شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲
۲۱:۲۶ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۵۶۹۵
مجلس

نشست کمیسیون انرژی:

گزارش وزیر اطلاعات از ماجرای تجمع مقابل مقبره کوروش/ شواهدی دال بر تروریستی بودن آتش‌سوزی پتروشیمی‌ها یافت نشد

علوی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
وزیر اطلاعات با اشاره به توالی آتش سوزی‌ها در پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها گفت: هیچگونه شواهد و آثاری حاکی از امنیتی و تروریستی بودن حوادث آتش سوزی به دست نیامد.

به گزارش ایلنا، نشست عصر امروز (دوشنبه، ۲۳ مردادماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر پیشنهادی اطلاعات برگزار شد.

 

وزیر پیشنهادی اطلاعات با بیان اینکه وزارت اطلاعات گزارش مسائلی که از حساسیت برخوردار بوده و می‌تواند غفلت از آن به معضل امنیتی تبدیل شود را به دستگاه‌های مرتبط ارسال می‌کند، گفت: وزارت اطلاعات برای جلوگیری از تبدیل موضوعات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به مسائل امنیتی گزارشات گوناگون را به دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های ذیربط ارائه می‌کند.

 

علوی با بیان اینکه وزارت اطلاعات به دنبال تامین امنیت برای سرمایه گذاران واقعی است، افزود: وزارت اطلاعات مفاسد اقتصادی را به صورت جدی رصد کرده و با آن‌ها برخورد می‌کند البته نوع برخورد با آن‌ها به گونه‌ای نیست که سبب خدشه دار شدن امنیت سرمایه گذاران شود.

 

وی با اشاره به نوع برخورد با معاندان گفت: رویکرد وزارت اطلاعات با حوزه‌های داخلی تعاملی بوده اما با معاندان و تروریست‌ها رو دربایستی نداشته و با آن‌ها جدی برخورد می‌کند.

 

وزیر پیشنهادی اطلاعات تاکید کرد: وزارت اطلاعات بر روی ورود و خروج اتباع بیگانه اشراف کامل داشته و هر جا احساس کند که امنیت کشور به مخاطره می‌افتد اقدام لازم صورت می‌گیرد.

 

وی با اشاره به وقوع چندین آتش سوزی در پتروشیمی و پالایشگاه‌های کشور افزود: توالی آتش سوزی‌ها، وزارت اطلاعات را دچار شک اساسی کرد لذا سربازان گمنام امام زمان با دقت نظر کافی موضوع را بررسی کردند چرا که خسارت وارده از این طریق از خسارت انفجار یک ساختمان بیشتر است.

 

علوی ادامه داد: با توجه به مطالعه دقیقی که در این زمینه صورت گرفت هیچگونه شواهد و آثاری حاکی از امنیتی و تروریستی بودن حوادث آتش سوزی در پتروشیمی‌ها به دست نیامد.

 

وی با بیان اینکه وزارت اطلاعات در دستگاه‌ها نظارت دارد، یادآور شد: هرجا مسئله‌ای احساس شود به مقامات مسئول از جمله رئیس جمهور اطلاع رسانی می‌شود.

 

وزیر پیشنهادی اطلاعات با اشاره به اینکه تاکنون کانال‌های زیادی که محتوای ضد اخلاقی داشته شناسایی و به وزارت ارتباطات ارجاع شده است، افزود: با توافقی که با مسئولان تلگرام شده کانال‌های ضد اخلاقی به آن‌ها معرفی شده و مسئولان آن‌ها موظف به مسدود کردن این کانال‌ها که تاکنون هزاران کانال از این طریق مسدود شده است.

 

وی با بیان اینکه کانال‌های ضد دینی که مدیران آن‌ها در داخل کشور بوده شناسایی شده‌اند، ادامه داد: افرادی که نا‌آگاهانه به ایجاد این کانال‌ها اقدام و از ادامه این روند خودداری کرده‌اند با آن‌ها با روش‌های مدنی برخورد شد اما افرادی که به صورت هدفمند و سازمان یافته اقدام کرده بودند، به صورت قاطع با آن‌ها برخورد و گزارشات به مقامات عالیرتبه ارائه شد.

 

به گزارش ایلنا، به نقل از خانه ملت علوی با اشاره به تجمع صورت گرفته در محوطه مقبره کوروش اظهار کرد: حدود ۱۲۰ کانال برای تجمع در مقبره کوروش فعالیت می‌کردند که تعداد زیادی از مدیران این کانال‌ها گرایش و وابستگی سیاسی نداشته و با توجیه، تذکر و ارشاد مشکل آن‌ها رفع شد و تعداد اندکی که عناد داشته و سلطنت طلب بودند با وجود ارشادات دستگیر شدند.

 

وی در خصوص مشکلات موسسات مالی و اعتباری و اقدامات وزارت اطلاعات برای رفع آن‌ها افزود: وزارت اطلاعات با هدف جلوگیری از فضاسازی و مشوش کردن افراد سپرده گذاران با تدبیر و تعامل با سایر دستگاه‌ها از جمله بانک مرکزی اقدام کرد و با این روش توانست از مراجعه انبوه سپرده گذاران جلوگیری کند.

 

وزیر پیشنهادی اطلاعات ادامه داد: با اقدامات پیشگیرانه وزارت اطلاعات و مقاومت در برابر دستگیری مدیر یکی از موسسات مالی و اعتباری تعداد سپرده گذاران در این بانک به تدریج از یک میلیون و ۲۰۰ هزار سپرده گذار به حدود ۳ هزار سپرده گذار بدهکار رسید.

 

وی درباره تعیین صلاحیت‌ها توسط وزارت اطلاعات یادآور شد: وزارت اطلاعات در حوزه تعیین صلاحیت‌ها موظف است برای انتصاب افراد در جایگاه‌های مدیریتی حساس، احراز صلاحیت کند و این وظیفه قانونی بوده که به وزارت اطلاعات سپرده شده است.

 

وزیر پیشنهادی اطلاعات تصریح کرد: در مواردی از جمله انتخابات وزارت اطلاعات موظف است سوابق افراد را به مراجع ذیصلاح از جمله هیات‌های اجرایی و نظارت اعلام کند لذا در انتخابات گذشته بدون هیچ محدودیتی سوابق مستند افراد به هیات اجرایی و نظارت ارسال شد.

 

 

 

 

 

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه لقمان حکیم زندگینامه لقمان حکیم و روایت های قرآنی وی

دوران زندگی: دوران حضرت داوود

محل تولد: حبشه

شهرت: لقمان حکیم

محل دفن: فلسطین یا ناحیه راشدیه در شمال بغداد

زندگینامه لقمان حکیمبیوگرافی لقمان حکیم

ادامه
سروش صحت بیوگرافی سروش صحت بازیگر و مجری پرطرفدار ایرانی

تاریخ تولد: ۸ آذر ۱۳۴۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و مجری

آغاز فعالیت: ۱۳۷۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس آلودگی شیمیایی دریا

ادامه
عبدالقادر گیلانی زندگینامه عبدالقادر گیلانی شاعر و عارف قرن ششم

تاریخ تولد: ۱ رمضان ۴۷۱ هجری قمری

محل تولد: صومعه سرا، گیلان

محل زندگی: گیلان، بغداد

حرفه: عارف، صوفی، محدث، و شاعر

درگذشت: ۸ ربیع الاول ۵۶۱ هجری قمری

محل دفن: محله باب ‌الشیخ بغداد

ادامه
استیو جابز زندگینامه ثروتمند بزرگ استیو جابز و بنیان گذار شرکت اپل (+ تصاویر دوران جوانی)

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۵۵

محل تولد: سان فرانسیسکو، کالیفرنیا

ملیت: آمریکایی

حرفه: کارآفرین، مخترع، بنیان‌گذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانه‌ای اپل

سال های فعالیت: ۱۹۷۴ تا ۲۰۱۱

درگذشت: ۵ اکتبر ۲۰۱۱ در پالو آلتو، کالیفرنیا

ادامه
پاتریک دمپسی بیوگرافی پاتریک دمپسی جذابترین مرد ۲۰۲۳

تاریخ تولد: ۱۳ ژانویه ۱۹۶۶

محل تولد: لوئیستون، مین

ملیت: آمریکایی

حرفه: بازیگر، رانندهٔ اتومبیل‌رانی

شروع فعالیت: ۱۹۸۵ تاکنون

ادامه
 محمدرضا حیاتی بیوگرافی محمدرضا حیاتی مجری اسبق صدا و سیما / حواشی زندگی وی

تاریخ تولد: ۲۷ دی ۱۳۳۴

محل تولد: آبادان

محل زندگی: تهران

حرفه: گوینده و مجری صدا و سیما 

شروع فعالیت: ۱۳۵۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته علوم سیاسی

ادامه
زندگینامه آرتمیس یکم زندگینامه آرتمیس یکم نخستین بانوی دریاسالار ایرانی

تولد: سده ۵ (پیش از میلاد)، هالیکارناس

سلطنت: ۴۶۰–۴۸۴ پیش از میلاد

جانشین: ۴۸۴ پیش از میلاد

تاجگذاری: پیسیندلیس

درگذشت: سده ۵ (پیش از میلاد)

ادامه
یسنا میرطهماسب بیوگرافی یسنا میرطهماسب بازیگر نوظهور سینما

تاریخ تولد: ۲۸ فروردین ۱۳۷۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت:  سال ۱۳۹۱ تاکنون

تحصیلات: دانشجوی رشته معماری

ادامه
زر امیرابراهیمی بیوگرافی زر امیرابراهیمی و حواشی زندگی او (+تصاویر)

تاریخ تولد: ۱۸ تیر ۱۳۶۰ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: سال ۱۳۷۸ تاکنون

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته بازیگری تئاتر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش