جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۸:۴۱ - ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۱۹۶۸
مجلس

دادستان دیوان محاسبات:

۵ هزار میلیارد تومان از حقوق‌های نجومی به خزانه بازگشت

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس,فیاض شجاعی
دادستان دیوان محاسبات با بیان اینکه دیوان محاسبات ۳۰۰ پرونده را درخصوص حقوق‌های غیرمتعارف را بررسی کرد، گفت: این دیوان ۵ هزارو ۱۰۰ میلیارد تومان از حقوق های نجومی را به خزانه عودت داد.

به گزارش مهر به نقل از خانه ملت، فیاض شجاعی دادستان دیوان محاسبات کشور در تشریح اقدامات دادستانی دیوان محاسبات در خصوص  مسائل مربوط به پرونده های سال ۹۵ گفت:میزان صحیح مازاد پرداخت های غیر قانونی در پرونده های مزایده ها، قراردادهای عمرانی، پرداخت های غیر قانونی و عوارض و حقوق دولتی ناشی از تصمیمات نادرست و تضییع حقوق بیت‌المال و عدم ایفای تعهدات دستگاه های دولتی در قبال خزانه ۵ هزار و صد میلیارد تومان است که در برخی رسانه ها رقم دیگری اعلام شده است.

 

دادستان دیوان محاسبات کشور ادامه داد: دیوان محاسبات ۳۰۰ پرونده را درخصوص مباحث مذکور مورد رسیدگی قرارداد و این موضوع منجر به صدور رأی شد و در راستای اجرای آرای قطعی ۴ هزاروصدمیلیارد تومان به بیت‌المال بازگردانده شد.

 

شجاعی افزود:دادستانی دیوان محاسبات هزارمیلیارد تومان قبل از صدور دادخواست از سوی دادستان به خزانه برگشت داد که مجموع ریالی موارد مذکور ۵ هزاروصدمیلیارد تومان می شود که توسط دادستانی به خزانه عودت داده شد، بنابراین اقدامات کل دیوان محاسبات برای عودت مازاد دریافتی‌ها و تخلفات بیش از این ارقام است.

 

دادستان دیوان محاسبات کشور ادامه داد:از طرفی به نقل از "حاجی دلیگانی" نماینده مردم شاهین شهر در مجلس در رسانه‌ها اعلام شده که "عادل آذر" رئیس دیوان محاسبات در مقابل میزان حقوق خود و معاونانشان سکوت کرده و همچنین مطرح شده گزارش دیوان محاسبات قانع کننده نبوده که این موضوعات صحیح نیست.

 

فیاض شجاعی افزود: در دیدار نوروزی با نمایندگان عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس سوالاتی درباره حقوق های نجومی مطرح شد که پاسخ های ارائه شده به جز گزارش‌های رسمی دیوان محاسبات است که قبلا به رئیس مجلس و کمیسیون‌های ذیربط ارائه شده است.

 

وی گفت: دکتر لاریجانی در دیدار نوروزی مسئولان دیوان محاسبات از اقدامات این دیوان در زمینه رسیدگی به حقوق های نجومی و ارائه گزارش تفریغ بودجه تقدیر کردند،بنابراین "حاجی دلیگانی" نظر شخصی خود را در خصوص عملکرد دیوان محاسبات مطرح کرده است.

 

وی ادامه داد: دیوان محاسبات گزارش رسمی و کامل در روز گذشته به اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ارائه نکرده است به دلیل اینکه رأی گیری در رابطه با صحبت های مطرح شده در خصوص بازگشت حقوق های نجومی و گزارش دیوان در جلسه کمیسیون انجام نشد و حتی استنباط می شود حدود ۹۰ درصد از نمایندگان حاضر در جلسه روز گذشته کمیسیون برنامه و بودجه از اقدامات دیوان محاسبات در خصوص رسیدگی موضوع حقوق های غیرمتعارف رضایت داشتند.

 

فیاض شجاعی افزود: ممکن است از اقدامات دیوان محاسبات در خصوص حقوق های غیرمتعارف تنها شخص حاجی دلیگانی رضایت نداشته باشد و اینگونه نباید مطرح شود که تمامی اعضای کمیسیون برنامه و بودجه از اقدامات صورت گرفته رضایت ندارند و نکته دیگر اینکه گزارش‌های کامل با جزئیات در جلسات بعدی در خصوص رسیدگی به حقوق های غیرمتعارف به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ارائه خواهد شد.

 

دادستان دیوان محاسبات کشور در پایان تصریح کرد: نظر به سوالات نمایندگان درباره اقدامات نهایی دیوان محاسبات در خصوص حقوق های نجومی مقرر شد جلسه‌ای در آینده در کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تشکیل خواهد شد و تمامی جزئیات در این خصوص به صورت گزارش ارائه خواهد شد.

 

 

 

 

  • 17
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش