پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۱:۲۲ - ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۱۲۱۱
خاورمیانه

هادی العامری: عراق تنها با تشکیل دولتی فراگیر ثبات می‌یابد

هادی العامری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,خاورمیانه
دبیرکل سازمان بدر عراق گفت: عراق شامل گروه‌های مختلف بوده و تنها با مشارکت تمامی این گروه‌ها در دولت ثبات خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، هادی العامری، دبیرکل سازمان بدر عراق و رئیس ائتلاف فتح در این کشور در گفت‌وگو با شبکه خبری المیادین درباره انتخابات پارلمانی آتی، وجود هر گونه تاثیرات خارجی در انتخابات پارلمانی عراق را بعید دانست و گفت: هرگز اجازه وقوع چنین چیزی را نخواهیم داد.

 

هادی العامری با اشاره به وجود اتفاق نظر در میان تمامی لیست‌ها برای برگزاری انتخابات آزاد و شفاف و بدور از هرگونه دخالت خارجی تاکید کرد: تنوع در لیست‌های مختلف و به دور از هر گونه جبهه‌گیری طایفه‌ای گامی مثبت بوده و نشانه صحت انتخابات است. اولویت عراق نابودی مثلث مرگ یعنی طایفه‌گرایی، فساد و تروریسم است.

 

دبیرکل سازمان بدر عراق با اشاره به این گفته مرجعیت عالی قدر دینی این کشور که "خطر فساد کمتر از تروریسم نیست" اظهار داشت: این تنها شیعیان عراق نبودند که از فتوای جهاد کفایی مرجعیت برای مبارزه با داعش استقبال کردند و اهل تسنن، ترکمان‌ها و کردها نیز از این فتوا استقبال کردند.

 

العامری یادآور شد: عراق شامل گروه‌های مختلف بوده و تنها با مشارکت تمامی این گروه‌ها در دولت ثبات خواهد یافت.

 

وی افزود: ائتلاف دولت قانون نیز با سه لیست در انتخابات پارلمانی مشارکت خواهد کرد اما ائتلاف فتح امیدوار است پس از انتخابات کامل شود.

 

دبیرکل سازمان بدر عراق تاکید کرد: در ائتلاف‌های پس از انتخابات هیچ وتویی برای هیچ کسی وجود ندارد و گفت‌وگوها علنی خواهد بود.

 

العامری گفت: نباید از سازمان حسابرسی و عدالت به عنوان ابزاری برای تسویه حساب و سیاسی‌کاری در روند انتخابات استفاده شود.

 

این چهره عراقی بر لزوم اتخاذ اقدامات قضایی در مورد کسانی که مرتکب جنایت در حق مردم عراق شده‌اند و اجرای عدالت برای همه بدون استثنای هیچ فردی گفت: تمامی روسای گروه‌ها و تشکل‌ها سند شرافت انتخاباتی را تایید کرده و در مورد اعزام فرستاده و نماینده برای امضای آن توافق کردند.

 

وی در ادامه با تاکید بر لزوم برگزاری انتخابات در تاریخ مقررش، تاخیر در این امر را به معنای بردن کشور در دالانی تاریک توصیف کرد و گفت: کمیساریای عالی انتخابات تمامی راهکارهای مناسب برای تضمین مشارکت همه آوارگان در این انتخابات را در نظر گرفته و امیدوار است انتخاباتی پاک و شفاف برگزار شود.

 

این مسؤول سازمان بدر و رئیس ائتلاف فتح تاکید کرد: ائتلاف فتح هرگز به میدان‌های نبرد اکتفا نخواهد کرد و همانگونه که وارد میدان‌های نبرد با تروریسم شد، وارد سیاست نیز می‌شود.

 

العامری در دیداری در جریان انتخابات عراق به رویکردهای ائتلاف فتح برای تقویت جایگاه و اعتبار دولت، قانون، دستگاه قضایی، گسترش امنیت، انحصار اسلحه به دولت، بازگرداندن همبستگی ملی و اصلاح بافت اجتماعی که توسط تروریسم و طایفه‌گرایی از بین رفته بود، اشاره کرد و گفت: ائتلاف فتح به دنبال ایجاد روابطی همه جانبه با تمامی کشورهای جهان به ویژه کشورهای همسایه بر اساس اصل عدم دخالت در امور داخلی سایر کشورها است و تمامی گروه‌های عضو ائتلاف فتح در مورد لزوم حصر سلاح در دست دولت اتفاق نظر دارند.

 

رئیس ائتلاف فتح در عراق با اشاره به اینکه دفاع از عراق منتی بر سر مردم نبوده بلکه وظیفه ماست و یک مسؤولیت بزرگ محسوب می‌شود، تاکید کرد، در صورتی که خطری عراق را تهدید کند، سلاح به دست گرفته و از عراق دفاع خواهد کرد، حال پست سیاسی که در آینده بر عهده خواهد گرفت هر چه می‌خواهد باشد.

 

العامری با اشاره به اینکه احتمالا داعش بار دیگر شیوه جنگ چریکی را در پیش می‌گیرد اما عراقی‌ها آماده هستند و عملیات پاکسازی را به صورت مستمر انجام می‌دهند، تاکید کرد: پیروزی نظامی بزرگ عراق بر داعش، موجب شگفتی تمام جهان در برابر وحدت عراقی‌ها و هماهنگی میان دستگاه‌های امنیتی این کشور شد.

 

وی در ادامه بر لزوم ریشه‌کن سازی فکری و نه فقط نظامی داعش تاکید کرد و گفت: تحقق پیروزی نهایی بر داعش تنها با ریشه‌کن سازی فکری آن ممکن است.

 

دبیرکل سازمان بدر عراق با اشاره به اینکه هماهنگی میان دستگاه‌های امنیتی عراق مساله‌ای داخلی است و هیچ کسی حق دخالت در آن را ندارد، گفت: حشد شعبی قانونی شد و نمی‌توان هیچ بخشی از این ساختار امنیتی را تضعیف کرد.

 

 

  • 14
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش