخت واکسن کرونا در دست نیست.  

«دیوید نابارو» استاد دانشگاه ایمپریال کالج و فرستاده دولت انگلیس در سازمان جهانی بهداشت در حوزه کووید-۱۹ می‌گوید: برای آینده‌ای قابل تصور  باید راهی را پیدا کنیم که بتوان به زندگی روزانه با وجود تهدید این ویروس ادامه‌دهیم. این به‌معنای آن است که افراد مشکوک به کرونا و اطرافیان آن ها قرنطینه شوند. افراد سالمند محافظت شوند و ظرفیت بیمارستان‌ها کافی باشد. این طور زندگی عادی جدیدی رقم خواهد خورد.

به گزارش ساندی‌تایمز، طرح یاد شده سه تاریخ ۱۱ «می» (۲۲ اردیبهشت)، یکم «ژوئن» (۱۲ خرداد) و سال تحصیلی آینده را برای بازگشایی مدارس پیشنهاد کرده است. درصورتی که نخست وزیر تاریخ دیرتری را برای بازگشایی مدارس انتخاب کند، امتحانات دانش‌آموزان سال آخر مقطع متوسطه به تاخیر خواهد افتاد تا آنها فرصت کافی برای یادگاری و جبران زمان از دست رفته را داشته باشند.  

این نشریه پیشتر گزارش داد که نتیجه امتحانات سال جاری تحصیلی دانش آموزان، بر اساس حدس و گمان آموزگاران مدارس ثبت خواهد شد.

گزارش‌ها حاکی است که وزیر آموزش انگلیس تمایل دارد مدارس هرچه سریع‌تر بازگشایی شوند. یک سخنگوی وزارت آموزش به ساندی تایمز گفته که تصمیم گیری در این رابطه مطابق با نظر کارشناسان صورت خواهد گرفت.  

آمار ابتلا به کرونا در انگلیس روی شیب صعودی قرار دارد و دولت این کشور پنجشنبه گذشته، مهلت مقررات منع رفت و آمد را به مدت سه هفته دیگر تمدید کرد. دومینیک راب وزیر امور خارجه انگلیس می‌گوید؛ بدترین کاری که در این مقطع می‌توان انجام داد برداشتن زودهنگام محدودیت‌ها است.  

وی برای عبور از این وضعیت، شروطی را مطرح کرده که مهم‌ترین آن کاهش پایدار آمار مرگ و میر بر اثر کروناست.  

وضع فوق‌العاده در اسپانیا تمدید می‌شود

رییس دولت اسپانیا شنبه شب در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که قصد دارد به دلیل مقابله با شیوع کرونا، وضع فوق‌العاده را تا ۲ هفته دیگر (نهم مه/۲۰ اردیبهشت) تمدید کند.

«پدرو سانچز»  در حالی‌ وضع فوق العاده را بار دیگر تمدید می‌کند که بیماری کرونا در اسپانیا تاکنون موجب مرگ ۲۰ هزار و ۴۳ نفر شده است.

وی همچنین تصریح کرد که دولت، پیشنهاد خواهد داد تا که از روز ۲۷ آوریل (هشتم اردیبهشت)، به کودکان اجازه داده شود که به مدت محدودی از خانه خارج شوند.

رییس دولت اسپانیا ضمن اشاره به اینکه پیشرفت‌های حاصل شده هنوز کم هستند اصرار ورزید که برای کاهش محدودیت‌ها و قرنطینه باید شمار مبتلایان کاهش و اقدامات پیشگیرانه در محل‌های کار و مراکز آموزشی گسترش یابند.

سانچز همچنین توضیح داد که کاهش محدودیت‌ها و قرنطینه در همه مناطق اسپانیا یکنواخت نخواهد بود بلکه بستگی به سطح ابتلا در هر استان خواهد داشت.

اسپانیا با گسترش شیوع کرونا، از روز ۱۳ مارس (۲۳ اسفند)، وضع فوق‌العاده اعلام کرده و دولت این کشور این وضع را هر ۲ هفته تمدید کرده است.

اسپانیا با ۴۶.۷ میلیون نفر جمعیت، خروج شهروندان از خانه را به جز برای خرید مایحتاج ضروری، دارو یا مشاغل  ضروری منع کرد، دستور بستن کلیه اماکن غیرضروری مورد استفاده را صادر کرد افزون بر اینکه محدودیت‌های گسترده‌ای بر تردد شهروندان اجرا کرده است.

اسپانیا در همین پیوند اعلام کرده که باید رستوران‌ها، کافه‌ها، سینماها، باشگاه‌های شبانه و همچنین کسب و کارهای غیرضروری بسته شوند علاوه بر اینکه از مردم خواست سفرها را به خصوص میان شهرها کاهش دهند.

این کشور کلیه موزه‌ها، مراکز فرهنگی و ورزشگاه‌ها را بست، رستوران‌ها و کافه‌ها فقط می‌توانند برای تحویل غذا به مشتریان در خانه فعالیت کنند،  مراکز ضروری مثل بانک‌ها و پمپ بنزین‌ها باز هستند و کلیه مقاطع تحصیلی‌ و آموزشی چند روز قبل از اعلام وضع فوق العاده تعطیل شدند.

این تدابیر شامل امور ضروری مانند فروشگاه‌های مواد غذایی، داروخانه‌ها، بانک‌ها، فروشگاه‌های عرضه تنباکو و پمپ بنزین‌ها نیستند.

اسپانیا اجازه ورود خودروها از مرز فرانسه و پرتغال را نمی‌دهد و فقط شهروندان اسپانیا و کسانی که در کشورهای همسایه کار می‌کنند، حق عبور از مرز را دارند.

شیوع کرونا و محدودیت مرزی بر حرکت قطارها در اسپانیا اثر گذاشته و این کشور پرواز افرادی که متعلق به منطقه شنگن نباشند را به خاک خود ممنوع کرده است.

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش