پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴
۱۵:۴۸ - ۲۱ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۵۸۰۹
خاورمیانه

پیشنهاد شریعتمداری: انصارالله یمن نفتکش‌های ائتلاف عربستان در خیلج عدن را بزند

حسین شریعتمداری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,خاورمیانه
مدیر مسئول روزنامه کیهان پیشنهاد کرد که راه مقابله با حملات جنگنده‌های ائتلاف عربستان هدف قراردادن نفتکش‌های این کشورها در خلیج عدن توسط انصارالله است.

به گزارش تسنیم، حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان با حضور در نشست دانشجویی که ظهر امروز (سه‌شنبه، ۲۱ آذر) در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: باور نداشتن به توان داخلی کشور شرایط امروز ما را بسیار دشوار کرده است.نگاه به خارج از سالهای گذشته در کشور وجود داشته اما طی سالهای اخیر این نگاه شدت بیشتری پیدا کرده است.

 

وی افزود: وقتی که شما توان تولید خود را در حد "پخت آبگوشت بزباش" بدانید و یا وقتی مسئولان کشور بگویند برای اداره مملکت باید مدیر خارجی وارد کنیم طبیعی است که رسانه‌های بیگانه‌ای چون رادیو فرانسه در تحلیل‌های خود اینگونه بگویند که نگاه دولت ایران نسبت به غرب نگاه فروشنده‌ای بدهکار است که حاضر است منافع کشورش را بفروشد.

 

مدیرمسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: این رسانه فرانسوی در ادامه تحلیل خود آورده است هر چه کشورهای غربی به عنوان خریدار صبر بیشتری از خود نشان دهند، دولت ایران به عنوان فروشنده قیمت را پایین‌تر خواهد آورد.

 

وی با بیان اینکه بسیاری از کارشناسان عواقب سیاست‌های سالهای اخیر دولت را پیش‌بینی می‌کردند، خاطر نشان کرد: متاسفانه مسئولان آن روزها به اظهارات کارشناسان و پیش‌بینی‌های آنها توجهی نکردند.

 

شریعتمداری در بخشی از سخنان خود با اشاره به توافق لوزان تصریح کرد: پس از توافق لوزان وقتی که به سایت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مراجعه کردم دریافتم آنچه که در رسانه‌ها درباره این توافق منتشر شده و بیانگر توافقی برد - برد بوده است به هیچ عنوان صحت ندارد.

 

وی با بیان اینکه متاسفانه هر کس در کشور نقدی از عملکرد دولت داشته باشد جریانی مرموز وجود دارد که سعی می‌کند این نقدها را در مخالفت با دولت تفسیر کند، گفت: اکثر اوقات منتقدان دلسوز مباحثی را مورد نقد قرار می‌دهند که با منافع عده‌ای در تضاد بوده و این منافع را به خطر می‌اندازد. بنابراین جریان مرموز اینگونه در رسانه‌ها بازتاب می‌دهد که نقدهای دلسوزانه در مخالفت با دولت است.

 

شریعتمداری گفت: در سال‌های گذشته برخی‌ها مدام کشورهایی چون کره‌جنوبی را مثال می‌زنند و ادعا می‌کنند که این کشورها به دلیل ارتباط با کشورهای غربی توانسته‌اند به این حد از پیشرفت و شکوفایی اقتصادی برسند. این در شرایطی است که یکی از محققان آمریکایی‌ که اصالتا کره‌ای است معتقد بوده که علیرغم ادعای غربی‌ها پیشرفت کره به علت قطع وابستگی به صندوق جهانی پول بوده است.

 

مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به سفرهای متعدد هیئت‌های خارجی به ایران پس از برجام، خاطر نشان کرد: در سالهای اخیر هیئت‌های خارجی متعددی وارد کشور شدند که با بررسی نتایج حضور این هیئت‌ها می‌توان به جرات گفت هیچ قراردادی در این سفرها به شکل رسمی منعقد نشده است.

 

این روزنامه‌نگار باسابقه کشورمان با ذکر دلیل برای اظهارات خود ادامه داد: به طور مثال معاون اتاق بازرگانی با انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت اعلام کرده است که دولت هیچ توجهی به بخش خصوصی پس از برجام نکرده است. آقای آل‌اسحاق که از طرفداران پر و پا قرص دولت بود به صراحت از عملکرد اقتصادی دولت پس از برجام انتقاد کرده است.

 

وی با اشاره به معضلات اقتصادی کشور با طرح این سوال از دانشجویان،‌ گفت: به نظر شما آن عده محدودی که ۱۰۸ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های بانکی را به خود اختصاص داده‌اند و هم‌اکنون این حجم از نقدینگی در اختیارشان است، ساکت می‌نشینند و اجازه اصلاح اقتصاد را می‌دهند؟

 

شریعتمداری ادامه داد: رئیس کمیسیون شفاف‌سازی مجلس در روزهای گذشته اعلام کرد که وزرای دولت در ۸۳ شرکت دولتی حضور دارند که بر اساس این خبر دیگر نباید انتظار داشت که هویج کیلویی ۹۰ هزار تومان در بازار دیده نشود. بنابراین اگر آنچه که در قوانین ما آمده اجرایی می‌شد، امروز اوضاع اقتصاد کشور اینگونه نبود.

 

مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه جریانی مرموز در کشور به دنبال این است که خودی‌ها را به جان هم بیندازد تا بتواند به راحتی و در پشت پرده به اقدامات خرابکارانه خود ادامه دهد، متذکر شد: بنابراین شما دانشجویان باید آگاه باشید و با درگیری با هم، زمینه را برای ادامه فعالیت آزادانه این عده فراهم نکنید.

 

وی با انتقاد از حضور مجدد شرکت خودروسازی پژو و سیتروئن در ایران اظهار داشت: چرا باید با شرکت پژو فرانسه مجددا توافقنامه همکاری ببندیم آن هم در شرایطی که وزیر خارجه این کشور هنگامی که در جریان سفر به کشورمان در پاسخ به یکی از تجار فرانسوی که گفت آیا حضور ارتش کشور ما در آبهای عمان و در رزمایشی تحت عنوان "آمادگی علیه تهدید ایران" منافع اقتصادی ما را به خاطر نمی‌اندازد؟ تصریح کرد ایران در موقعیتی است که آنچنان به ما احتیاج دارد که هرگز به دنبال این حواشی نخواهد رفت.

 

شریعتمداری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات کشور بحث نفوذ است، گفت: شناخت نفوذ دشوار است اما ناممکن نیست و یکی از روشهای شناخت نفوذ این است که ما باور کنیم آمریکا دشمن قطعی ماست.

 

مدیر مسئول روزنامه کیهان افزود: نکته دوم این است که باور کنیم جنگ امروز ما با دشمن جنگی تمام عیار است، منتها از جنگ نظامی در سالهای دفاع مقدس به جنگ اقتصادی و جنگ نرم تغییر شکل داده است.

 

وی ادامه داد: باید به این باور برسیم که سایه جنگ توهمی بیش نیست. در سالهای جنگ تحمیلی تمامی کشورهای قدرتمند دنیا علیه ما وارد جنگ شدند، از آمریکا و شوروی که تمام عیار به پشتیبانی از ارتش بعث پرداختند تا کشورهای غربی چون آلمان، انگلیس و فرانسه که با دادن جنگنده‌ها و سلاح‌های شیمیایی رسما با ایران وارد جنگ شده بودند. در جنگ تحمیلی با تمام این حمایت‌ها ایران توانست بر رژیم صدام پیروز شود.

 

شریعتمداری خاطر نشان کرد: سال ۲۰۰۹ آقای اوباما رسما گفت ما به هیچ عنوان به دنبال جنگ نظامی با ایران نیستیم و باید به سمت جنگ‌های نیابتی با ایران برویم. بنابراین سایه جنگ توهمی برای پیشبرد راهبردهای آمریکا علیه ایران بوده است.

 

وی گفت: اگر بخواهیم قدرت نظامی ایران نسبت به کشورهای سلطه‌گر را مقایسه کنیم باید نگاهی به سرنوشت حکومت سوریه بیندازیم. آن زمان که تمامی قدرتهای نظامی در دنیا دور هم جمع شدند و گفتند که بشار اسد باید برود در آن زمان تنها کشوری که می‌گفت بشار اسد باید  در قدرت بماند، ایران بود و امروز همه کارشناسان و مردم دنیا اذعان کردند که ایران پیروز مناقشات در سوریه بوده است.

 

در بخش دیگری از این نشست دانشجویی،‌ شریعتمداری به سئوالات دانشجویان پاسخ گفت.

 

مدیرمسئول روزنامه کیهان در ادامه این نشست در پاسخ به سوال دانشجویی که از او درباره انحرافات احمدی‌نژاد و تیم همراه او پرسید، تصریح کرد: وقتی که دولت نهم در مسیر انقلاب قرار داشت و در آن دوران خدمات زیادی انجام داد، مورد حمایت همه ما بود. در آن روزها آنان که با دولت نهم موافق بودند امروز نیز سرافراز هستند و این مخالفان دولت نهم هستند که باید سرافکنده باشند.

 

شریعتمداری افزود: اما وقتی که در اواسط دوره دهم انحرافاتی در دولت وقت پدید آمد و از حق فاصله گرفت وظیفه این بود که به مقابله با همان جریانی بلند شویم که سابقا در مسیر خدمت قرار داشت.اگر اینگونه رفتار نکنیم قطعا به شیوه قبیله‌گرایی عمل کرده‌ایم. بنابراین ما تا زمانی از احمدی‌نژاد دفاع کردیم که در مسیر حق‌گرایی حرکت می‌کرد.

 

مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه امروز حربه دشمن برای نفوذ در کشور شکار میانجی‌ها است، ادامه داد: ویژگی شخص میانجی این است که هم در میان مردم دارای مقبولیت بوده و هم از نظام فاصله گرفته باشد، اصطلاحا "تابلوی داخلی" داشته باشد اما شناسنامه او دیگر متعلق به ایران نباشد. نمونه چنین شخصی در تاریخ انقلاب "کشمیری" است که شکار سرویس‌های بیگانه شد؛ او کسی بود که آن زمان حتی پشت سرش نماز هم می‌خواندند.

 

شریعتمداری در پاسخ به سئوال دانشجویی درباره بودجه ۹۷ گفت: متاسفانه در بودجه ۹۷ سفره مردم کوچک‌تر خواهد شد چرا که بر اساس لایحه تقدیمی دولت به مجلس از طرفی قیمت برخی حامل‌های انرژی، نان و بسیاری از اقلام بالا رفته و با این وجود یارانه چندین میلیون نفر از مردم نیز حذف خواهد شد.

 

وی در پاسخ به سوال دانشجویی درباره تحولات یمن نیز گفت: راه مقابله با حملات جنگنده‌های ائتلاف عربستان و برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، هدف قراردادن نفتکش‌های این کشورها در خلیج عدن است.

 

مدیرمسئول روزنامه کیهان با لحنی کنایه‌آمیز ادامه داد: چون در این نشست کسی نیست که ما را توقیف کند می‌گویم بر اساس شناختی که از  انصارالله پیدا کرده‌ام در آینده نزدیک هدف قرار دادن نفتکش‌های عربستان در خلیج عدن توسط آنها تحقق پیدا خواهد کرد.

 

شریعتمداری ادامه داد: انصارالله باید نفتکش‌های سعودی را در خلیج عدن و دریای سرخ بزند. جان میلیون کودک، زن و مردم مظلوم یمن از نفتکش‌های سعودی با ارزش‌‌تر است، این کمترین بهایی است که باید آنها بدهند.

 

 

  • 11
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش