
به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، دونالد ترامپ رییس جمهور امریکا در اظهاراتی در یک ضیافت کریسمس که سه شنبه در کاخ سفید برگزار شده بود، برای شرکت در رقابت های انتخاباتی ۲۰۲۴ میلادی ابراز تمایل کرده است.
وی در جمع طرفدارانش در کاخ سفید اعلام کرد:این یک دوره چهارساله جالب بوده است. می خواهیم برای یک دوره چهارساله دیگر تلاش کنیم. شما را ۴ سال دیگر خواهیم دید.
نکته قابل توجه در این ضیافت، برگزاری آن در فضای مسقف و عدم استفاده ماسک از طرف بسیاری از میهمانان بوده است.
این گزارش در حالی منتشر شده است که روزنامه نیویورک تایمز ماه جاری اعلام کرده است که ترامپ به مشاورانش گفته است که اگر جو بایدن رسما در انتخابات ۲۰۲۰ به پیروزی برسد، او سریعا برنامه خود را برای انتخابات ۲۰۲۴ اعلام خواهد کرد.
وبگاه دیلی بیست نیز پیش از این به نقل از ۳ منبع آگاه نوشت:دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی آغاز کارزار انتخاباتی ۲۰۲۴ میلادی همزمان با مراسم تحلیف جو بایدن است.
منابع آگاه فاش کردند که اگر ترامپ در تغيير نتیجه انتخابات موفق نشود، تصمیم دارد کارزار انتخاباتی ۲۰۲۴ میلادی خود را همزمان با مراسم تحلیف ریاست جمهوری بایدن اعلام کند.
به گفته ۳ منبع آگاه، ترامپ در رابطه ویژگی های شروع کارزار انتخاباتی با مشاوران و دستیارانش رایزنی و مشورت کرده است.
- 17
- 6